5. Güne ulaşmayan embriyo

takeitorleave

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
49
25
88
Aranızda embriyoları 5. Güne ulaşamayan var mı? Doktorlarınız nasıl bir açıklama yapıyor?

Benim de ilk tüp bebek denememde aynı şey oldu 7 yumurta toplandı 2si döllendi ve ikisi de 5.günü tamamlayamadı bende sebep yaş gösterildi (41)

Ağustos ayında tekrar denemeyi düşünüyorum doktorum yumurta kalitesinin her ay aynı olmadığını söyledi denemekten başka çaren yok dedi açıkçası maddi manevi zor bir süreç hepimize kolay gelsin

Sadece yaş diyip çıkmak olur böyle şeyler demek bizi çok ikna etmediği için başka bir merkez ve doktor denemek istedik eşimden DNA hasar testi istendi bakalım ne olacak sonuç

Sadece yaş diyip çıkmak olur böyle şeyler demek bizi çok ikna etmediği için başka bir merkez ve doktor denemek istedik eşimden DNA hasar testi istendi bakalım ne olacak sonuç
Nereye geçtiniz? Dna hasar testi sonrasında farklı ne yapılacak bilgi verdiler mi? Ben de çok kararsızım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Acıbadem internationala geçtim test sonucuna göre bakılacak sanırım DNA hasarı onarılamıyormuş hasarsız olan spermler seçiliyormuş böyle bir durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…