Wes testi yaptıranlar

İlk defa Pgt li transfer oldum.. Makrofaj aşısı ve transfer günü lipit serum takıldı. 5 gün sonrasında tekrar lipit serum takıldı aynı zamanda emriyoglue yapıldı. Opuda piezzo ve mikro chip denendi.. daha önce ki transferlerimde 5aa kalite emriyom oluşur ve tutardı da bu denemem de çok mu stres yaptım bilmiyorum ama 3bb yi geçemedik 4 tane elde ettik 2 sini gönderdik Pgt ye biri sağlam geldi onu transfer oldum
İnşallah güzel sonuç alırsınız test gününüz ne zaman

İlk denemem de takviye kullanmamıltım sonra klasik vitamin takviyelerinden falan kullandım bu arada 2. Denemem de bir tek 3 tane 5 gün embriyosu oldu. Ve bizde de döllenme problemi var biraz toplanan tumurtaların yarısı dölleniyor. Diğer iki embriyo 3. Gün embriyosuydu
Teşekkürler canım bizde hiç takviye kullanmadık 14 yumurtanın hepsine işlem yapıldı 7 sinden döllenme bekleniyordu. Ama 1 tane bile olmadı bizde takviye vs kullanıp bir kaç ay sonra yeniden deneyeceğiz

İlk defa Pgt li transfer oldum.. Makrofaj aşısı ve transfer günü lipit serum takıldı. 5 gün sonrasında tekrar lipit serum takıldı aynı zamanda emriyoglue yapıldı. Opuda piezzo ve mikro chip denendi.. daha önce ki transferlerimde 5aa kalite emriyom oluşur ve tutardı da bu denemem de çok mu stres yaptım bilmiyorum ama 3bb yi geçemedik 4 tane elde ettik 2 sini gönderdik Pgt ye biri sağlam geldi onu transfer oldum
Yaşınız kaç acaba? Umarım bu kez olur. Ben temmuzda 4bb pgtli transfer oldum kimyasal oldu. Kalitesini önemsemediler, AA ile arasında sadece yüzde 5 fark oluyor dediler. Hiç test yaptınız mı? Bir de bu transferde ilaç protokolünüz nasıldı?

Teşekkürler canım bizde hiç takviye kullanmadık 14 yumurtanın hepsine işlem yapıldı 7 sinden döllenme bekleniyordu. Ama 1 tane bile olmadı bizde takviye vs kullanıp bir kaç ay sonra yeniden deneyeceğiz
Takviyeyle sonuç çok değişiyor inanın inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏

Yok hayır siz de var mı
Pkosum evet altın yumurtayı bulmakla geçti ömrüm 🥹 çokça özelde yumurta takibi aşılama da denemiştim.. belki dedim bizimki gibi yumurta spermi mi kabul etmiyor.. inşallah biran önce sebebiniz bulunur da onun tedavisini görürsünüz. Ben öyle dua ederdim artık 🫠🤗

Pkosum evet altın yumurtayı bulmakla geçti ömrüm 🥹 çokça özelde yumurta takibi aşılama da denemiştim.. belki dedim bizimki gibi yumurta spermi mi kabul etmiyor.. inşallah biran önce sebebiniz bulunur da onun tedavisini görürsünüz. Ben öyle dua ederdim artık 🫠🤗
Çok teşekkür ederim inşallah sizin de süreciniz çok kolay olur bundan sonra hepimiz derdine derman bulsun inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın🙏🌸

Yaşınız kaç acaba? Umarım bu kez olur. Ben temmuzda 4bb pgtli transfer oldum kimyasal oldu. Kalitesini önemsemediler, AA ile arasında sadece yüzde 5 fark oluyor dediler. Hiç test yaptınız mı? Bir de bu transferde ilaç protokolünüz nasıldı?
Salı günü test günüm, sabırla yapmamaya gayret ediyorum çok yorgunum çünkü sonuçtan korkuyorum sanırım 🤗🥺 yaş 32..
Sabah akşam prolutex iğnem.
Günde 3 lutinus fitil.
Oksapar iğne+coraspin
Multivitamin+ Evicap e vitamin

Pgt Li olup aynı zamanda kimyasal neden olur ki.. sizin tam olarak sebebinizi neye bağladılar

Benim embriyolarım da aşırı kaliteli değil maalesef 18. Haftaya kadar tutan 5aa idi. Diğerlerini söylemediler ama çok iyi kalite değildi ama pgt normaldi çok sağolun ben de makrofaj yaptırdım iki transferimde ama interlipid serum yapmadılar ikisini bir yapmaları ve embriyoglue uygulamaları çok iyi bence
Benim pgtli transfer doğal siklus ile oldu, bu kez ilaçlı deneyelim diyorlar. İntralipid yapılmamıştı, benim de kalite AA değildi, 4bb idi. Embriyo glue uygulandı, öncesinde de histereskopi yapıldı ve çizik atıldı. Ama kimyasal oldu malesef. Bana Semra hoca ben bu düşüklerim embriyo kaynaklı olduğunu düşünmüyorum dedi.

Pgt Li olup aynı zamanda kimyasal neden olur ki.. sizin tam olarak sebebinizi neye bağladılar
Sebebi bence embriyo değil dedi, ancak tam olarak sebebi bilinmiyor malesef. İlk kürtajımı olduğumdan beridir transferler tutuyor ama HCG yavaş artıyor. Güzel haber alırsanız buradan da paylaşın lütfen 🙏🏽

Sebebi bence embriyo değil dedi, ancak tam olarak sebebi bilinmiyor malesef. İlk kürtajımı olduğumdan beridir transferler tutuyor ama HCG yavaş artıyor. Güzel haber alırsanız buradan da paylaşın lütfen 🙏🏽
Çok geçmiş olsun size de inşallah sizde sorunu bulur ortadan kaldırırsınız .. süreç çok yıpratıcı Allah kolaylaştırsın inşallah🌸🌸🌸

Salı günü test günüm, sabırla yapmamaya gayret ediyorum çok yorgunum çünkü sonuçtan korkuyorum sanırım 🤗🥺 yaş 32..
Sabah akşam prolutex iğnem.
Günde 3 lutinus fitil.
Oksapar iğne+coraspin
Multivitamin+ Evicap e vitamin
Sonucu paylaşın bizimle de lütfen inşallah sağlıkla tutunmuştur bebeğiniz size 🙏🌸

Back
X