• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.günü embriyo transferin 10.günü

İstanbul dayız, umarım iyi bir merkez buluruz biz de...

Bildiğim kadarıyla istanbul da da medicana var bi araştır istersen.. biz medicana nın büyük şehirlerde olduğunu duyduk var.. çok temiz ve titiz ler.. aklıma ne takılsa aradım sordum onlarda arıyorlar.. çok güzel geçti inan tedaviye 2 haziran adetimin 3.günü başladık.. 16. Haziran transferim oldu.. yani 2 haftada ne çabuk oldu bitti herşey bu süre zarfında merkeze 2 kez kontrole 1 yumurta toplamaya 1 de transfere gittim yani :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla istanbul da da medicana var bi araştır istersen.. biz medicana nın büyük şehirlerde olduğunu duyduk var.. çok temiz ve titiz ler.. aklıma ne takılsa aradım sordum onlarda arıyorlar.. çok güzel geçti inan tedaviye 2 haziran adetimin 3.günü başladık.. 16. Haziran transferim oldu.. yani 2 haftada ne çabuk oldu bitti herşey bu süre zarfında merkeze 2 kez kontrole 1 yumurta toplamaya 1 de transfere gittim yani :D

evet, medicana var, ancak birçok farklı yer var ve insan tereddüt ediyor, en iyisini seçmek istiyor, inşallah seninki gibi giderim ve tek seferde hallolur her şey :))

Bu ağrılar normal zamanda olsa ya regl oldum ya da 1 saat içinde olacağım diye düşünürüm..Bugün doktorumuzla konuştuk yarın kan testini yapın beklemeyin dedi 11. Gün yarın bakalım ne çıkacak sonuç..

Bende 11.gün yaptırmıştım.. allah gönlüne göre versin inşallah benim gibi sende mutlu haber alırsın.. ben o sonuç kağıdını elime alana kadar kesintisiz ayetel kürsi okudum, bol dua ettim halada ediyorum kucağıma almayıda nasip etsin inşallah..

Inşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini...darısı benim başıma😊hamilelerin duası kabul olur bana da dua et olur mu...güzel şeyler hissediyorum bu kez..hayırlısı bakalım...

Inşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini...darısı benim başıma😊hamilelerin duası kabul olur bana da dua et olur mu...güzel şeyler hissediyorum bu kez..hayırlısı bakalım...

:50:maalesef bu sefer de olmadı arkadaşlar. Sanki hiç anne olamayacakmışım gibi bir hisse kapildim artık. ..elimden geleni yaptım doktorum ve eşim de öyle...takdir boyleymis. Bir daha denemeye gücüm olur mu bilmiyorum. Ekonomik boyutu, ayırdığınız zaman ya da doktora gidip gelmeler hiç önemli değil ama bu psikolojik durum beni mahvetti.

:50:maalesef bu sefer de olmadı arkadaşlar. Sanki hiç anne olamayacakmışım gibi bir hisse kapildim artık. ..elimden geleni yaptım doktorum ve eşim de öyle...takdir boyleymis. Bir daha denemeye gücüm olur mu bilmiyorum. Ekonomik boyutu, ayırdığınız zaman ya da doktora gidip gelmeler hiç önemli değil ama bu psikolojik durum beni mahvetti.

Canım üzülme umudunu yitirme.. yaşın kaç ki.. yaşın 40 üzerinde değilse umut her zaman vardır ve yüksektir. Daha vaktiniz gelmemiş belkide.. eşin ve sen namaz kılıyormusunuz? Özel olmicaksa? Özellikle sabah namazında yapılan dualar geri çevirmezmiş rabbim.. ben gece teheccüd namazınada kalktığım zamanlar oldu eşimde öyle. Çok çok dua edin.. Rabbim kabul etsin inşaallah

Yaşım 29 ama 23 yaşımdan beri hiç gebe kalamadìm😟 namaz kiliyorum evet duami da ediyorum..hayırlısı doğru bir zaman vardır diye umutlanmak istiyorum sadece...desteğin için çok teşekkür ederim..

Allah kabul etsin canım.. tez zamanda nasip etsin inşallah

Back
X