- 28 Temmuz 2020
- 80
- 35
- 3
- 26
- Konu Sahibi tarcinlipasta
-
İnşallah canım sabah muayenem var ama ikiz mi acaba diye düşünmedim değilBenim 5 haftada 10000 çıkmıştı normaldir canım
5 hafta 1 günlük iken 3209du benim. Ertesi gün kan vermemiştim o kadar yükselir miydi bilemedim.Selam kızlar ben 5 hafta 2 günlük hamileyim 3 saat önce bhcg yaptırdım ve sonuç 8080 çıktı değer çok mu yüksek yada iyi mi sizce ?
Bende çok mu yüksek çıktı diye düşündüm sağlıklı olsun yeter tabi ki peki 5.haftada bebeğin kalp atışı duyulur mu acaba5 hafta 1 günlük iken 3209du benim. Ertesi gün kan vermemiştim o kadar yükselir miydi bilemedim.
Hayır maalesef yaklaşık 7. Haftada duyarsınızBende çok mu yüksek çıktı diye düşündüm sağlıklı olsun yeter tabi ki peki 5.haftada bebeğin kalp atışı duyulur mu acaba
Neden şüpheleniyosun ki gayet iyi bnceSelam benimde transfer sonrası 14.gün 362.7
18.gün de 3467 çıkmıştı
Ilk ultrasyon da D1:2.20mm CRL:2.01mm cıktı normalmi bilmiyorum herşey normal dedi doktorum ama hep bi tedirginlik var içimizde işte
Ortalama herkes 3.4mm falan yaziyo 5haftalik kese için benimki kucukmu diye dusunmeye basladimNeden şüpheleniyosun ki gayet iyi bnce
Her makinanın ölçümü ayrı oldukça hassas cihazlar onlar zaten kese boyutuna göre çıkan değerle uyumlu olması yeterliOrtalama herkes 3.4mm falan yaziyo 5haftalik kese için benimki kucukmu diye dusunmeye basladim
Ultrasyon sonucuna göre 5+5 günlük dendi ve yazdığım değerler yazılıydı ultrasyon kağıdında inşallah normaldirHer makinanın ölçümü ayrı oldukça hassas cihazlar onlar zaten kese boyutuna göre çıkan değerle uyumlu olması yeterli
Evet hep bi tedirginlik oluyor insanda bende dün gittim doktoruma keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı duymak için gideceğim inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelir canım doktoruna güvenmelisin sorun yok diyorsa içini rahat tutmaya çalış stres yapma iyi düşün hepSelam benimde transfer sonrası 14.gün 362.7
18.gün de 3467 çıkmıştı
Ilk ultrasyon da D1:2.20mm CRL:2.01mm cıktı normalmi bilmiyorum herşey normal dedi doktorum ama hep bi tedirginlik var içimizde işte
Benimde kese 10 mm dedi doktorum kan değerim bhcg 8080 di 2 gün önce doktor güzel dedi ama kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim bendeUltrasyon sonucuna göre 5+5 günlük dendi ve yazdığım değerler yazılıydı ultrasyon kağıdında inşallah normaldir
Kac haftalıkmıs soyledimi doktorunuzBenimde kese 10 mm dedi doktorum kan değerim bhcg 8080 di 2 gün önce doktor güzel dedi ama kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim bende
Benimde 10gun sonra dedi kalp atisi icin inşallah herşey yolundadır ve kalp atışlarını duyarızEvet hep bi tedirginlik oluyor insanda bende dün gittim doktoruma keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı duymak için gideceğim inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelir canım doktoruna güvenmelisin sorun yok diyorsa içini rahat tutmaya çalış stres yapma iyi düşün hep
5 hafta 2 günlüktü canım dün gittimKac haftalıkmıs soyledimi doktorunuz
İnşalahh tek duammmBenimde 10gun sonra dedi kalp atisi icin inşallah herşey yolundadır ve kalp atışlarını duyarız
Sizin 5+2 10mm iken5 hafta 2 günlüktü canım dün gittim
Canım benim erken döllenme olmuş ben 3 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu seninki geç döllenme olmuşsa normaldir doktorun ne dediği önemli sen kendine dikkat et yeterSizin 5+2 10mm iken
Benim 5+5 nasıl 2.20 çıktı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?