5 hafta 3 günlük hamileyim ama........

cevabım sanaydı canım,yalnış alıntı olduhihoyyyt

Kızlar ben 7 hafta 4 günlük hamileyim. Bende de çok belirti yok. Sabahları midem bulanıyor biraz; ama ilginçlik tuvalete ( büyük tuvalete) çıkınca bulantı falan kalmıyor. Hayırlısıyla bebişlerimizi dünyaya getiririz inşallah.

kızlar bende 6 haftalık hamileyim şimdiye kadar bulantı yoktu ama 2 günden beri çok bulanıyor ayakta duramıyorum o derece yani

ben de 8 hafta 4 günlük hamileyim. şimdiye kadar hiç kusmadım hamdolsun. bebeğimizi gördük kalp atışlarını dinledik gayet sağlıklı bir bebeğimizin olduğunu söyledi doktor. ama hiç kusmadım birşeye aşermedim ya da birşeyden tiksnmedim. inşaAllah böyle devam eder. sadece mide yanması ve hafif bulantım oluyor ama sık sık ve az yersem daha rahat oluyorum.
ayrıca herkes hamile kalınca kabız olur ben bir de ishal oldum 5-6-7. haftalarda. :)
Rabbim onları kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin inşaAllh :)

arkadaşım sen böyle şeyeleri hiç kafana takma bu benim üçünçü gebeliğim ilk gebeliğimde hiç bulantım olmadı ikincide 8. hafatdan sonra az az oldu üçüncüdede 6 haftalıkken başladı.göğüslerine gelince bekle biraz bir iki haftaya şişmeye başlar.yani her hamilede aynı şeyler olmuyo kişiden kişiye değişiyo baksana ben 3 hamilelelik yaşadım 3.dede farklı şeyler yaşıyorum dert etme kendine

merhabalar çift çizgiyi dün gördüm:)kan testi yaptrdım bayramdan dolayı pazartesi alcam.ancak sonuç 51.77 çıktı.kaç haftalık olabilir?

elifcimmmben de çift çizgiyi gördükten sonra kan testi yaptırdım..224 çıktı benim de ama doktor ultrasonda göremedi...daha çok küçük bizimkiler..inşallah büyüycekler..:)benim son adetime göre bugün 3 hafta 6 günlük...

her bünye farklıdır bendede ilk 3 ay neredeyse hiç bulantı olmadı snradan oldu 1 hafta kadar sürdü göğüslerde o dönemde hiç değişiklik olmadı ..

merhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim 5 haftalık ama kan değerleri yavaş yavaş yükseliyor doktorlar bebek ölü diyor bebek ölü olunca kan değerleri yükselirmi 3 hafta önce öğrendim hamile olduğumu son adet tarihim 3 mart tedaviyle hamile kaldım ilk tahlil sonucum 262 çıkmıştı sonra sırasıyla 350, 380, 945, ve en son 1064 çıktı ve ultrasonda görünmüyor ölü olunca bebek kan değerleri yükselirmi yardımcı olun lütfen

canım bebek ölü değilde dış gebelik olmasın senin ki bence sen en kısa zamanda başka doktora git dış gebelikse ve tüpte yerleşmişse tüpünü harap edebilir hemen ama hemen başka doktora git olur mu ölü bebeğin değeri nası artıyomuş ya manyak mı o doktor kusura bakmak ama

canım yaa doktor baktı dış gebelik yok dedi sadece değerler yavaş yükselirse bebeği almak zorundayız dedi. ilk gittiğimde sen düşük yapıcaksın dedi progsteron fitil kullanıyordum onu bırak hemen düşük yapıcaksın dedi bende bıraktım neredeyse 3 hafta oldu ama hala düşmedi son gittiğimde başka bir doktora sende dış gebelik yok ama bebek ölü olduğu için görünmüyor dedi tüplerede baktı ultrasonla ama görünmedi hepsi başaka bişey söylüyor 5 doktora giitim 2 si bebek düşer yada ölü diyor diğerleri hiç birşey yok normal hamilesin diyor değerlerin yükseliyor diyorlar ne yapacağımı bende anlamadım. en sonunda gidip aldıracam o olacak

zuhalcim çıkmadık candan umut kesilmez bence bekle bebiş belki yavaş gelişiyordur ne malum canım ölü olduğu ya ölü olan şeyin değeri artarmıymış canım allah allah

zuhalcim çıkmadık candan umut kesilmez bence bekle bebiş belki yavaş gelişiyordur ne malum canım ölü olduğu ya ölü olan şeyin değeri artarmıymış canım allah allah

ewet yaa bende şimdi başka bir doktordan geliyorum küçük bir kese gördü ama rahmin aşağısında bu rahmin içine doğru giderse normal dedi şu anda 3 haftalıkmış öyle söyledi görünmemesi normal dış gebelik yok dedi ölü de değil iki hafta bekle sonra yine gel dedi bakalım allahtan hayırlısı olsun biraz rahatladım valla

canım bak gördün mü bebek oyun oynuyo walla seninle ama içinde bak daha ne olsun

canım bak gördün mü bebek oyun oynuyo walla seninle ama içinde bak daha ne olsun

ewet o kounda çok sevinçliyim zaten en azından bebeğim var onu biliyorum uzun süredir tedavi görüyorum 3 yıldır dile kolay sonuna gelmişken bir sorun olursa çok üzülürüm ama herşey allahtan başka sığınacak kimse yok zaten oyununu oynasın bakalım benim küçüğüm

çok geçmiş olsun mafoldumben inşallah sağlıklı bir bebğin olur canım moralini bozma küçüğün sana gelir allah izin verirse mafoldumben

Kızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…