canım hiç endişelenme,bende hiç mide bulantısı falan olmadı,gayet iyiydim,sık idrara çıkma daha senin için erken.8-9 haftadan sonra daha net hissedersin.ben 34. haftamadayım,gebelik bulantısı nedir bilmem,inşallah seninde öyle olurda bebeğini güzelce beslersinopuyorumnanaktan
mrb arkadaslar bende 6 haftalık hamıleyım burda herkes yakın yakına dogurcak herhalde allah nasıp ederse benımde suan bulantım falan yok hamılelık ozel bısey ve kısıden kısıye degısıyor ınsallh hepımız cok rahat hamılelık gecırırız...kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim 5 haftalık ama kan değerleri yavaş yavaş yükseliyor doktorlar bebek ölü diyor bebek ölü olunca kan değerleri yükselirmi 3 hafta önce öğrendim hamile olduğumu son adet tarihim 3 mart tedaviyle hamile kaldım ilk tahlil sonucum 262 çıkmıştı sonra sırasıyla 350, 380, 945, ve en son 1064 çıktı ve ultrasonda görünmüyor ölü olunca bebek kan değerleri yükselirmi yardımcı olun lütfen
canım bebek ölü değilde dış gebelik olmasın senin ki bence sen en kısa zamanda başka doktora git dış gebelikse ve tüpte yerleşmişse tüpünü harap edebilir hemen ama hemen başka doktora git olur mu ölü bebeğin değeri nası artıyomuş ya manyak mı o doktor kusura bakmak ama
canım yaa doktor baktı dış gebelik yok dedi sadece değerler yavaş yükselirse bebeği almak zorundayız dedi. ilk gittiğimde sen düşük yapıcaksın dedi progsteron fitil kullanıyordum onu bırak hemen düşük yapıcaksın dedi bende bıraktım neredeyse 3 hafta oldu ama hala düşmedi son gittiğimde başka bir doktora sende dış gebelik yok ama bebek ölü olduğu için görünmüyor dedi tüplerede baktı ultrasonla ama görünmedi hepsi başaka bişey söylüyor 5 doktora giitim 2 si bebek düşer yada ölü diyor diğerleri hiç birşey yok normal hamilesin diyor değerlerin yükseliyor diyorlar ne yapacağımı bende anlamadım. en sonunda gidip aldıracam o olacak
zuhalcim çıkmadık candan umut kesilmez bence bekle bebiş belki yavaş gelişiyordur ne malum canım ölü olduğu ya ölü olan şeyin değeri artarmıymış canım allah allah
ewet yaa bende şimdi başka bir doktordan geliyorum küçük bir kese gördü ama rahmin aşağısında bu rahmin içine doğru giderse normal dedi şu anda 3 haftalıkmış öyle söyledi görünmemesi normal dış gebelik yok dedi ölü de değil iki hafta bekle sonra yine gel dedi bakalım allahtan hayırlısı olsun biraz rahatladım valla
canım bak gördün mü bebek oyun oynuyo walla seninle ama içinde bak daha ne olsun
canım bak gördün mü bebek oyun oynuyo walla seninle ama içinde bak daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?