5.HAFTA 5 GÜNLÜK HAMİLEYİM KESE GÖRÜNMÜYOR NEDEN ACİLL

betpp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
15
1
1
24
5 hafta 5 günlük gebeyim bugün ultrasona girdim kese görünmedi alttan muayene olmamin bi sakincasi olurmu kese gorunmemesi normalmi

Ultrasonda gözükmüyosa alttan muayene yaparak görüyorlar zaten bir zararı yok

Ben kilolu gebe kalmıştım ondan bende de kese görünmemişti, alttan muayene etti doktor göründü.. Alttan muayenenin hiçbi zararı yok, rahat olun☺️

5 hafta 5 günlük gebeyim bugün ultrasona girdim kese görünmedi alttan muayene olmamin bi sakincasi olurmu kese gorunmemesi normalmi
Acaba durumunuz nedir? Bende adet gecikmesinden bir gün sonra test yaptım yani cumartesi. çubukta çıktı kanda da 283 cıktı. Salı muayene oldum kese göremedi çok korktum. Cuma tekrar görecek cumaya kadar nssıl gecer bilmem

Acaba durumunuz nedir? Bende adet gecikmesinden bir gün sonra test yaptım yani cumartesi. çubukta çıktı kanda da 283 cıktı. Salı muayene oldum kese göremedi çok korktum. Cuma tekrar görecek cumaya kadar nssıl gecer bilmem
Karından kesenin gözükmesi için HCG değerinin 1500-3000 arası olması gerekiyor. Çok yeni gebelik daha gözükmez ki hemen

Karından kesenin gözükmesi için HCG değerinin 1500-3000 arası olması gerekiyor. Çok yeni gebelik daha gözükmez ki hemen
Su anda pembe peceteye leke geliyor. Kafama çok taktım,Umarım kötü bir şey değildir🙏🏽

Ben de 5+1’deyiz doktorum keseyi gördü ama çok küçük olduğu için görünmemesi bu zamanlarda normalmiş. Baya uğraştı görmek için. Kafanıza takmayın şu aşamada sabredin.

Ben de 5+1’deyiz doktorum keseyi gördü ama çok küçük olduğu için görünmemesi bu zamanlarda normalmiş. Baya uğraştı görmek için. Kafanıza takmayın şu aşamada sabredin
Ben de 5+1’deyiz doktorum keseyi gördü ama çok küçük olduğu için görünmemesi bu zamanlarda normalmiş. Baya uğraştı görmek için. Kafanıza takmayın şu aşamada sabredin.
Hayırlı olsun. Bugunde kahve akıntı gibi sadece peçeteye vurdu. İnş ters bişe yoktur yalancı pozitif cıkmaz. Hem cıbuk test hem kan pozitifti

Back
X