Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5.HAFTA 5 GÜNLÜK HAMİLEYİM KESE GÖRÜNMÜYOR NEDEN ACİLL
Acaba durumunuz nedir? Bende adet gecikmesinden bir gün sonra test yaptım yani cumartesi. çubukta çıktı kanda da 283 cıktı. Salı muayene oldum kese göremedi çok korktum. Cuma tekrar görecek cumaya kadar nssıl gecer bilmem
Acaba durumunuz nedir? Bende adet gecikmesinden bir gün sonra test yaptım yani cumartesi. çubukta çıktı kanda da 283 cıktı. Salı muayene oldum kese göremedi çok korktum. Cuma tekrar görecek cumaya kadar nssıl gecer bilmem
Ben de 5+1’deyiz doktorum keseyi gördü ama çok küçük olduğu için görünmemesi bu zamanlarda normalmiş. Baya uğraştı görmek için. Kafanıza takmayın şu aşamada sabredin.
Ben de 5+1’deyiz doktorum keseyi gördü ama çok küçük olduğu için görünmemesi bu zamanlarda normalmiş. Baya uğraştı görmek için. Kafanıza takmayın şu aşamada sabredin
Ben de 5+1’deyiz doktorum keseyi gördü ama çok küçük olduğu için görünmemesi bu zamanlarda normalmiş. Baya uğraştı görmek için. Kafanıza takmayın şu aşamada sabredin.