Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göbeğimin sol alt tarafında anlık olarak minik sancı mi desem ağrı mi desem öyle şeyler yaşadım bugün birde çok sık idrarım geldi ne diyorsunuz ne olabilir normal mi bunları yaşamam
Göbeğimin sol alt tarafında anlık olarak minik sancı mi desem ağrı mi desem öyle şeyler yaşadım bugün birde çok sık idrarım geldi ne diyorsunuz ne olabilir normal mi bunları yaşamam
Yani 6 haftalık hamılesın. 5+6 dan sonra 6+0 olursun. 7 yok . Hafıf batma gbı bısı olabılır yaklasık olarak herkes yasıyo bunu da. Yanı ıdrar yolunda bısı yoksa sık ısrar da normal ama 6 haftalıkken kese mesaneye baskı yapar mı bılemedım o kacıncı haftada baslıyor bılgım yok . İlk zamanlar cok dıkkat et kendıne:)) saflıkla ılerlesın ınsallah. Kalp atısı duymaya zaten 1 hafta 10 gun ıcınde gıtmen lazım. Daha once hıc gıtmedıysen bı gıt gör keseyı derım:))