Merhaba arkadaşlar
Beş haftalık hamileymişim. Beta hcg 9900 çıktı. Bu değerler normal mi sizlerin değerleriniz kaçtı bilgi sahibi olmak istedim. Doktor 10000 nin üstünde olmalı sağlıksız dedi. Şaşırdım açıkçası öyle demesine. O yüzden birde size danışayım dedim
6. Haftada 760 ve 2 gun sonra 2083tu 7.haftada gormustum bebegi. 5.haftada kesem bile yoktu. Dr degerim 2083ken bebegin gozukemicegini ama artisin ii oldugunu soylemisti. Degerin isterse 123000000 olsun 2 gunde 2 katina artmiyosa sagliksizdir. Neye gore sagliksiz diyo ki.. degerin 10.000 ise 2 gun sonra 2 kati oluyosa sknti yok canm. Baska dr a git
5000üstü karından bile kese görülebilir ki. Ultrasonda bakıp mı yorum yaptı? Bazen kese bozuk oluyor, içi boş oluyor, kanama alanı vs vs...
Reglim 3 gün gecikince 4000küsür çıkmıştı benim, bir daha da kanla uğraşmadım aynı hafta doktora gidip keseyi görmüştüm.
Merhaba arkadaşlar
Beş haftalık hamileymişim. Beta hcg 9900 çıktı. Bu değerler normal mi sizlerin değerleriniz kaçtı bilgi sahibi olmak istedim. Doktor 10000 nin üstünde olmalı sağlıksız dedi. Şaşırdım açıkçası öyle demesine. O yüzden birde size danışayım dedim