Z zekiozl Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Mart 2024 54 8 1 32 2 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zekiozl #1 Arkadaşlar merhaba, Hamilelik 5ç haftasındayız ilk muayenemizi yaptık ve doktor 1 ay kullanmamız için folik asit verdi. İnternette folik asit ile ilgili birçok şey dolanıyor. Kullanıp kullanmamak ile ilgili düşünceleriniz nedir?
Arkadaşlar merhaba, Hamilelik 5ç haftasındayız ilk muayenemizi yaptık ve doktor 1 ay kullanmamız için folik asit verdi. İnternette folik asit ile ilgili birçok şey dolanıyor. Kullanıp kullanmamak ile ilgili düşünceleriniz nedir?
S Sena anar Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Mart 2023 337 36 18 27 2 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zekiozl #2 İç onu senin için hem bebek sağlığı için iyidir bebek gelismemisi içindir bende 4 ay boyunca kuladim bir sıkıntı yok bebeğe çok güzel faydası var
İç onu senin için hem bebek sağlığı için iyidir bebek gelismemisi içindir bende 4 ay boyunca kuladim bir sıkıntı yok bebeğe çok güzel faydası var
F freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 7.281 20.054 278 34 2 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zekiozl #3 Ben kullandım pişman değilim yine olsa yine kullanırım, aldığımız besinlerin hangisi 50 sene öncesi gibi vitaminli mineralli ki , tabi siz bilirsiniz.
Ben kullandım pişman değilim yine olsa yine kullanırım, aldığımız besinlerin hangisi 50 sene öncesi gibi vitaminli mineralli ki , tabi siz bilirsiniz.
K Kdrssss Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2023 408 106 23 2 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zekiozl #4 zekiozl .!.: Arkadaşlar merhaba, Hamilelik 5ç haftasındayız ilk muayenemizi yaptık ve doktor 1 ay kullanmamız için folik asit verdi. İnternette folik asit ile ilgili birçok şey dolanıyor. Kullanıp kullanmamak ile ilgili düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kese göründü mü kalp atışı vs ?
zekiozl .!.: Arkadaşlar merhaba, Hamilelik 5ç haftasındayız ilk muayenemizi yaptık ve doktor 1 ay kullanmamız için folik asit verdi. İnternette folik asit ile ilgili birçok şey dolanıyor. Kullanıp kullanmamak ile ilgili düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kese göründü mü kalp atışı vs ?
Z zekiozl Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Mart 2024 54 8 1 32 2 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zekiozl #5 Kdrssss .!.: Kese göründü mü kalp atışı vs ? Genişletmek için tıkla... Sadece kese göründü 2 hafta sonra embryo ve kalp atışı dedi doktor
Kdrssss .!.: Kese göründü mü kalp atışı vs ? Genişletmek için tıkla... Sadece kese göründü 2 hafta sonra embryo ve kalp atışı dedi doktor
K Kdrssss Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2023 408 106 23 2 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zekiozl #6 zekiozl .!.: Sadece kese göründü 2 hafta sonra embryo ve kalp atışı dedi doktor Genişletmek için tıkla... Oyy te iki hafta sonraya mı çağırdı benimde pazartesi de o yüzden sordum
zekiozl .!.: Sadece kese göründü 2 hafta sonra embryo ve kalp atışı dedi doktor Genişletmek için tıkla... Oyy te iki hafta sonraya mı çağırdı benimde pazartesi de o yüzden sordum