5 hafta gebelik ve karın ağrısı

sena04

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
26
8
286
İstanbul
Hanımlar merhaba;
Ben 5 haftalık hamileyim. Geçen hafta doktora gittiğimde doktorum keseyi gördü ancak kalp atışı için 15 gün sonra tekrar gelmemi istedi. Doğal olarak ben de önümüzdeki haftayı bekliyorum. Ama son 2 gündür şiddetli karın ağrım var. Önce ayaklarımı üşüttüğüm için gaz sancısı dedim ama ağrıdan dün gece zor uyudum. Bugün de karnımda sürekli sesler hareketler işitiyorum yine bağırsak hareketleri gazdan olabilir diyorum ama elimi karnıma götüremiyorum o kadar ağrı var. Onun dışında kanama vs hiç bişey yok. Endişelencek bi durum var mı sizce yoksa ben mi biraz evham yaptım?
cevaplarsanız çok sevinrim.

Yakın zamanda bağırsak enfeksiyonu geçirdim ve berbat bir durumdu.Karın ağrısı kusma ishal...
Bi doktora görünmeni öneririm.
Ayrıca hamilelik döneminde beslenmedeki değişiklikler de bağırsak ve mide hareketlerinde değişikliğe sebep olabiliyomuş bunu da okumuştum.Allah şifa versin şimdiden.Umarım benimki gibi olmazsın.

Hanımlar merhaba;
Ben 5 haftalık hamileyim. Geçen hafta doktora gittiğimde doktorum keseyi gördü ancak kalp atışı için 15 gün sonra tekrar gelmemi istedi. Doğal olarak ben de önümüzdeki haftayı bekliyorum. Ama son 2 gündür şiddetli karın ağrım var. Önce ayaklarımı üşüttüğüm için gaz sancısı dedim ama ağrıdan dün gece zor uyudum. Bugün de karnımda sürekli sesler hareketler işitiyorum yine bağırsak hareketleri gazdan olabilir diyorum ama elimi karnıma götüremiyorum o kadar ağrı var. Onun dışında kanama vs hiç bişey yok. Endişelencek bi durum var mı sizce yoksa ben mi biraz evham yaptım?
Bende de öyle olmuştu ilk haftalar. Sanırım rahim buyümeye yeni başladigi için karin ağrısına yol açabiliyormuş

Gebelik ağrısı gibi durdurmayan ağrıysa doktora git kuzum ters bişey olabilir hiç riske girme. 2 hafta sonra kalp için gel demiş ama ters bişey olursa tabi ki de gideceksin

Hanımlar merhaba;
Merhaba doktora gittiniz mi acaba nasılsınız

Back
X