• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte karın ve sırt ağrısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi vetekd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vetekd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2025
23
11
3
27
Kızlar 5+5 hamileyim. Normalde adet günümde başlayan bir karın ağrım olmuştu. Sonra 2 gün çok ağrım olmadı. Ama dün ve bugün yine adet olacakmışım gibi ağrılar ve bıçak sağlanır tarzda ağrılarım oldu. Lekelenmem ve kanamam olmadı şükür ama bu kadar keskin ağrılar normal mi? Doktoruma randevu da bulamadım. Hafta sonu da giriyor araya endişeliyim.

Bence normal
Kısa sürüp geçiyor
Bende de bu şekilde bel ve karnımın altında ağrı oldu
Ben de henüz dr a gitmedim

Bence normal
Kısa sürüp geçiyor
Bende de bu şekilde bel ve karnımın altında ağrı oldu
Ben de henüz dr a gitmedim
Kısa sürüyordu geçiyordu hep ama dünden beri geçmedi. dik yürüyemedim doğru düzgün iki gündür.

Kısa sürüyordu geçiyordu hep ama dünden beri geçmedi. dik yürüyemedim doğru düzgün iki gündür.
Bence bol bol dinlenin.bebek yerleşiyor o nedenle ağrılar oluyor galiba.
Bende uyku halsizlik birde mide yanması var.arada da kramp tarzı ağrı giriyor.
Bu sıcaklarda beni bitirdi

Bence bol bol dinlenin.bebek yerleşiyor o nedenle ağrılar oluyor galiba.
Bende uyku halsizlik birde mide yanması var.arada da kramp tarzı ağrı giriyor.
Bu sıcaklarda beni bitirdi
Mide yanması illet gibi ya. Sıcaklarda asla terlemeyen ben su gibi terliyorum bu aralar. Sinirden ağladım başlarım böyle hormona diye 😂

Mide yanması illet gibi ya. Sıcaklarda asla terlemeyen ben su gibi terliyorum bu aralar. Sinirden ağladım başlarım böyle hormona diye 😂
Bence de çok sıcak. Arada etrafımdakilere soruyorum sıcak değil mi yoksa bana mı öyle geliyor diye.😁😁 serin bir yerde gün boyu uyumak istiyorum 😴😴

Kızlar 5+5 hamileyim. Normalde adet günümde başlayan bir karın ağrım olmuştu. Sonra 2 gün çok ağrım olmadı. Ama dün ve bugün yine adet olacakmışım gibi ağrılar ve bıçak sağlanır tarzda ağrılarım oldu. Lekelenmem ve kanamam olmadı şükür ama bu kadar keskin ağrılar normal mi? Doktoruma randevu da bulamadım. Hafta sonu da giriyor araya endişeliyim.
Bende aynı konuyla ilgili forum açmıştım aynı sıkıntıları 5/6 hafta arası yaşadım şuan daha iyiyim dr da normal dedi bebeğin olduğu bölge dedi kanama ve gittikçe artan bir ağrı değilse endişe edilecek bir durum yok sırt üstü sert zeminde yatmak beni daha çok rahatltyrdu

Bende aynı konuyla ilgili forum açmıştım aynı sıkıntıları 5/6 hafta arası yaşadım şuan daha iyiyim dr da normal dedi bebeğin olduğu bölge dedi kanama ve gittikçe artan bir ağrı değilse endişe edilecek bir durum yok sırt üstü sert zeminde yatmak beni daha çok rahatltyrdu
Çok teşekkür ederim. İlk olunca insan endişe ediyor. Randevum 25 inde. Beklemek zor geliyor

Normal canım bende de oldu uzun süre

Bu ağrı hamileligimin başından sonuna kadar sürdü doktorum hep normal büyüyen rahimden dolayı diyordu

Çok teşekkür ederim. İlk olunca insan endişe ediyor. Randevum 25 inde. Beklemek zor geliyor
Çok iyi anlıyorum aynı endişeleri bende yaşıyorum buarada bir tavsiye daha ağryan kısım sağ tarafsa soluna doğru sol tarafsa sağına doğru yatmayıda deniyebilirsin sert bir zeminde ben öyle yapıyordum ağrıyan tarafa yatmyrdm her iki taraf aynı anda ağrıdığında sırt üstü yatyrm bana iyi geliyor benim hala ağrıyr çünkü

Back
X