5 hafta kese

aaabbb3210

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2025
61
21
3
42
merhaba 5+3 de keseyi yeni gördü doktor sizce bu normal mi? daha önce bir erken gebelikte kayıp olduğu için tedirginim

Merhaba, ben de 5 de gittim doktora bende de kese minicik göründü yolk sac görülmedi aynıyız. Sanıyorum süreç böyle işliyor. Yani umarım

Anlıyorum ben de öyleyim. İnsan her şeyi kafaya takıyor, sorguluyor. Ama akışa bırakmak lazım. Sağlıklı halde, hayırlısıyla kavuşalım bebişler inşallah :)

Bende yolk sac görünmedi. Bebek 6+5 de kalp atışı duyuldu. Bende boş gebelik diye çok korkup doktora gittim ama bekleyin yoksa panik olursunuz. Geç döllenme vs yok.

Benim 7 haftalık olunca yolk sac, bebek ve kalp atışı görüldü. 7 hafta olana kadar kese boş görünüyordu. Bende yolk sac bile görülmediği için çok korkmuştum. İçinizi ferah tutun. Kimisinde erken kimisinde biraz daha geç görünüyor. Hayırlı olsun 🌸

Benim 7 haftalık olunca yolk sac, bebek ve kalp atışı görüldü. 7 hafta olana kadar kese boş görünüyordu. Bende yolk sac bile görülmediği için çok korkmuştum. İçinizi ferah tutun. Kimisinde erken kimisinde biraz daha geç görünüyor. Hayırlı olsun 🌸
çok teşekkür ederim beta yükselmesi nasıldı sizin çok psikolojim bozuluyor

Back
X