- 30 Temmuz 2025
- 61
- 21
- 3
- 42
- Konu Sahibi aaabbb3210
merhaba 5+3 de keseyi yeni gördü doktor sizce bu normal mi? daha önce bir erken gebelikte kayıp olduğu için tedirginim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyı bırseymerhaba 5+3 de keseyi yeni gördü doktor sizce bu normal mi? daha önce bir erken gebelikte kayıp olduğu için tedirginim
teşekkür ederim tedirginliğim yolk sac da görülmemesiCok iyı bırsey
teşekkür ederim umarım öyledir 5. haftada embriyoyu görende olunca panik oldumMerhaba, ben de 5 de gittim doktora bende de kese minicik göründü yolk sac görülmedi aynıyız. Sanıyorum süreç böyle işliyor. Yani umarım
kese boyutunun söyledi mi doktorAnlıyorum ben de öyleyim. İnsan her şeyi kafaya takıyor, sorguluyor. Ama akışa bırakmak lazım. Sağlıklı halde, hayırlısıyla kavuşalım bebişler inşallah :)
tam 5. haftada mı gittin ben 5+3 de gittimkese boyutunun söyledi mi doktor
bilmiyorum ne yazık ki sormadım doltorda söylemedi sadece 2 gün önce gelseydin görünmezdi dediTam 5 de gittim. Sizin kese boyutu kaç göründü ki ?
ultrason çıktısında da birsey yazmıyorTam 5 de gittim. Sizin kese boyutu kaç göründü ki ?
Bende ılk baslarda hep korkardım ya oyle olursa ya boyle olursa cok sukur sağlıklı suanteşekkür ederim tedirginliğim yolk sac da görülmemesi
teşekkür ederimBende yolk sac görünmedi. Bebek 6+5 de kalp atışı duyuldu. Bende boş gebelik diye çok korkup doktora gittim ama bekleyin yoksa panik olursunuz. Geç döllenme vs yok.
çok teşekkür ederim beta yükselmesi nasıldı sizin çok psikolojim bozuluyorBenim 7 haftalık olunca yolk sac, bebek ve kalp atışı görüldü. 7 hafta olana kadar kese boş görünüyordu. Bende yolk sac bile görülmediği için çok korkmuştum. İçinizi ferah tutun. Kimisinde erken kimisinde biraz daha geç görünüyor. Hayırlı olsun![]()
Yükselme oranına falan hiç takılmayın ve hesaplamayın. Kese görünmüş nasılsa. 2 haftaya kadar yolk sac ve bebekte görünür.çok teşekkür ederim beta yükselmesi nasıldı sizin çok psikolojim bozuluyor