5.hafta yolk kesesi

pelin azizova

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
143
32
13
28
Merhaba dün doktor kontrolümde 5 haftalık olduğunu ve Yolk kesesi oluştu dedi. Yolk kesesi oluşması demek tutunduğu anlamına mı geliyor? Çevremde sorabileceğim kimse yok, doktorum da ilgisizdi. Beni bilgilendirir misiniz? İlk gebelik heyecanı

yolk kesesi gebelik basında bebeği besleyen bi seydir. yolk kesesinin varlığı boş gebelik olmadığını gösterir. 1-2 hafta sonra kontrole giderseniz bebeği de görürsünüz inşallah.

Bebek oluşuyor. 10gune kalp atışı duyarsınız inşaallah

Benımde aynı bende dün yolk sac gördüm bende merak ettım araştırdım yolk sac varsa bebekte var demekmıs ınsalalj haftaya bebeklerımızı de gorururx

Ya kızlar merhaba bişey sormak istiyorum size bugün adetimin üzerinden 9 gün geçti doktora gittim keseyi gördü ama nokta gibiydi bebeği göremedi haftaya gel dedi acaba haftaya görürmü çok korkuyorum uygulamaya göre 6 haftalık gözüküyo ama doktor 5 haftalık gibi dedi lütfen yardımcı olun bana resim attım yukarda

Merhaba ilk kontrolde adet tarihinden geride çıkabilir daha sonra yakalıyor inşallah haftaya görürsünüz

Bir hafta oynayabilir. 5 haftada görmemesi de normal ben gördüm ama noktacık

İlk keseyi gördüğümde banada 5 hafta demişti. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi 6 haftalık şuan dedi bunlar normal şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…