- 13 Nisan 2025
- 143
- 32
- 13
- 28
- Konu Sahibi pelin azizova
-
Bebek oluşuyor. 10gune kalp atışı duyarsınız inşaallahMerhaba dün doktor kontrolümde 5 haftalık olduğunu ve Yolk kesesi oluştu dedi. Yolk kesesi oluşması demek tutunduğu anlamına mı geliyor? Çevremde sorabileceğim kimse yok, doktorum da ilgisizdi. Beni bilgilendirir misiniz? İlk gebelik heyecanı
Ay Allah razı olsun içimi rahatlattınızyolk kesesi gebelik basında bebeği besleyen bi seydir. yolk kesesinin varlığı boş gebelik olmadığını gösterir. 1-2 hafta sonra kontrole giderseniz bebeği de görürsünüz inşallah.
YaaaBebek oluşuyor. 10gune kalp atışı duyarsınız inşaallah
Sağlıkla gelsin bebişYaaateşekkür ederim bilgi için
Benımde aynı bende dün yolk sac gördüm bende merak ettım araştırdım yolk sac varsa bebekte var demekmıs ınsalalj haftaya bebeklerımızı de gorururxMerhaba dün doktor kontrolümde 5 haftalık olduğunu ve Yolk kesesi oluştu dedi. Yolk kesesi oluşması demek tutunduğu anlamına mı geliyor? Çevremde sorabileceğim kimse yok, doktorum da ilgisizdi. Beni bilgilendirir misiniz? İlk gebelik heyecanı
Ay hayırlı olsun sizindeBenımde aynı bende dün yolk sac gördüm bende merak ettım araştırdım yolk sac varsa bebekte var demekmıs ınsalalj haftaya bebeklerımızı de gorururx
Bende 21 nisan da gıdıcem daha erken çağırdı ama ben bıraz daha gec gıdıyım ıstedımAy hayırlı olsun sizinde26 Nisan için kalp atışının duymasına çağırdı benide
Ben tam 1000 betayla gittim erken öğrendimBende 21 nisan da gıdıcem daha erken çağırdı ama ben bıraz daha gec gıdıyım ıstedım
Bir hafta oynayabilir. 5 haftada görmemesi de normal ben gördüm ama noktacıkYa kızlar merhaba bişey sormak istiyorum size bugün adetimin üzerinden 9 gün geçti doktora gittim keseyi gördü ama nokta gibiydi bebeği göremedi haftaya gel dedi acaba haftaya görürmü çok korkuyorum uygulamaya göre 6 haftalık gözüküyo ama doktor 5 haftalık gibi dedi lütfen yardımcı olun bana resim attım yukarda
Yolk saç ne zaman gördünüzBenımde aynı bende dün yolk sac gördüm bende merak ettım araştırdım yolk sac varsa bebekte var demekmıs ınsalalj haftaya bebeklerımızı de gorururx
Aynen ya nokta gibiBir hafta oynayabilir. 5 haftada görmemesi de normal ben gördüm ama noktacık
İlk keseyi gördüğümde banada 5 hafta demişti. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi 6 haftalık şuan dedi bunlar normal şeylerYa kızlar merhaba bişey sormak istiyorum size bugün adetimin üzerinden 9 gün geçti doktora gittim keseyi gördü ama nokta gibiydi bebeği göremedi haftaya gel dedi acaba haftaya görürmü çok korkuyorum uygulamaya göre 6 haftalık gözüküyo ama doktor 5 haftalık gibi dedi lütfen yardımcı olun bana resim attım yukarda
İnşallah ya çok korkuyorumMerhaba ilk kontrolde adet tarihinden geride çıkabilir daha sonra yakalıyor inşallah haftaya görürsünüz
Teşekkür ederim rahatladım birazİlk keseyi gördüğümde banada 5 hafta demişti. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi 6 haftalık şuan dedi bunlar normal şeyler
Teşekkür ederim rahatladım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?