5. Haftada kan pıhtısı

iremgns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
262
177
53
Kızlar nolur bana yardımcı olun beta hcg değerim güzel katlanıyodu en son 1481 görünce kan vermeyi bıraktım iki gün sonra kahverengi lekelenmem geldi hemen acile gittik yine 2 katı katlanmış çok şükür doktor hemen alttan baktı kese oluşmuş ama daha bebek yok muhtemelen 4 5 haftalık gebesin progestan hapı verdi 1 hafta sonra tekrar gel dedi bunlar dün oluyor. Bu gece peçeteye sildiğimde afedersiniz kan pıhtısı geldi çok az ama çok endişelendim uyuyamıyorum normal mi sizce hiç ağrım sızım da yok çok şükür ama neden böyle oldu çok korkuyorum başına gelen var mı

Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah.
Sakin olun. Yoğun bir kanama ile devam etmiyor sadece küçük bir pıhtı geldiyse endişe etmeyin. İçinizin rahat etmesi için sabah yeniden gidebilirsiniz.

5haftada progesteron duşuklugune bagli kanamlar yaşaniyor ilaclarinizi kullanin saglikli bir gebelikse kanamaya ragmen devam edecektir inşallah

5haftada progesteron duşuklugune bagli kanamlar yaşaniyor ilaclarinizi kullanin saglikli bir gebelikse kanamaya ragmen devam edecektir inşallah
Teşekkür ederim inşallah ya kanama da deüil kahverengi leke başka bişey görmüyorum artık her sildiğimde sadece kahve bi leke off

Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah.
Sakin olun. Yoğun bir kanama ile devam etmiyor sadece küçük bir pıhtı geldiyse endişe etmeyin. İçinizin rahat etmesi için sabah yeniden gidebilirsiniz.
Bendede oluyor o yuzden ama birşey yapmazsan kana çeviriyor ben progesteron kullaniyorum
Evet ben de kullanıyorum sen kaçıncı haftadasın

Evet ben de kullanıyorum sen kaçıncı haftadasın
5haftada başladi şu an 9 haftadayım igne yaptiriyirom ve dufaston kullaniyorum şu an daha iyi igne daha cok işe yariyor gibi en aza indiriyor bakalim umarim tam durur kahvrengi bile olsa rahatsiz oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…