Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlaka doktora gidinArkadaşlar merhaba daha önce boş gebelik ve kimyasal gebelik geçirdiğim için çok tedirginim .yaklaşık 5 haftalık hamileyim kahvereng lekelenme ve afedersiniz lavaboya girdiğimde akıntı ile hafif damarımsı kanama geldi bu dönemde normal bit durum mu ? Korktum
Az önce acile gittim kan tahlili aldılar sonucu bekliyorumMutlaka doktora gidin
Bizi de haberdar et lütfenAz önce acile gittim kan tahlili aldılar sonucu bekliyorum
Betahcg 724 çıktı 4 gün önce 260tı normal değerdir umarım cuma günü kontrole gideceğimBizi de haberdar et lütfen
Allahım hayırlı haberler almak nasip etsin inşallahMutlaka doktora gidin
Umarım iyi sonuçlar alırsınAz önce acile gittim kan tahlili aldılar sonucu bekliyorum
Daha yüksek çıkması gerek diye biliyorum umarım yanılıyorumdurBetahcg 724 çıktı 4 gün önce 260tı normal değerdir umarım cuma günü kontrole gideceğim
Bugün keseyi gördük ama çok küçüktü progeston fitil verdi doktor bunu makattan mı yoksa vajinadan almam gerekiyor fitil benim bildiğim makattan alınıyor ama bilginiz var mıDaha yüksek çıkması gerek diye biliyorum umarım yanılıyorumdur
Vajinadan alınması gerek diye biliyorum ben de kuzumBugün keseyi gördük ama çok küçüktü progeston fitil verdi doktor bunu makattan mı yoksa vajinadan almam gerekiyor fitil benim bildiğim makattan alınıyor ama bilginiz var mı
Sor bi doktora istersenVajinadan alınması gerek diye biliyorum ben de kuzum
Bugün keseyi gördük ama çok küçüktü progeston fitil verdi doktor bunu makattan mı yoksa vajinadan almam gerekiyor fitil benim bildiğim makattan alınıyor ama bilginiz var mı
Vajinadan almanız gerekiyor, koyup ittiriyorsunuz ileriye ve fitilin düşmemesi, eriyip etki edebilmesi için belli bir süre tuvalete gitmemeye özen gösteriyorsunuz hatta fitili aldiktan sonra uzandanız daha iyi olur.Bugün keseyi gördük ama çok küçüktü progeston fitil verdi doktor bunu makattan mı yoksa vajinadan almam gerekiyor fitil benim bildiğim makattan alınıyor ama bilginiz var mı
Evet haklısınız ben yanlış kullanıyormuş ni sakınca yokmuş ama daha iyi etki edebilmesi için vajnadan kullanmak gerek dedi. Kanamadan azalma oldu inşallah tamamen geçerVajinadan almanız gerekiyor, koyup ittiriyorsunuz ileriye ve fitilin düşmemesi, eriyip etki edebilmesi için belli bir süre tuvalete gitmemeye özen gösteriyorsunuz hatta fitili aldiktan sonra uzandanız daha iyi olur.
Merhaba nasıl oldunuz bende 5. Haftadayım bugün koyu lekelenmem oldu Protestan başladı doktorumEvet haklısınız ben yanlış kullanıyormuş ni sakınca yokmuş ama daha iyi etki edebilmesi için vajnadan kullanmak gerek dedi. Kanamadan azalma oldu inşallah tamamen geçer