- 1 Kasım 2007
- 767
- 127
- 628
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer kanama artarsa düşük olur öyle hafifi pembe de birşey olmaz endişelenmeKızlar5. Haftamdayım yenı oldugu için oazar günü ultrasonda da göremedık kasık ağrım solda ozellıkle oluyor hafif pembe akıntı geldı acaba yerleşme belırtısımı düşük tehlıkesimi bilemıyorum varmı aynı durumu yaşayan ?
İnşallah canım kasık ağrısı korkutuyor benı her an adet olacakmıs hiissi verıyorEğer kanama artarsa düşük olur öyle hafifi pembe de birşey olmaz endişelenme![]()
Yerleşmedir canım bende de olmuştu progestan fitil vermişti doktorum gunde ıkı kullanıyordum üçe çıkardıKızlar5. Haftamdayım yenı oldugu için oazar günü ultrasonda da göremedık kasık ağrım solda ozellıkle oluyor hafif pembe akıntı geldı acaba yerleşme belırtısımı düşük tehlıkesimi bilemıyorum varmı aynı durumu yaşayan ?
Bebek yerleşiyordur belki.İnşallah canım kasık ağrısı korkutuyor benı her an adet olacakmıs hiissi verıyor
Dr dan geldim aynısını verdi kanama yokmus bu arada keseyı gorduk vajınal ultrasonda umarım bebeği de görmek nasip olurYerleşmedir canım bende de olmuştu progestan fitil vermişti doktorum gunde ıkı kullanıyordum üçe çıkardı
Doktorunla gpruş sana da verir muhakkak
Tam kaç hafta kaç gunluksunuzDr dan geldim aynısını verdi kanama yokmus bu arada keseyı gorduk vajınal ultrasonda umarım bebeği de görmek nasip olur![]()
USG resmi var miDr dan geldim aynısını verdi kanama yokmus bu arada keseyı gorduk vajınal ultrasonda umarım bebeği de görmek nasip olur![]()
Çok sevindim canım inşallahDr dan geldim aynısını verdi kanama yokmus bu arada keseyı gorduk vajınal ultrasonda umarım bebeği de görmek nasip olur![]()
5 haftalık tam son adete göre ama geç döllenme oldu bende sanırım daha ufakTam kaç hafta kaç gunluksunuz
Cuma bende USG gircem tam 5+0 Olcam. Kese gözükür mu diye merak ediyorum5 haftalık tam son adete göre ama geç döllenme oldu bende sanırım daha ufak
Canım vajinal ultrasonla goruldü karından görünmesi için 1 hafta daha sabretCuma bende USG gircem tam 5+0 Olcam. Kese gözükür mu diye merak ediyorum
Bizim doktor hiç karından bakmiyorCanım vajinal ultrasonla goruldü karından görünmesi için 1 hafta daha sabret
Olabilir şuan 4+5gunluk oldumErken oldugu için gerek duymamıstır bence çunku karından şuan benımkı de görülmüyor