- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
inşallah canımHaftaya inşallah görünür![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canımHaftaya inşallah görünür![]()
Çok teşekkür ederim şimdi tamamen anladım
Son durum ne oldu ben de ayni durumdayim cok merak ediyoruminşallah canım![]()
Bebeği de gördük, kalp atışını da duyduk 6+4teSon durum ne oldu ben de ayni durumdayim cok merak ediyorum
Kendim gibi sevindim yemin ederim Rabbim hayırli sağlıklı bir şekilde kucagina almayi nasip etsin benimde betam düzensiz kese görüldü ama 28 agustos 2980 30 agustos 4091 insallah bana da nasip olur kalp atislari Allah razı olsun teşekkür ederim cevap verdiğin icinBebeği de gördük, kalp atışını da duyduk 6+4te
Amin hepmize inşallahKendim gibi sevindim yemin ederim Rabbim hayırli sağlıklı bir şekilde kucagina almayi nasip etsin benimde betam düzensiz kese görüldü ama 28 agustos 2980 30 agustos 4091 insallah bana da nasip olur kalp atislari Allah razı olsun teşekkür ederim cevap verdiğin icin![]()
Kese görğndüyse beta baktırıp canını sıkma kontrole gitKendim gibi sevindim yemin ederim Rabbim hayırli sağlıklı bir şekilde kucagina almayi nasip etsin benimde betam düzensiz kese görüldü ama 28 agustos 2980 30 agustos 4091 insallah bana da nasip olur kalp atislari Allah razı olsun teşekkür ederim cevap verdiğin icin![]()
Ayy Allah razı olsun içimi rahatlattın ben de çok telaşlandım iki gündur ağlamaktan yemek bile yiyemedim aşılama ile 2 yıl sonra gebe kalabildim Rabbim yardımcimiz olsunKese görğndüyse beta baktırıp canını sıkma kontrole git
Ağlayıp strese sokma kendini. Bende çok korkuyordum ama anladım ki biz ne kadar isterdek isteyelim Rabbim vermryince olmuyor. Verdiyse vardır bir bildiği.. Sen içini.ferah tut beta baktırma çünkü benim beta dzensiz olduğu halde 1 hafta sonrs bebeğimi gördük, büyümüştüAyy Allah razı olsun içimi rahatlattın ben de çok telaşlandım iki gündur ağlamaktan yemek bile yiyemedim aşılama ile 2 yıl sonra gebe kalabildim Rabbim yardımcimiz olsun![]()
Çok teşekkür ederimmm kanamam ağrım hicbir seyim yok bol bol dinleniyorum dua ediyorum insallah kucağıma almak nasip olurAğlayıp strese sokma kendini. Bende çok korkuyordum ama anladım ki biz ne kadar isterdek isteyelim Rabbim vermryince olmuyor. Verdiyse vardır bir bildiği.. Sen içini.ferah tut beta baktırma çünkü benim beta dzensiz olduğu halde 1 hafta sonrs bebeğimi gördük, büyümüştüKalp atışlarını dinlrdik..Yani bu beta kese göründükten sonra önemsiz. Şiddetli ağrılsrın ya da kanamakarın fslsn yoksa bebiş sağlıklıdır inşallah.