5 haftalık bebeğimi düşürüyorum..

biopelin

Hayat akan bir sudur..
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
1.387
16
358
Nevşehir
Henüz kalbinin sesini duymadan,bir ultrason görüntüsü bile göremeden gitti bebeğim..herşeye rağmen insan bir hücre kümesine bile bağlanabiliyormuş..demekki annelik buymuş..:58:
şu anda azar azar gelen bir kanamam var ve dr.um bebeği bu şekilde düşüreceğimi söyledi..ruhen ve bedenen 1 haftadır yok dış gebelik mi yok başka bişey mi diye diye kendimi bitirmiştim..şimdi daha huzurluyum ama bi taraftan da içim acıyor..
Allah daha ileri haftalarda bebeğini kaybedenlere sabır versin..
3 seneden sonra 1 hafta da olsa annelik,gebelik gibi duyguları yaşadığım için mutluyum..

üzüldüm senin adına biopelin benimde 1 hafta önce aynı şey oldu 4 hatalıktı.önce biraz kanama ertesi günde kanama arttı ve sancı başladı akşam doktora gittik düşecek dedi ama çok ağrım oldu benm birkaç saat sonra düştü.düşüklerin yüzde 90 ı hayırlı olurmuş vücut sağlıklı olmayan bebeği atarmış.canını sıkma istirahat et çok hareket etme.düşersede doktora gitmeyi ihmal etme.

üzüldüm senin adına biopelin benimde 1 hafta önce aynı şey oldu 4 hatalıktı.önce biraz kanama ertesi günde kanama arttı ve sancı başladı akşam doktora gittik düşecek dedi ama çok ağrım oldu benm birkaç saat sonra düştü.düşüklerin yüzde 90 ı hayırlı olurmuş vücut sağlıklı olmayan bebeği atarmış.canını sıkma istirahat et çok hareket etme.düşersede doktora gitmeyi ihmal etme.

aynı durumu bende bugün yaşadım.çok ağladım çok zor 1şeymiş.11 aylık evliyim ve ilk gebeliğimdi.doktorun sana herhangi 1 önerisi oldumu arkadaş...:58::58::58:

reyhancım bende 6 aylık evliyim benimde ilkti.dediğin gibi zor bişey.doktor çok bişey demedi.tahlil yaptırdı.onlarda sorun çıkmayınca normaldir dedi bebek tutunamamıştır.sende canını sıkma.mutlaka doktora git.düşükten sonra bişi kalmışmı diye baksın.bana 6 ay korun dedi ama biraz uzun gibi başka doktora gideceğim.sende ihmal etme geçmiş olsun.birkaçgün iyice dinlen.sakın üşütme

çok geçmiş olsun canım bende agustosta 8 haftalık kasım ayında ise 4 haftalık bebeklerimi kaybettim sana tek diyebilecegim düşükten sonra sakın hemen hamile kalma 4-5 ay ara ver bak bana ikinciyi de kaybettim Allah hekese sağlıklı evlatlar nasip etsin zamanı var demekki en hayılı en dogru zamanı allah bilir...:nazar::nazar:

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..aynı acıyı yaşamışsınız,çok zor ama iyi tarafından bakalım en azından hamile kalmayı başarabilmişiz değil mi..b-hcg değerini 5'in üzerinde görmek hayal gibi gelirdi..en azından hamile kalma olayını vücudumuza tanıttık..
bunu bana dr.um söyledi..hamile kalabilmek ve vücuda bunu tanıtmak çok önemliymiş..kanamam 15 gün sürecekmiş..ama herhangi bir parça düşmedi..eriyerek düşecekmiş..umarım dediği gibi olur..

merhaba arkadaşlar. ayın 17 sinde hamile olduğumu öğrendim. ikinci hamileliğim bir kızım var. oda aşılamayla olmuştu. bu seferki ise biz düşünmezken allahın takdiri ilahi kendiliğinden oldu. cumartesi dr a kotrole gittik. 5 hafta 6 günlüktü ama ultrasyonda kese gözükmüyor dedi dr. beta hcg istedi 354 çıktı değeri normalde olması gereken 1500-2000 arasıymış.ya dış gebelik yada düşük olacak dedi. çok üzüldüm. 1 haftalık bir sevinç yaşadım her ne kadar hazırlıksızda olsam anne yüreği bağlanıyor işte.dün tekrar gittim tekrar kan tahlili istedi yine 358 çıktı. alttan ultrasyonla baktı. dış gebelik değil ama düşük olacak dedi. cumaya kadar bekle kanaman olursa kendiliğinden düşer yoksa iğne yapıp düşürürüz dedi. bugün başka bir dr a daha gitmeyi düşünüyorum. belki bir umut yok ama aklımda soru işareti kalmaması için gideceğim. ne kadar zor bişeymiş. allah bebeğini kaybedenlere sabır versin

bende ilk bebeğimi düşürdüm karnımda öldü 2,5 aylıktı çok üzülmüş isyan etmiştim.ama 1 ay sonrası hemen hamile kaldım şimdi 1 haftaya kadar oğlumu kucağıma alacağım.herşeyde vardır bir hayır üzülmeyin.Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.:49:

çalışıyorum. şimdi lavaboya gittim kanamam başlamış. gitti bebeğim :(

Canım sağlıksız gebeliğin en iyi bitişi böyle olur, hayır ara bunda. Bak ne güzel bir çocuğun daha varmış. En başında vücudunun teşhisi koyması iyi bile olmuş bence. Bence izin iste ve dinlen. Benim de kanamam işyerinde başlamıştı hemen eve gittim. Adet ağrısı gibi ağrı da yapabilir. Bir de çalışmak istemezsin bu moralle. Sıkma çok canını olur mu?

merhaba arkadaşlar. ayın 17 sinde hamile olduğumu öğrendim. ikinci hamileliğim bir kızım var. oda aşılamayla olmuştu. bu seferki ise biz düşünmezken allahın takdiri ilahi kendiliğinden oldu. cumartesi dr a kotrole gittik. 5 hafta 6 günlüktü ama ultrasyonda kese gözükmüyor dedi dr. beta hcg istedi 354 çıktı değeri normalde olması gereken 1500-2000 arasıymış.ya dış gebelik yada düşük olacak dedi. çok üzüldüm. 1 haftalık bir sevinç yaşadım her ne kadar hazırlıksızda olsam anne yüreği bağlanıyor işte.dün tekrar gittim tekrar kan tahlili istedi yine 358 çıktı. alttan ultrasyonla baktı. dış gebelik değil ama düşük olacak dedi. cumaya kadar bekle kanaman olursa kendiliğinden düşer yoksa iğne yapıp düşürürüz dedi. bugün başka bir dr a daha gitmeyi düşünüyorum. belki bir umut yok ama aklımda soru işareti kalmaması için gideceğim. ne kadar zor bişeymiş. allah bebeğini kaybedenlere sabır versin

aynı benim durumum işte canım..dış gebelik olmaktansa normal düşüğe razı olmuştum..dış gebelik mi değil mi onun sıkıntısını yaşamak ayrı bir dert..benim de b-hcg 450 ye kadar çıktı..sonra giderek düştü..
hayırlısı buymuş diyelim..Allah biliyo ne zaman vereceğini bize bebeklerimizi..demekki zamanı değilmiş..

Henüz kalbinin sesini duymadan,bir ultrason görüntüsü bile göremeden gitti bebeğim..herşeye rağmen insan bir hücre kümesine bile bağlanabiliyormuş..demekki annelik buymuş..:58:
şu anda azar azar gelen bir kanamam var ve dr.um bebeği bu şekilde düşüreceğimi söyledi..ruhen ve bedenen 1 haftadır yok dış gebelik mi yok başka bişey mi diye diye kendimi bitirmiştim..şimdi daha huzurluyum ama bi taraftan da içim acıyor..
Allah daha ileri haftalarda bebeğini kaybedenlere sabır versin..
3 seneden sonra 1 hafta da olsa annelik,gebelik gibi duyguları yaşadığım için mutluyum..

merhaba arkadaslar ,

Size düşüklerle ilgili bir tecrube aktarmak ıstıyorum ,abımın eşinin basından gecen olaylar hepımızı cok uzdu paylaşmak ıstedım belkı benzer durum yasayan var ıse yardımcı olur bu tecrube dıey dusundum
abımın eşi , 3 düşük yaptı ve üçünde de 5 haftalık hamıleydı.Nedenini cok araştırdılar ılk kurtajda ( cok ııyı doktor yapmış olmasına ragmen ) rahım duvarı zedelenmış ve rahım yapışlıklıgı varmış yanı bu yapısıklık sonramı olustu varmıydı hep ondan cok emın degılım ancak eger boyle tekrarlanan dusukler yasıyosanız bence hıc ıhmal etmeyın araştırın.Bu tarz bı durum varsa doktor mudahelesı gerekıyor hamılelıgın ılk haftasında, rahım yapısıklıgında ıse amelıyat olmak gerekıyor.Biz once dusuklerın polıkıstık overdan oldugunu dusunduk ılk dusuk herkesın basına gelebılecegı ıcın onemsemedık.Ancak 2. ve 3. düşük olunca baya bır araştırma yapıldı.Düşükler hep 5, hafta ve kanama ıle oluyodu.
Ama bukadar sıkıntıdan sonra, cok sukur suan hamıle ve 10 haftalık ılk defa bu hamılelıkte bebegın kalp atısını duydular hepımız cok mutlu olduk,umutlandık ınsallah 13 haftaya gırer ıse rıskı her hamıle kadar olacak

Allah hepınızın gonlune gore versın
Herkese ıyı seneler dılıyorum

Selin
umarım sızınkısı boyle bı durum degıldır aslında düşük herkesın basına

Bende 5 haftalıkken bebeğimi dün düşürdüm. Bir gün önce kesesi çok sağlıklıydı kanama hafifti ama sağlıklı demişti doktor, bir gün sonra ise gittiğimde bebeğim yoktu. Üzülmeyin sağlıksız gebelikler düşermiş. Bu benim 2. gebeliğim ve 2. düşüğüm olmuş oluyo bir daha cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama üzülmeyin boşuna geri gelmiyor. Dünden beri kendimi paraladım ama olmayınca olmuyo:43:

bir daha hiç birimiz yaşamayalım böyle bir şeyi. lütfen ihmal etmeyin. ben ağustota 8 haftalık gebeliğimi kalp atışı olmadığı için sonlandırmak zorunda kaldım gelişimi durduktan sonra 1 hafta daha taşıdım kendi düşmedi. sonrasında ilk olmasına rahmen genetik baktırdık kendi dr umda istedi testleri. iyiki yaptırmışız kan pıhtılaşması çıktı. şimdi 4 haftalık hamileyim ilaç kullanıyorum bu sefer. bazı dr lar çok önemsemiyor ilk düşüğü ama ne yaşadığımızı biz biliyoruz. ben bi dr la tartıştım bu yüzden ilk düşükte bakılmaz 2.de bile gerek yok 3. de belki bakılır dedi. lütfen dr lara sizde boş gitmeyin biraz araştırın. hele tekrarlayan düşükler hiç ihmale gelmez. üniversite hastanelerinde yaptırabilirsiniz genetik testleri. hepinizin göbeği şişsin tez zamanda kucaklarınız dolsun inşallah :49: :emir_bebek:

[[ben yeni üyeyim arkadaşlar.bende 31 aralıkta 6 hafta 5 günlük bebeğimi kaybettim.kürtaja gerek olmadan gitti dünyam.2.5 yaşında bi kızım var onunla avunuyorum ama çok zor Allah herkese sağlıklı bebekler versin.

Back
X