üzüldüm senin adına biopelin benimde 1 hafta önce aynı şey oldu 4 hatalıktı.önce biraz kanama ertesi günde kanama arttı ve sancı başladı akşam doktora gittik düşecek dedi ama çok ağrım oldu benm birkaç saat sonra düştü.düşüklerin yüzde 90 ı hayırlı olurmuş vücut sağlıklı olmayan bebeği atarmış.canını sıkma istirahat et çok hareket etme.düşersede doktora gitmeyi ihmal etme.
çalışıyorum. şimdi lavaboya gittim kanamam başlamış. gitti bebeğim
merhaba arkadaşlar. ayın 17 sinde hamile olduğumu öğrendim. ikinci hamileliğim bir kızım var. oda aşılamayla olmuştu. bu seferki ise biz düşünmezken allahın takdiri ilahi kendiliğinden oldu. cumartesi dr a kotrole gittik. 5 hafta 6 günlüktü ama ultrasyonda kese gözükmüyor dedi dr. beta hcg istedi 354 çıktı değeri normalde olması gereken 1500-2000 arasıymış.ya dış gebelik yada düşük olacak dedi. çok üzüldüm. 1 haftalık bir sevinç yaşadım her ne kadar hazırlıksızda olsam anne yüreği bağlanıyor işte.dün tekrar gittim tekrar kan tahlili istedi yine 358 çıktı. alttan ultrasyonla baktı. dış gebelik değil ama düşük olacak dedi. cumaya kadar bekle kanaman olursa kendiliğinden düşer yoksa iğne yapıp düşürürüz dedi. bugün başka bir dr a daha gitmeyi düşünüyorum. belki bir umut yok ama aklımda soru işareti kalmaması için gideceğim. ne kadar zor bişeymiş. allah bebeğini kaybedenlere sabır versin
Henüz kalbinin sesini duymadan,bir ultrason görüntüsü bile göremeden gitti bebeğim..herşeye rağmen insan bir hücre kümesine bile bağlanabiliyormuş..demekki annelik buymuş..
şu anda azar azar gelen bir kanamam var ve dr.um bebeği bu şekilde düşüreceğimi söyledi..ruhen ve bedenen 1 haftadır yok dış gebelik mi yok başka bişey mi diye diye kendimi bitirmiştim..şimdi daha huzurluyum ama bi taraftan da içim acıyor..
Allah daha ileri haftalarda bebeğini kaybedenlere sabır versin..
3 seneden sonra 1 hafta da olsa annelik,gebelik gibi duyguları yaşadığım için mutluyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?