5 haftalik bebek dusurup hemen hamile kalan varmi?

PrensesEla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
80
0
86
A.B.D.
Bebegim dun dustu 5 haftalikti.
Varmi gebeligin ilk donemlerinde dusuk yapip sonra hemen hamile kalan?
Simdi napmam gerekiyo?
Onerilere, tavsiyelere muhtacim:sinifsinif:

Canım, geçmiş olsun. Rabbim biran önce bebişine kavuşmanı nasip etsin.
Canım, bende mayıs ayında 5 haftalıkken bebişim düştü. Doktorum korunmuyorsunuz, çok normal bir durum dedi. Özellikle ilk gebelikte, her 4 gebelikten 1'i erken dönemde düşükle sonuçlanıyormuş.
Şimdi çok şükür 33 haftalık hamileyim. Temmuzda tekrar hamile kaldım.
Özel birşey yapmana gerek yok.

Merhaba ben de seninle aynı durumdayım geçen hafta 6 haftalık düşük yaptım. Doktor korunmanıza gerek yok ama bu ay tekrar hamile kalabilmen çok küçük bir ihtimal dedi. Bu benim ikinci gebeliğimdi. ılk bebeğimi de plesanta yetmezliği nedeniyle 29 haftalık sezeryanla dünyaya getirdim ve oğlum 71 gün yaşadıktan sonra melek oldu. Doktor sezeryanın üzerine tekrar hamile kalabilmek için 9 ay beklememiz gerektiğini söylemişti. Gün gün sayarak dokuz ayı doldurdum, ilk ayımda da hamile kadım ama kısmet olmadı. Yaşamak için bir amacım yok, bu bebeğe çok ihtiyacım vardı. Allah bekleyen hiçkimseyi kucağı boş bırakmasın, bizlere de en kısa zamanda tekrar anneliği nasip etsin.

ben de 10 gün önce düşük yaptım ama bana doktorum en az 2 ay adet gör ondan sonra tekrar dene dedi. en azından rahmin kendini toplasın dedi ama bir topicte arkadaş düşükten sonra hiç adet görmeden hamile kalmış ve sorun da yaşamadığını yazmıştı. ınşallah sen de hayırlısı ile hamile kalırsın.

Bunlari okumak bana guc verdi... Bende acaba bir anormallik mi var bende diye endiseleniyordum.
Gerci her gebelik illa bebek dogurmakla sonuclanmiyor ama insan hamile olunca o psikolojoye giriyor hemen...
Doktor bu ay hamile kalma sansin cok az dedi gelecek ay daha buyuk ihtimal ama korun filan demedi. Pazartesi aile doktoruma gorunucem. Bakalim o ne diyecek...
Ama korunmayi dusunmuyorum. Belli mi olur??

Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin....

canım endşelenme bende 5 hafta 4 günlükken bir düşük yaptım..dr 3 ay korunun dedi..4. ay da bebişimiz geldi..şuan hamileyim ..darısı başına inşallah..hiç olumsuz düşünme..stres yapman hamile kalmanı zorlaştırır..ama en az 1 ay korun derim ben..rahim kendini toparlasın..

bende 5 haftalıkken düşük yapmıştım geçen temmuzda.kendiliğinden gebe kalmıştım.1 ay adet görmedim.kist oluşmuş bende.sonra kisti hallettik kasım 16 da hamile olduğumu öğrendim..ama çatlatma iğnesiyle.

canım ben 7 haftalık düşük yapmıştım
düşüğümden sonra 2. ayda hemen hamile kaldım tekrar
şimdi 26 haftalık hamileyim

Hmmm
Sanirim o zaman 1 ay ara vermem daha iyi.. Yarin randevum var doktorla gorusucez bakalim... Hayirlisi insallah...
Tum cevaplariniz icin tesekkur ederim opuyorumnanaktan

Doktorla görüşmenin sonucunu yazar mısın. Ben de 1 ay beklemeyip beklememek konusunda kararsızım. Hiç beklemek istemiyorum zaten uzun süredir sezeryandan sonra süremin dolmasını bekledim. Gerçi doktor da bu ay tekrar hamile kalman güç dedi ama hiç bekleyesim yok.

korunmanıza qerek yok kızlar zaten düşükten sonraki ay hemen hamile kalınmıyo
tabi her insanın bünyesi farklı 2.ay hamile kalmazsanız hemen moralinizi bozmayın 3. ay da hamile kalabilirsiniz ..
Allah qönlünüze qöre versin..

Tabiiki sonucu yazarim. 3.45 te randevum. Daha var yani ama burayi kontrol edersen senin icin yazicam.. En kisa surede bebislerimize kavusuruz insallah :ecrin_bebek:

Gittim.. Doktor endise etmememi, her 2 kadindan birinin bu sekilde dusuk yaptigini soyledi.

Eger dusukler tekrarlarsa o zaman cesitli testler yaptiricaz dedi...

1 ay korunun, bir sonraki adetinden sonra deneyin dedi.

Simdi sadece ultrasona gonderdi. O da ustten ultrason alttan istemedigim icin...

merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım ve benimle aynı sıkıntıları yaşayan birileri olduğunu bilmek ve paylaşabilmek çok güzel.
bende 1 yıldır çocuk için uğraşıyorum fakat testlerde bir prb olmamasına rağmen henüz hamile kalamadım malesef.son iki ayımda adetim 1-2 gün geçikerek koyu kahverengi leke halinde geldi ve 3. günümde parça ile beraber kanamam başladı. bunun düşük mü yoksa normal adet mi olduğunu merak ediyorum. bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Bence genede en az 2adet dönemi bekleyin arkadaşlar... bende 8 haftalıkken düşürdüm bebeğimi.3 adetten sonra hamile kaldım, zaten adetlerinizin düzene girmesi de 2-3 ay alır sanırım. Şimdi 18 haftalık hamileyim, ama çok zor bir 3,5 ay atlattım, sürekli kanamam oldu. Keşke biraz daha bekleseydim bile dedim rahmin kendini toparlaması için. Şu an Allaha şükür iyiim bebeğimle. ınşallah sağ salim kavuşurum.

bende 5 haftalık düsük yaptım 2 ay sonra tekrar hamile kaldım simdı 1 aylık kızım var sende ara verme calısmaya devam et düsük bıle saymadı doktorum gecıkmıs adet gıbı dusun dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…