5 haftalik düşük riski...

perimasalininperisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
326
44
Arkadaslar merhaba... 5 haftalik hamileyim. 2 kez kahverengi lekelenmem oldu. Doktor ultrasonda ve vajinal ultrasonda inceledi. Kesenin bozuk ve sagliksiz oldugunu soyledi... 4 gun daha ona şans taniyalim ama % 80 düşük riski var dedi. Ilac verdi. Bu haftasonu kanaman olabilir dedi. Bu durumu yaşayan ve bana tavsiye verebilecek arkadaslarin yorumlarini bekliorum. Not olarak Ilk gebeligim ve isteyerek hamilelik oldugunu belirteyim.

Tesekkur ederim canim Allah razi olsun... her gun azalarak kahverengi akintim gelmeye devam ediyor. Boyle bir durum yasayan varsa siz veya yakinlarinizdan yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar

Canim bende 4+4 gunluk hamileyim benimde kahverengi lekelenmem oldu doktor bana yerlesme kanamasi dedi.. ama biz daha keseye bakmadik persembe cagirdi onun icin.progestron ve haftada bi igne yaptiricam. Hcg degerin kac ? Benim suan 70 cok dusuk cok stres yaptim bende bunu. Insallah melegin sana sımsıkı tutunur kalbini ferah tut

Progeston vermedi mi doktor.bende düşük riski yüksekti.devamlı yattım ayağımın altına kırlent koydum.kabız olma.bi yerlere uzanma.pek eğilip doğrulma.maydanoz nane limon yeme.

Maalesef kanamam artti kürtaja aldilar. Hayirlisi buymuş demek kismet... Allah tum isteyenlere sizlere ve bize de hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insaAllah

X