5 haftalık gebelik kese görüldü bebek görülmedi

Buketsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
66
27
38
31
Kızlar 5 haftalık hamileyim bugün doktora gittim keseyi gördüm ama bebeği göremedim dedi bir de güzel yere yerleşmiş bir tehlike yok dedi... 1 hafta sonra tekrar gel diyor korktum var mı başına gelen siz kaçıncı haftada gördünüz bebeği

Bebek için daha erken.7.8. hatta 10. Haftasında bile gören var. Siz kendinize dikkat edin sağlıkla gelsin bebeğiniz.♥️

5 haftalıkta zaten erken bebeği görmeye endişelenmeyin bende 5 haftada keseyi görmüştü yerleştiği yere bakmıştı o kadar 😊

Korkulacak bişi yok gayet normal bi durum ben 4 haftalıkken fark edip gitmiştim doktora sadece rahim duvarının kalınlaştığını görmüştü kese bile yoktu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Korkulacak bişi yok gayet normal bi durum ben 4 haftalıkken fark edip gitmiştim doktora sadece rahim duvarının kalınlaştığını görmüştü kese bile yoktu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Öylemi ya panik yapmayın mı çok sağolun

Kızlar 5 haftalık hamileyim bugün doktora gittim keseyi gördüm ama bebeği göremedim dedi bir de güzel yere yerleşmiş bir tehlike yok dedi... 1 hafta sonra tekrar gel diyor korktum var mı başına gelen siz kaçıncı haftada gördünüz bebeği
Aynı şey benimde başıma geldi 5+6haftalık gittim sadece boş kese gördük bir hafta sonra gelin dedi

Ben de oyle oldum ve simdib7+1de gidecegim insallah bebişi gorur kalp atisini duyarim

Back
X