Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet herkes erken diyor ama içim hiç rahat etmedi çok korktumBebek için daha erken.7.8. hatta 10. Haftasında bile gören var. Siz kendinize dikkat edin sağlıkla gelsin bebeğiniz.![]()
Merak etmeyin 7.haftada görürsünüz inşallah.Evet herkes erken diyor ama içim hiç rahat etmedi çok korktum
Evet yerleştiği yer çok iyi dedi ama göremeyince korktum teşekkür ederim5 haftalıkta zaten erken bebeği görmeye endişelenmeyin bende 5 haftada keseyi görmüştü yerleştiği yere bakmıştı o kadar![]()
İnşallah dua edinMerak etmeyin 7.haftada görürsünüz inşallah.
Öylemi ya panik yapmayın mı çok sağolunKorkulacak bişi yok gayet normal bi durum ben 4 haftalıkken fark edip gitmiştim doktora sadece rahim duvarının kalınlaştığını görmüştü kese bile yoktu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Yapmayın nasipse sizin zaten doktorun bu söylediği de normal gelişim süreciÖylemi ya panik yapmayın mı çok sağolun
Aynı şey benimde başıma geldi 5+6haftalık gittim sadece boş kese gördük bir hafta sonra gelin dediKızlar 5 haftalık hamileyim bugün doktora gittim keseyi gördüm ama bebeği göremedim dedi bir de güzel yere yerleşmiş bir tehlike yok dedi... 1 hafta sonra tekrar gel diyor korktum var mı başına gelen siz kaçıncı haftada gördünüz bebeği
İnşallah canım benimBen de oyle oldum ve simdib7+1de gidecegim insallah bebişi gorur kalp atisini duyarim