- 16 Şubat 2022
- 153
- 46
- 28
- 28
- Konu Sahibi kavunicibaliikk
-
geriden gelmesine de takılma bence geç döllenme olabilirCanım ben dayanamadım haftasonunu bekleyemedim ve bugün doktora gittim kese boş demişlerdi ama bebek göründü.ancak 1 hafta geriden geliyo dedi doktor normalde bugün 6+6yım ama usgde 5+5 çıktı bak usg görüntüsnü ekliyorum
Doktorda öyle söyledi 2 sebebi var ya geç döllenme ya da sağlıksız olabilir dedi ama dktorlar her zman kötüsnü de söylemek zorunda oldukları için çok takılmadım.siyah nokta diilde yakınlaştırınca kesenin sol üst tarafında bi beyazlık var küçücük o bebekgeriden gelmesine de takılma bence geç döllenme olabilir
6+5 gibi gördüm canım bebeği. Ilk haftalar cok söylenecek birşey yok aslında çok şey bilmekte iyi değil ya insan telaş ediyor takıyor herşeyi sonra . Kesenin yeri iyiyse sorun yok demektir zaten maşallah diyelimMerhaba son adet tarihim 24 Şubat 5+4 günlük gebe oluyorum bugün ilk doktor kontrolüne gittim. Keseyi gördü herşey yolunda şuan dedi 10 gün sonra bebeği görürüz dedi ancak çok ilgili bir doktor değildi tekrar aynı doktora gitmicem. Kese boyutu 6 mm dedi yanlış anlamadiysam. Doğru düzgün soru bile soramadım. Sizce normal mi boyutu? Rahme yerleşmiş sıkıntı görünmüyor dedi. Ultrason makinesinden dolayı sanırım çokta net değildi kese yani bende anlayamamış olabilirim. Siz ne zaman gördünüz bebeği kesede? Tecrübeli anneler paylaşırsa sevinirim
ay ben hiç anlamıyorum bu görüntülerdenDoktorda öyle söyledi 2 sebebi var ya geç döllenme ya da sağlıksız olabilir dedi ama dktorlar her zman kötüsnü de söylemek zorunda oldukları için çok takılmadım.siyah nokta diilde yakınlaştırınca kesenin sol üst tarafında bi beyazlık var küçücük o bebek
aynen öyle . kese için rahme yerleşmiş güzel dedi zaten doktor ilgisizdi başka bi bilgi vermedi belki de erken olduğu için vermemiştir bilemiyorum. yarın gidicem başka bir doktora 10 gün sonra gel demişti. 7+0 olacak yarın gidince herşey yolundaysa bebek görünür diye düşünüyorum inşallah6+5 gibi gördüm canım bebeği. Ilk haftalar cok söylenecek birşey yok aslında çok şey bilmekte iyi değil ya insan telaş ediyor takıyor herşeyi sonra . Kesenin yeri iyiyse sorun yok demektir zaten maşallah diyelim
pardon bugün 7+0 yarın 7+1 olacakaynen öyle . kese için rahme yerleşmiş güzel dedi zaten doktor ilgisizdi başka bi bilgi vermedi belki de erken olduğu için vermemiştir bilemiyorum. yarın gidicem başka bir doktora 10 gün sonra gel demişti. 7+0 olacak yarın gidince herşey yolundaysa bebek görünür diye düşünüyorum inşallah
Benimde aynı canım bugün 7+0.Bide kendi doktoruma gidicem.dün gittğim tanımadığım bi doktordu.Bakalım kendi doktorum ne diyecek.Yarın mutlaka haber ver merk ediyorum seni deay ben hiç anlamıyorum bu görüntülerdenyarın gidicem bende bakalım inşallah görürüz. benimde normal hesaba göre 7+0 bugün. bakalım doktor ne dicek
kesinlikle yazarım :)Benimde aynı canım bugün 7+0.Bide kendi doktoruma gidicem.dün gittğim tanımadığım bi doktordu.Bakalım kendi doktorum ne diyecek.Yarın mutlaka haber ver merk ediyorum seni de
Naptın canım gittin mi doktorakesinlikle yazarım :)
Bebeği gördük kalp atışını da dinledikNaptın canım gittin mi doktora
Çok şükür çok sevindim canımm inşallah hep böyle devam etsin hamileliğinBebeği gördük kalp atışını da dinledikbana da 5+6 dedi son adet tarihime göre 7 olması gerekiyordu. Ama herşey yolunda kesenin boyutları ve yerleşmesi çok iyi dedi bebiste 3 mm boyutundaymis şimdilik bir sorun görünmüyor
Kese boyutunu söylemedi bebeğin boyunu söyledi kese için sınırları ve boyutu güzel dedi benimde sormak aklıma gelmediÇok şükür çok sevindim canımm inşallah hep böyle devam etsin hamileliğinkese boyutu kaç mm
Usg de yazıyodur blki GS diye yanında da sayısal bi değrKese boyutunu söylemedi bebeğin boyunu söyledi kese için sınırları ve boyutu güzel dedi benimde sormak aklıma gelmedi
Merhaba ben 9.haftama girdim adetime göre ama 7+3 çıktı hsgde kesem var ama bebek ypk dedi doktor 27 nisanda yine çağırdı öyle bekliyorum boş gebelikte demedi ama bebeği görmesi gerekirdi çok değil miUsg de yazıyodur blki GS diye yanında da sayısal bi değr
Geç döllenme olabilir ama sanırım geç döllenme olsadq 7+3te gözükürdü ama biz doktor diiliz tabi ki bilemeyiz yolk kese görmüş olabilir o yüzden bekletmiştir bebek geç oluşabilr diye sen üzülme endişelenme pozitif düşün canımMerhaba ben 9.haftama girdim adetime göre ama 7+3 çıktı hsgde kesem var ama bebek ypk dedi doktor 27 nisanda yine çağırdı öyle bekliyorum boş gebelikte demedi ama bebeği görmesi gerekirdi çok değil mi
Yolk kese diye bişe de demedi ama boş gebelik de demedi 27 nisanda gel dedi bi mucize olsa gittiğimde kesemde bebeğim olsa o kadar uğraştık ki biz bu bebek için arabamızı sattık tedavi oldumGeç döllenme olabilir ama sanırım geç döllenme olsadq 7+3te gözükürdü ama biz doktor diiliz tabi ki bilemeyiz yolk kese görmüş olabilir o yüzden bekletmiştir bebek geç oluşabilr diye sen üzülme endişelenme pozitif düşün canım
İnşallah dilediğin gbi olur canım inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın senin için dua etcem ben kürtaj oldum çok üzüldüm umarım sen bunu yaşamazsın inşallah bebeğin seninledirYolk kese diye bişe de demedi ama boş gebelik de demedi 27 nisanda gel dedi bi mucize olsa gittiğimde kesemde bebeğim olsa o kadar uğraştık ki biz bu bebek için arabamızı sattık tedavi oldum
Allah razı olsun rabbim tez zamanda size de sağlıkla anne olmayı nasip etsin bende size dua edeceğimİnşallah dilediğin gbi olur canım inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın senin için dua etcem ben kürtaj oldum çok üzüldüm umarım sen bunu yaşamazsın inşallah bebeğin seninledir
Anlıyorum seni yıpranmışsınız bu süreçte doğal olarak ama olumlu düşün pozitif ol canım hiç stres yapma lütfen kendini üzme rabbim en güzel en hayırlı zamanda nasip eder dua et bol bolAllah razı olsun rabbim tez zamanda size de sağlıkla anne olmayı nasip etsin bende size dua edeceğimBenim en çok üzüldüğüm nokta iki tüp bebek yaptırdım hemde bahçeci de ve artık gücümüz kalmadı maddi manevi rabbim ol dedikten sonra hersey olur tabi ama
Allah razı olsun canım haklısın hersey dua ile rabbim ol dedikten sonra neler olmaz kiAnlıyorum seni yıpranmışsınız bu süreçte doğal olarak ama olumlu düşün pozitif ol canım hiç stres yapma lütfen kendini üzme rabbim en güzel en hayırlı zamanda nasip eder dua et bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?