5 haftalık gebelik kesesi hakkında?

geriden gelmesine de takılma bence geç döllenme olabilir
Doktorda öyle söyledi 2 sebebi var ya geç döllenme ya da sağlıksız olabilir dedi ama dktorlar her zman kötüsnü de söylemek zorunda oldukları için çok takılmadım.siyah nokta diilde yakınlaştırınca kesenin sol üst tarafında bi beyazlık var küçücük o bebek

6+5 gibi gördüm canım bebeği. Ilk haftalar cok söylenecek birşey yok aslında çok şey bilmekte iyi değil ya insan telaş ediyor takıyor herşeyi sonra . Kesenin yeri iyiyse sorun yok demektir zaten maşallah diyelim

ay ben hiç anlamıyorum bu görüntülerden yarın gidicem bende bakalım inşallah görürüz. benimde normal hesaba göre 7+0 bugün. bakalım doktor ne dicek

aynen öyle . kese için rahme yerleşmiş güzel dedi zaten doktor ilgisizdi başka bi bilgi vermedi belki de erken olduğu için vermemiştir bilemiyorum. yarın gidicem başka bir doktora 10 gün sonra gel demişti. 7+0 olacak yarın gidince herşey yolundaysa bebek görünür diye düşünüyorum inşallah

pardon bugün 7+0 yarın 7+1 olacak

ay ben hiç anlamıyorum bu görüntülerden yarın gidicem bende bakalım inşallah görürüz. benimde normal hesaba göre 7+0 bugün. bakalım doktor ne dicek
Benimde aynı canım bugün 7+0.Bide kendi doktoruma gidicem.dün gittğim tanımadığım bi doktordu.Bakalım kendi doktorum ne diyecek.Yarın mutlaka haber ver merk ediyorum seni de

Naptın canım gittin mi doktora
Bebeği gördük kalp atışını da dinledik bana da 5+6 dedi son adet tarihime göre 7 olması gerekiyordu. Ama herşey yolunda kesenin boyutları ve yerleşmesi çok iyi dedi bebiste 3 mm boyutundaymis şimdilik bir sorun görünmüyor

Eklentiler

• IMG_20220415_102013.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 2.153
Çok şükür çok sevindim canımm inşallah hep böyle devam etsin hamileliğin kese boyutu kaç mm

Merhaba ben 9.haftama girdim adetime göre ama 7+3 çıktı hsgde kesem var ama bebek ypk dedi doktor 27 nisanda yine çağırdı öyle bekliyorum boş gebelikte demedi ama bebeği görmesi gerekirdi çok değil mi
Geç döllenme olabilir ama sanırım geç döllenme olsadq 7+3te gözükürdü ama biz doktor diiliz tabi ki bilemeyiz yolk kese görmüş olabilir o yüzden bekletmiştir bebek geç oluşabilr diye sen üzülme endişelenme pozitif düşün canım

Yolk kese diye bişe de demedi ama boş gebelik de demedi 27 nisanda gel dedi bi mucize olsa gittiğimde kesemde bebeğim olsa o kadar uğraştık ki biz bu bebek için arabamızı sattık tedavi oldum

Yolk kese diye bişe de demedi ama boş gebelik de demedi 27 nisanda gel dedi bi mucize olsa gittiğimde kesemde bebeğim olsa o kadar uğraştık ki biz bu bebek için arabamızı sattık tedavi oldum
İnşallah dilediğin gbi olur canım inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın senin için dua etcem ben kürtaj oldum çok üzüldüm umarım sen bunu yaşamazsın inşallah bebeğin seninledir

Allah razı olsun rabbim tez zamanda size de sağlıkla anne olmayı nasip etsin bende size dua edeceğimBenim en çok üzüldüğüm nokta iki tüp bebek yaptırdım hemde bahçeci de ve artık gücümüz kalmadı maddi manevi rabbim ol dedikten sonra hersey olur tabi ama

Anlıyorum seni yıpranmışsınız bu süreçte doğal olarak ama olumlu düşün pozitif ol canım hiç stres yapma lütfen kendini üzme rabbim en güzel en hayırlı zamanda nasip eder dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…