Normal canim bunları hemen hemen herkes yaşıyor endişelenme sitres yapma hormonların etkilenmesinMerhaba arkadaşlar,
5 haftalık gebeyim kasık ağrılarım hareket ettikçe hafif hafif girip çıktığı gibi bir de bugün farklı bir ağrı başladı,o da vajinanın giriş kısmından çok az içeri doğru basınç şeklinde bir ağrı.hiç bunu yaşayan oldu mu? tehlikeli midir sizce? Her kadının farklı ağrılar deneyimleyebileceğini duydum ama bu sizce tehlikeli midir? yaşayan varsa lütfen yazsın.şimdiden çok sağolunn
İlk gebelikte bu tarz agrılar cok daha fazla oluyor kanama olmadığı sürece normal canımMerhaba arkadaşlar,
5 haftalık gebeyim kasık ağrılarım hareket ettikçe hafif hafif girip çıktığı gibi bir de bugün farklı bir ağrı başladı,o da vajinanın giriş kısmından çok az içeri doğru basınç şeklinde bir ağrı.hiç bunu yaşayan oldu mu? tehlikeli midir sizce? Her kadının farklı ağrılar deneyimleyebileceğini duydum ama bu sizce tehlikeli midir? yaşayan varsa lütfen yazsın.şimdiden çok sağolunn
Benim de beşinci haftam bitti aynı şekilde benim de kısık bölgesinde ağrılarım belalılarım oturduğum yerde çamasır katlarken bile oluşan ağrılarım vardı Doktora sordum yerleşim arasında bunların olacağını söyledi yani normalmiş canım bu arada benim ikinci gebeliğin ilkinde hiç böyle bir şey yaşamamıştımNormal canim bunları hemen hemen herkes yaşıyor endişelenme sitres yapma hormonların etkilenmesin
Her hamilelikte farklı oluyor benim hala devam ediyor mesela kırılmalar ağrılar 7 haftalıkBenim de beşinci haftam bitti aynı şekilde benim de kısık bölgesinde ağrılarım belalılarım oturduğum yerde çamasır katlarken bile oluşan ağrılarım vardı Doktora sordum yerleşim arasında bunların olacağını söyledi yani normalmiş canım bu arada benim ikinci gebeliğin ilkinde hiç böyle bir şey yaşamamıştım
Evet haklısın gerçekten benim sekiz yaşında bir kızım var ne ağrım oldu ne bulantım oldu ne bir şeyim olmuştu şimdi çok ağrı çektim Zaten kızımda üstüne görmüştüm Bunuda üstüne bile görmedim okullardan hastasıydim kızım da çokBunuda üstüne bile görmedim koku hassasiyeti kızım da çok vardıHer hamilelikte farklı oluyor benim hala devam ediyor mesela kırılmalar ağrılar 7 haftalık
Benim ilk ve allahım nasip ederse ikiz bekliyoruz çift yumurta inanılmaz bulantı kaşık ağrısı bel agrisi özellikle bel ağrım çok fıtık vardı benim belimde biraz zorluyor o yüzden ama şikayetim yok bebeklerimi sağlıkla kucağıma alayim yeterEvet haklısın gerçekten benim sekiz yaşında bir kızım var ne ağrım oldu ne bulantım oldu ne bir şeyim olmuştu şimdi çok ağrı çektim Zaten kızımda üstüne görmüştüm Bunuda üstüne bile görmedim okullardan hastasıydim kızım da çokBunuda üstüne bile görmedim koku hassasiyeti kızım da çok vardı
Önemli degil anlıyorum benSesli mesaj olarak yazdığım için bazıları yanlış çıkıyor kusura bakma
Ben ilk adet gecikme döneminde bel kasık ağrısı yaşadım adet sancılarının daha sancılı hali diyebilirim. Benim ilk haftalarim çok sancılı ağrılı geçti miyomum varmış . Daha sonrasında haftada bir ya da iki haftada bir kontrole gittim. Bir kaç gün daha bekleyin hafiflemezse Dr gidin zaten dr gitmeniz gerekiyorMerhaba arkadaşlar,
çok teşekkür ederimBen ilk adet gecikme döneminde bel kasık ağrısı yaşadım adet sancılarının daha sancılı hali diyebilirim. Benim ilk haftalarim çok sancılı ağrılı geçti miyomum varmış . Daha sonrasında haftada bir ya da iki haftada bir kontrole gittim. Bir kaç gün daha bekleyin hafiflemezse Dr gidin zaten dr gitmeniz gerekiyor
çok teşekkürler,size de şimdiden hayırlısı olsunBende normalde bir doktor 5 haftalık derken diğeri 6 haftalık dedi çok kötü bel ağrısı kasık ağrısı idrarda yanma ve kaşıntı oluyordu bugün acile gittim tahliller temiz Altan baktılar kanama yok belki yerleşme olabilir dedi
maşallah, allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba bana da yazdı dr ama kullanıp kullanmamak arasında kaldım siz faydasını gördünüz müKızlar bnm de 7 haftalik sancim kasik ağrısı wardi duphaston yazdı bana
Yok ya düşük tehlikem oldu progestan yazdı şimdi onu kullaniyrmMerhaba bana da yazdı dr ama kullanıp kullanmamak arasında kaldım siz faydasını gördünüz mü
Duphaston mu düşük tehlikesi yaptıYok ya düşük tehlikem oldu progestan yazdı şimdi onu kullaniyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?