5 haftalik gebelik

Monica_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
1.675
5.689
158
35
Arkadaslar merhaba. 5haftalik hamileymisim doktor biraz once karindan bakarak keseyi gordu. Ama ici bos dedi. Kalp atislari icin haftaya bi daha gel dedi. Normal mi sizce kizlar? Yorum yaparsaniz cok sevinirim

Arkadaslar merhaba. 5haftalik hamileymisim doktor biraz once karindan bakarak keseyi gordu. Ama ici bos dedi. Kalp atislari icin haftaya bi daha gel dedi. Normal mi sizce kizlar? Yorum yaparsaniz cok sevinirim
Kesenin içinde yolk sac kesesi var mıydı.embriyo hemen görünmez bir hafta daha lazım.

Normal bu. Kese küçük bebek daha küçük o yüzden gözükmüyo. Kesem gözüktüğünde doktorum 5-6 haftalık gözüküyo ama bebeği görmeden net bir hafta söyleyemem dedi. 1-2 haftaya gözükür demişti. Zaten gözüktüde.

Insallah canim. Keseyi gordukten 1 hafta sonra mi bebegi gormustun peki

Canım tabiki normal benimde öyle oldu..6 hafta 4 gunlukken gördüm ve duyduk.doktor çok önemli ya..

Kızlar bende 5 haftalık oldu doktorum kanın beta çok iyi kesem gözüktü cm baktı oda iyi dedi kalb atışlarına bakicaz iki hafta sonra dedi

bende 5 bucuk haftalıkken gıtmıstım keseyı gormustu sonra 1 hafta sonra gıttıgımde hem kalp atısını gorduk hemde 5 mm lık bebısımı gorduk hatta o zamanda 6 bucuk olmama ragmen 6+1 demıstı

bende 5 bucuk haftalıkken gıtmıstım keseyı gormustu sonra 1 hafta sonra gıttıgımde hem kalp atısını gorduk hemde 5 mm lık bebısımı gorduk hatta o zamanda 6 bucuk olmama ragmen 6+1 demıstı
Canim senin de kesenin ici bos gibi miydi? Simsiyah miydi? Hepsinde karnindan mi bakti ultrasonda?

Kızlar benim 5 haftalıkken değerim 10.000 çıkmıştı kese ve yolk sacı gördük lakin hala kafama takılıyor neden o kadar yüksekti diye doktor da korkmuştu aslında ama keseyi görünce rahatladı ptesi kalp atışı için gidicem inş ...ya çoğul gebelik desen kese bir taneydi ama anlamadım gitti

Canim senin de kesenin ici bos gibi miydi? Simsiyah miydi? Hepsinde karnindan mi bakti ultrasonda?

evet canım doktor baktı sadece hamılelık var dedı 1 cm gıbı de kese vardı ben hatta bebek sanmıstım.. 1 hafta sonra tekrar gel bebgı goruruz dedı bende gıttım ama bebek hala kucuktu 6+1 gozuktu kalp atısını da duyduk.. hıc doktor bos gebelık vs demedı cok erken demıstı kesenın ıcınde hıcbırsey yok yuvarlak bısey sadece 2. gıdısımde bebgın yanında o kucuk kesesı falan vardı hattta ılk ultrason resmını atyarım sana

bu arada karından

Canım resmî buraya atabilir misin bende merak ettim kendiminkiyle karşılaştırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…