Kesenin içinde yolk sac kesesi var mıydı.embriyo hemen görünmez bir hafta daha lazım.Arkadaslar merhaba. 5haftalik hamileymisim doktor biraz once karindan bakarak keseyi gordu. Ama ici bos dedi. Kalp atislari icin haftaya bi daha gel dedi. Normal mi sizce kizlar? Yorum yaparsaniz cok sevinirim
Bilmiyorum onu soylemediKesenin içinde yolk sac kesesi var mıydı.embriyo hemen görünmez bir hafta daha lazım.
Dediğini yap olumsuz düşünme. Bekle bir hafta embriyo haftaya görünür inşallahBilmiyorum onu soylemedi
Insallah canim. Keseyi gordukten 1 hafta sonra mi bebegi gormustun pekiNormal bu. Kese küçük bebek daha küçük o yüzden gözükmüyo. Kesem gözüktüğünde doktorum 5-6 haftalık gözüküyo ama bebeği görmeden net bir hafta söyleyemem dedi. 1-2 haftaya gözükür demişti. Zaten gözüktüde.
17 gün sonra gittim kesin olsun diye. O zaman bebeği gördük.Insallah canim. Keseyi gordukten 1 hafta sonra mi bebegi gormustun peki
Beklemek cok zor17 gün sonra gittim kesin olsun diye. O zaman bebeği gördük.
Canım tabiki normal benimde öyle oldu..6 hafta 4 gunlukken gördüm ve duyduk.doktor çok önemli ya..Arkadaslar merhaba. 5haftalik hamileymisim doktor biraz once karindan bakarak keseyi gordu. Ama ici bos dedi. Kalp atislari icin haftaya bi daha gel dedi. Normal mi sizce kizlar? Yorum yaparsaniz cok sevinirim
Evet bana normalmis gibi yansitmadi hic. Insallah benim de oyle olur canim ya..Canım tabiki normal benimde öyle oldu..6 hafta 4 gunlukken gördüm ve duyduk.doktor çok önemli ya..
Kızlar bende 5 haftalık oldu doktorum kanın beta çok iyi kesem gözüktü cm baktı oda iyi dedi kalb atışlarına bakicaz iki hafta sonra dedi
Canim senin kan degerin kac?Boş demedi bana dış gebekikte demedi şükür inş kalb atışları olur
Masallah canim. Benim de 4000e yakin cikti. Insallah bi dahaki muayeneye gittigimizde ikimiz de goruruz kalp atislariniBeta 2674.00 canım benim
Canim senin de kesenin ici bos gibi miydi? Simsiyah miydi? Hepsinde karnindan mi bakti ultrasonda?bende 5 bucuk haftalıkken gıtmıstım keseyı gormustu sonra 1 hafta sonra gıttıgımde hem kalp atısını gorduk hemde 5 mm lık bebısımı gorduk hatta o zamanda 6 bucuk olmama ragmen 6+1 demıstı
Canim senin de kesenin ici bos gibi miydi? Simsiyah miydi? Hepsinde karnindan mi bakti ultrasonda?
evet canım doktor baktı sadece hamılelık var dedı 1 cm gıbı de kese vardı ben hatta bebek sanmıstım.. 1 hafta sonra tekrar gel bebgı goruruz dedı bende gıttım ama bebek hala kucuktu 6+1 gozuktu kalp atısını da duyduk.. hıc doktor bos gebelık vs demedı cok erken demıstı kesenın ıcınde hıcbırsey yok yuvarlak bısey sadece 2. gıdısımde bebgın yanında o kucuk kesesı falan vardı hattta ılk ultrason resmını atyarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?