5 haftalik Gebelik

halabirumutvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
212
79
48
27
gunaydin anneler ve Anne adaylari
( Korunmamiza ragmen hamile kaldim)
1.5 yasinda bir oglum var ve simdi yine hamileyim .
Dun ilk kontorole gittim 5 hafta ve 1 gun
keseyi gordum fakat embriyo yoktu ve kesenin yaninda bir nokta gibi yuvarlak bisey Daha vardi doktorum intravajinal takmam gereken bir ilac Verdi o yuvarlagin kapanip hamileligi desteklemesi icin . Gogus hassasiyetim veya baska bir berlirtim yok sadece basim cok kotu agriyor kac gundur . Doktor 2 hafta o ilaci kullaip 10 gun Sonra tekrar gelip bebegin gelip gelismedigini gormek icin cagirdi . Icimde kotu bir His var . Oglumda 4 haftalikkrn kesede gorulmustu . Bos hamilelik olucak diye cok korkuyorum .
Sizde bebekleriniz kesede kacinci haftada goruldu ?

Eklentiler

• 1031DFB8-C8F7-4E84-BE41-DFF9B708B0CF.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 756
Benimde 5+3 de kese 6+3 de bebek görülmüştü yanı gözükmemesi çok normal

Merhaba bende aynı durumdayım geçen hafta doktora gittim 5+2 hamileyim kese göründü ama bebek görünmedi bende boş gebelikdir diye çok üzülüyorum daha öncede 2 kaybım var bugün doktora gidicem ne olduğu kesin anlaşılır diye düşünüyorum.

Merhaba son durumunuz nedir acaba ?

Ben bu kadar erken doktora gitmeyi mantıklı bulmuyorum. Daha gebelik oluşmamış bile. Boşa stres yaşanıyor bence. Ben ilk 8. Haftada gittim. Karından gözükmedi vajinal gözükmüştü 8. Haftada bile.

Merhaba
inşallah sizin için her şey yolundadır
Ben yaklaşık 5 hafta önce Ella hapı kullandım ve adet günümde regl oldum ama iki gün normal adet gibi oldu ve azalarak 5 gün içinde bitti şimdi ise adettime 11 gün var ama belirtileri yaşıyorum özellikle bel ağrısı adet olacakmışım gibi 5 test yaptım bu 5 haftalık dilimde ve sonuncusunu dün yaptım negatifti ..Dr. randevusu aldım 19 ekime ama çok korkuyorum gebelikten çünkü eşimde bende suan hazir değiliz

Gerçekten çok tecrübesiz bir dönemime denk geldi .. Ellayı eşimle ilk gecemizde almak zorunda kaldım..Acaba bu konu hakkında bir görüşünüz var mı , çünkü şuan kendimi teselli edecek yer arıyorum

Merhaba son adet tarihiniz nedir ve testi en son nezaman yaptınız.

Merhaba son adet tarihiniz nedir ve testi en son nezaman yaptınız.
Evlenmeden önce 22 Ağustos ta adet oldum 10 eylül de evlendim ve de Ella hapı kullandım 22 Eylül'de adet günümde adet oldum ama iki gün adet kanaması gibiydi pıhtı şeklide ve akışkandi ama sonra giderek kesildi son üç gün lekelenme gibi geçti.. sonra üç test yaptım sonuncusunu da dün yaptım hepsi negatifti..

Son düzenleme:
Yumurtlama günlerinde olabilirsiniz hamile olduğunuzu zannetmiyorum ama siz bir hafta bekleyip tekrar test yapın

Yumurtlama günlerinde olabilirsiniz hamile olduğunuzu zannetmiyorum ama siz bir hafta bekleyip tekrar test yapın
İnşallah değilim 11 gün kaldı adetime Dr dan randevu aldım 19 da. üniversiteye gidiyoruz ikimizde,eşim hamile kalsam kürtaj olmama izin vermez ve çok endişeliyim

İnşallah değilim 11 gün kaldı adetime Dr dan randevu aldım 19 da. üniversiteye gidiyoruz ikimizde,eşim hamile kalsam kürtaj olmama izin vermez ve çok endişeliyim
İnşallah hamile değilsinizdir. Hem çok yeni evlisiniz hemde daha öğrencisiniz. Evliliğinizin tadını çıkarın çocuk büyütmek gerçekten büyük sorumluluk.

İnşallah hamile değilsinizdir. Hem çok yeni evlisiniz hemde daha öğrencisiniz. Evliliğinizin tadını çıkarın çocuk büyütmek gerçekten büyük sorumluluk.
İnşallah, 5 hafta geçti,hamilelik olsa bile en azından dün yaptığım teste silik çizgi olsa bile çıkardı değil mi

Kusura bakmayın ben sadece kendimi rahatlatmak istiyorum, çünkü sınav ,sunum ,staj hiç bir şeye odaklanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…