E eyossss Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2025 16 1 1 23 Dün 11:12 Konu Sahibi Konu Sahibi eyossss #1 Arkadaşlar merhaba 5 haftalık gebeyim doktor bugün keseyi gördü ama henüz içinde bebek yok dedi . Böyle bir durum yaşayan varmı , normalmi ?
Arkadaşlar merhaba 5 haftalık gebeyim doktor bugün keseyi gördü ama henüz içinde bebek yok dedi . Böyle bir durum yaşayan varmı , normalmi ?
narintanyeri Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2023 1.726 423 53 32 Dün 11:13 Konu Sahibi Konu Sahibi eyossss #2 eyossss .!.: Arkadaşlar merhaba 5 haftalık gebeyim doktor bugün keseyi gördü ama henüz içinde bebek yok dedi . Böyle bir durum yaşayan varmı , normalmi ? Genişletmek için tıkla... Normal kuzum daha çok erken minnak ben 7 yada 8 haftaya yakındı gördüm diye hatırlıyorum stres yapma bir daha ne zaman gideceksin kontrole
eyossss .!.: Arkadaşlar merhaba 5 haftalık gebeyim doktor bugün keseyi gördü ama henüz içinde bebek yok dedi . Böyle bir durum yaşayan varmı , normalmi ? Genişletmek için tıkla... Normal kuzum daha çok erken minnak ben 7 yada 8 haftaya yakındı gördüm diye hatırlıyorum stres yapma bir daha ne zaman gideceksin kontrole
E eyossss Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2025 16 1 1 23 Dün 11:30 Konu Sahibi Konu Sahibi eyossss #3 narintanyeri .!.: Normal kuzum daha çok erken minnak ben 7 yada 8 haftaya yakındı gördüm diye hatırlıyorum stres yapma bir daha ne zaman gideceksin kontrole Genişletmek için tıkla... 2 hafta sonra
narintanyeri .!.: Normal kuzum daha çok erken minnak ben 7 yada 8 haftaya yakındı gördüm diye hatırlıyorum stres yapma bir daha ne zaman gideceksin kontrole Genişletmek için tıkla... 2 hafta sonra
S senemsls Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 700 230 23 26 Dün 11:42 Konu Sahibi Konu Sahibi eyossss #4 eyossss .!.: Arkadaşlar merhaba 5 haftalık gebeyim doktor bugün keseyi gördü ama henüz içinde bebek yok dedi . Böyle bir durum yaşayan varmı , normalmi ? Genişletmek için tıkla... Normal 5. Haftada görünmeyebilir muhtemelen bir sonraki kontrolde görünür eğer gözükmezse vajinal usg ile görmek isteyebilirsiniz sağlıkla gelsin bebeğiniz
eyossss .!.: Arkadaşlar merhaba 5 haftalık gebeyim doktor bugün keseyi gördü ama henüz içinde bebek yok dedi . Böyle bir durum yaşayan varmı , normalmi ? Genişletmek için tıkla... Normal 5. Haftada görünmeyebilir muhtemelen bir sonraki kontrolde görünür eğer gözükmezse vajinal usg ile görmek isteyebilirsiniz sağlıkla gelsin bebeğiniz
E eyossss Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2025 16 1 1 23 Dün 11:44 Konu Sahibi Konu Sahibi eyossss #5 vajinal usg ile baktı ama bende henüz erken diye düşünüyorum
narintanyeri Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2023 1.726 423 53 32 Dün 11:45 Konu Sahibi Konu Sahibi eyossss #6 eyossss .!.: 2 hafta sonra Genişletmek için tıkla... O zaman görürsün hayırlısıyla stres yapma zor ama sen yine yapmamaya çalış
eyossss .!.: 2 hafta sonra Genişletmek için tıkla... O zaman görürsün hayırlısıyla stres yapma zor ama sen yine yapmamaya çalış
S senemsls Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 700 230 23 26 Dün 11:48 Konu Sahibi Konu Sahibi eyossss #7 eyossss .!.: vajinal usg ile baktı ama bende henüz erken diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Aynen henüz erken daha çok küçük içinizi ferah tutun bir sonraki kontrolde bebeğinizle ve kalp atışıyla tanışacaksınız inşallah
eyossss .!.: vajinal usg ile baktı ama bende henüz erken diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Aynen henüz erken daha çok küçük içinizi ferah tutun bir sonraki kontrolde bebeğinizle ve kalp atışıyla tanışacaksınız inşallah
H hazoo Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2024 436 310 18 26 Dün 12:46 Konu Sahibi Konu Sahibi eyossss #8 Merhaba son adet tarihiniz neydi acaba ?
E eyossss Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2025 16 1 1 23 Dün 14:15 Konu Sahibi Konu Sahibi eyossss #9 hazoo .!.: Merhaba son adet tarihiniz neydi acaba ? Genişletmek için tıkla... 26 temmuz