• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık gebelik

kızlar bende bişey sorucam ya
cumatesi akşamı acilden giriş yaptım grip olduğum için kan testi istedi doktor gebelik varmı diye 1.87 çıktı negatif ama 2 gün sonra tekrar kan ver dedi pazartesi kan verdim 10 a yükseldi bugün tekrar kan verdim 39.17 ye yükselmiş regl de 5 gün gecikti kimyasal mı geç döllenmemi acaba 🤔
Değerlere bakılırsa düzenli artış var aslında ama çok küçük olduğu icin bence cuma günü bi kere daha verin. Zaten kimyasalsa lekelenme kanama vs olur şimdiden biraz biraz. İnşallah sağlıkla ilerler 🌸

A aa bu arada geri kalan mesajları okurken gördüm bende tsh ilacı kullanıyorum , onu kullanmanda herhangi bi sakınca yok hatta muhakkak kullan çünkü değer çıkarsa bebek için daha sıkıntı mutlaka ayda bir kan ver değerine baktır. İlacı düzenli kullandığın sürece de korkma ben yüksek olduğu süre zarfında hamile kalamadım değer düşünce oldu
Benim hamilelik öncesi gayet normaldi ama hamilelikte yükseldi birden. İlaca da başladım inşallah etkisini gösterir kısa sürede. 🙏🏼

cumatesi akşamı acilden giriş yaptım grip olduğum için kan testi istedi doktor gebelik varmı diye 1.87 çıktı negatif ama 2 gün sonra tekrar kan ver dedi pazartesi kan verdim 10 a yükseldi bugün tekrar kan verdim 39.17 ye yükselmiş regl de 5 gün gecikti kimyasal mı geç döllenmemi acaba 🤔
Merhaba aynı durumu bende yaşadım 1.30 çıkmıştı doktor buna güvenerek röntgen ve tomografiye soktu bir dünya serum taktı aradan 5 gün geçti reglim 1 gün gecikmişti ( normalde gecikmem hiç olmaz ) test yaptım pozitif çıktı inanamadım kan verdim betam 46 çıktı . Şuan kese göründü ama henüz bebiş yok onun içinde biraz zaman var dedi doktorum. Sizinde kimyasal olacağını düşünmüyorum. ☺️

Merhaba aynı durumu bende yaşadım 1.30 çıkmıştı doktor buna güvenerek röntgen ve tomografiye soktu bir dünya serum taktı aradan 5 gün geçti reglim 1 gün gecikmişti ( normalde gecikmem hiç olmaz ) test yaptım pozitif çıktı inanamadım kan verdim betam 46 çıktı . Şuan kese göründü ama henüz bebiş yok onun içinde biraz zaman var dedi doktorum. Sizinde kimyasal olacağını düşünmüyorum. ☺️

beta 46 iken mi kese göründü benimde dün 40 dı doktora gittim bişey göremedik 😕

beta 46 iken mi kese göründü benimde dün 40 dı doktora gittim bişey göremedik 😕
Yok beta 3668 ile göründü

Adetiniz kaç gün geçilince kan testi verdiniz acaba. Ben pazartesi 366
Perşembe 657
Cumartesi birdaha vereceğim. Pazartesi de doktor çağırdı. Hayırlısyla sağlıkla kuçaklarımıza alalım inşallah
Çokta iyi artmamış gibi. Çarşamba 720 civarı olması gerekirken perşembe 657 çıkmış.

Adetiniz kaç gün geçilince kan testi verdiniz acaba. Ben pazartesi 366
Perşembe 657
Cumartesi birdaha vereceğim. Pazartesi de doktor çağırdı. Hayırlısyla sağlıkla kuçaklarımıza alalım inşallah
Sadece 1 gün gecikti 7+2 de kalp atışını gördük çok şükür

Back
X