4+5 de kalp atışı mı duyuldu canım bende haftaya kontrole gideceğim de merak ettim duyacak mıyız?Simdi baktim e nabizdan en son 4+5te betaya bakmışız 3740 çıkmış kese göründüğü kalp atışı alındığı için daha bakmamistik betaya
Canım ekrandan görmüştük çok yeni olduğu için dinletmemisti doktor ama kalp atışını net göstermişti4+5 de kalp atışı mı duyuldu canım bende haftaya kontrole gideceğim de merak ettim duyacak mıyız?
Benim 370 düşük mü sizceSimdi baktim e nabizdan en son 4+5te betaya bakmışız 3740 çıkmış kese göründüğü kalp atışı alındığı için daha bakmamistik betaya
370 düşük mü6196 çıkmıştı benim
Sizin çok yüksek ben 3 kezdir beta takibi yapıyorum değerlerim önce 40 di sonra 143 oldu bu gün 370 iyi mi sizceNetten bakinca 5haftalik beta değerine 20-7300 araliginda olmalıdır yaziyor
2 günde bir yapıldiysa güzel yükselmiş adetin ne kadar gecikti belki geç dollenmedirSizin çok yüksek ben 3 kezdir beta takibi yapıyorum değerlerim önce 40 di sonra 143 oldu bu gün 370 iyi mi sizce
2 günde bir yapıldiysa güzel yükselmiş adetin ne kadar gecikti belki geç dollenme
Evet 2 güne bir yapildi adet gecikmesinin 8.gunu bu gün ilk gebelik olunca acemilik tecrubesizlik aslında2 günde bir yapıldiysa güzel yükselmiş adetin ne kadar gecikti belki geç dollenmedir
Beta 2 bin 3 binlerce gelince doktora gidersinEbet
Evet 2 güne bir yapildi adet gecikmesinin 8.gunu bu gün ilk gebelik olunca acemilik tecrubesizlik aslında
Sence iyi mi değerler düşük mü bilemedim vallaBeta 2 bin 3 binlerce gelince doktora gidersin
Katlanarak artması iyi sadece geç döllenme olabilirSence iyi mi değerler düşük mü bilemedim valla
Yanlış yönlendirmek istemem ama önemli olan değerinin artışı diye biliyorum ben.370 düşük mü
Allah bağışlasın inşallah ilk ögrendiginizde kaçıncı gündü adetiniz geçmiş miydi benim 14.gün adete iki gün kala 544 tü benimde ikiz olma ihtimali var mı acabaYanlış yönlendirmek istemem ama önemli olan değerinin artışı diye biliyorum ben.
Benim ikiz bu arada ilk öğrendiğimde 516 idi 5 haftaya 6196 oldu, siz tekrarlayın Allah izniyle artar 2 katına inşallah.
Allah razı olsun, size de inşallahAllah bağışlasın inşallah ilk ögrendiginizde kaçıncı gündü adetiniz geçmiş miydi benim 14.gün adete iki gün kala 544 tü benimde ikiz olma ihtimali var mı acaba
Hayır değeriniz normal benim de o haftalarda 168 di370 düşük mü
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağa almak nasip etsin ne zaman ilk kanı verdiniz ben 13. Günde adatime üç gün kala 330 aşılamanın 14.günü adetime iki gün kala 544 oldu ikiz olma ihtimali var mıdır yarın 18.günüm tekrar kan vereceğimYanlış yönlendirmek istemem ama önemli olan değerinin artışı diye biliyorum ben.
Benim ikiz bu arada ilk öğrendiğimde 516 idi 5 haftaya 6196 oldu, siz tekrarlayın Allah izniyle artar 2 katına inşallah.
Aminn, isteyen cümlemize inşallahHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağa almak nasip etsin ne zaman ilk kanı verdiniz ben 13. Günde adatime üç gün kala 330 aşılamanın 14.günü adetime iki gün kala 544 oldu ikiz olma ihtimali var mıdır yarın 18.günüm tekrar kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?