5 haftalık gebelikte geçmeyen kasık ağrısı

demetsensei

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
27
8
1
33
Ben Şuan 4+6 dayım. Yaklaşık 1 haftadır geçmeyen kasık ağrılarım var hamilelikte olur diyorlar adet olunmadığı için falan ama bu öyle çokta dayanılacak bir ağrı değil ya yaşayan var öı aranızda veya çözümünü bilen ?

Ben de 5+1. Karnımın alt kısmı hafif ağrıyor ve kasıklarda batmalar oluyor… normal diye okudum ama… dayanılmayacak bir ağrı değil.

Rahim genişliyor çünkü bebeğe hazırlık yapıyor. Normal o dönemlerde ağrı olması

Bulantılar başladı mı beta kaç çıktı benim dün 800dü daha düşük betam
Benim betam pazartesi günü 1200 dü. Bulantılar ara ara oluyor. Çok değil. Doktor bebeğin kalp atışı duyulduğunda bulantılar başlar genelde dedi. Biz daha keseyi gördük.

5+2 de benim de hala oluyor dayanılmayacak gibi değil ama arada vuruyor kısa kısa vurup geçtiği için dayanılmayacak duruma gelmiyor
Adete sekiz gün kala başlamıştı o ağrılar hala da devam

5+2 de benim de hala oluyor dayanılmayacak gibi değil ama arada vuruyor kısa kısa vurup geçtiği için dayanılmayacak duruma gelmiyor
Benimde 3 saat ağrımıyo 1 saat ağrıyo ama ağrıdı mı baya acıtıyo bazen ağlıyorum dayanamıyorum ama ben regl acısına da dayanmazdım ilaçsız duramazdım

Benimde 3 saat ağrımıyo 1 saat ağrıyo ama ağrıdı mı baya acıtıyo bazen ağlıyorum dayanamıyorum ama ben regl acısına da dayanmazdım ilaçsız duramazdım
Benimki en fazla onar dakika sürüyordur bir saat sürse ben de dayanamazdım süreyle alakalı sizin daha yoğun hissetmeniz. Bu dönemde ağrı normal ama hepimiz farklı şekillerde ve sürelerde deneyimliyoruz sanırım

Benimde 3 saat ağrımıyo 1 saat ağrıyo ama ağrıdı mı baya acıtıyo bazen ağlıyorum dayanamıyorum ama ben regl acısına da dayanmazdım o
bide ben hamile kalmadan önce bende polip olduğunu öğrendim belki oda çok ağrı yapıyordur

Evet eğer polip varsa ağrıyı daha güçlü ya da uzun süreli hissetmeniz çok çok normal. Rahim genişlediği için bir süre daha hissedeceğiz bu ağrıları umarım en kısa zamanda hafifler sizinki de

Bende 6 haftalık hamileyim ve ağrılar bende de var. İlk zamanlar çok fazlaydı özellikle adet olmam gereken gün baya kivrandirdi beni ama şimdi baya azaldı arada bir 30 saniyelik falan bir ağrı giriyor. Birde benim genellikle hapsirdigimda yada oksurdugumde aşırı sancı giriyor

Benimde adetim geçeli 5 gün oldu belki ondanda olabilir

Bende de ağrılar oluyor sanki regl olacakmışım gibi ama çok uzun sürmüyor geçiyor sonra geri başlıyor . Çok yere baktım ben de hep normal denmiş . Belki polipten dolayı daha ağır geçiriyorsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…