- 2 Mart 2023
- 27
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi demetsensei
-
Ben de 5+1. Karnımın alt kısmı hafif ağrıyor ve kasıklarda batmalar oluyor… normal diye okudum ama… dayanılmayacak bir ağrı değil.Ben Şuan 4+6 dayım. Yaklaşık 1 haftadır geçmeyen kasık ağrılarım var hamilelikte olur diyorlar adet olunmadığı için falan ama bu öyle çokta dayanılacak bir ağrı değil ya yaşayan var öı aranızda veya çözümünü bilen ?
Dün gece uyutmadı beni öyle mi olur yoksa hafif miÇok normal kızlar iki ay sürdü benim
Bulantılar başladı mı beta kaç çıktı benim dün 800dü daha düşük betamBen de 5+1. Karnımın alt kısmı hafif ağrıyor ve kasıklarda batmalar oluyor… normal diye okudum ama… dayanılmayacak bir ağrı değil.
Aynen öle olur canım dert etmeDün gece uyutmadı beni öyle mi olur yoksa hafif mi
Benim betam pazartesi günü 1200 dü. Bulantılar ara ara oluyor. Çok değil. Doktor bebeğin kalp atışı duyulduğunda bulantılar başlar genelde dedi. Biz daha keseyi gördük.Bulantılar başladı mı beta kaç çıktı benim dün 800dü daha düşük betam
Benimde 3 saat ağrımıyo 1 saat ağrıyo ama ağrıdı mı baya acıtıyo bazen ağlıyorum dayanamıyorum ama ben regl acısına da dayanmazdım ilaçsız duramazdım5+2 de benim de hala oluyor dayanılmayacak gibi değil ama arada vuruyor kısa kısa vurup geçtiği için dayanılmayacak duruma gelmiyor
Adete sekiz gün kala başlamıştı o ağrılar hala da devam
Benimki en fazla onar dakika sürüyordur bir saat sürse ben de dayanamazdım süreyle alakalı sizin daha yoğun hissetmeniz. Bu dönemde ağrı normal ama hepimiz farklı şekillerde ve sürelerde deneyimliyoruz sanırımBenimde 3 saat ağrımıyo 1 saat ağrıyo ama ağrıdı mı baya acıtıyo bazen ağlıyorum dayanamıyorum ama ben regl acısına da dayanmazdım ilaçsız duramazdım
Benimde 3 saat ağrımıyo 1 saat ağrıyo ama ağrıdı mı baya acıtıyo bazen ağlıyorum dayanamıyorum ama ben regl acısına da dayanmazdım o5+2 de benim de hala oluyor dayanılmayacak gibi değil ama arada vuruyor kısa kısa vurup geçtiği için dayanılmayacak duruma gelmiyor
Adete sekiz gün kala başlamıştı o ağrılar hala da devam
bide ben hamile kalmadan önce bende polip olduğunu öğrendim belki oda çok ağrı yapıyordurBenimki en fazla onar dakika sürüyordur bir saat sürse ben de dayanamazdım süreyle alakalı sizin daha yoğun hissetmeniz. Bu dönemde ağrı normal ama hepimiz farklı şekillerde ve sürelerde deneyimliyoruz sanırım
Evet eğer polip varsa ağrıyı daha güçlü ya da uzun süreli hissetmeniz çok çok normal. Rahim genişlediği için bir süre daha hissedeceğiz bu ağrıları umarım en kısa zamanda hafifler sizinki deBenimde 3 saat ağrımıyo 1 saat ağrıyo ama ağrıdı mı baya acıtıyo bazen ağlıyorum dayanamıyorum ama ben regl acısına da dayanmazdım o
bide ben hamile kalmadan önce bende polip olduğunu öğrendim belki oda çok ağrı yapıyordur
Benimde adetim geçeli 5 gün oldu belki ondanda olabilirBende 6 haftalık hamileyim ve ağrılar bende de var. İlk zamanlar çok fazlaydı özellikle adet olmam gereken gün baya kivrandirdi beni ama şimdi baya azaldı arada bir 30 saniyelik falan bir ağrı giriyor. Birde benim genellikle hapsirdigimda yada oksurdugumde aşırı sancı giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?