• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık gebelikte kanama normal mi

monet123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar
Geçen hafta pazartesi betamı 15 saptadım ,2 gün sonra 60 2 gün sonrası ise 220 oldu ,bir sonraki cumayı bekleyecektim,beta bakıp keseye baktıracaktım.Ama cuma akşamı peçeteye silince pembemsi,günlük pedde de kahverengi para kadar leke gördüm.Hala devam ediyor aynı şiddet de ,lavaboda da bazen 2 damla gibi akıp duruyor,Hiç ağrım yok bu arada ,sadece yaygın bir kasıl dolgunluğu gibi bir his var .Kadın doğuma gittim dün pzts beta istedi tekrar 680 olmuş. Düşüyor olsaydı betam artarmıydı sizce veya düşük değilse bu kanama neden fikri ,tecrübesi olan var mı acaba😔 çrşmb yine beta vercem ama düşünmeden duramıyorum.

Arkadaşlar
Geçen hafta pazartesi betamı 15 saptadım ,2 gün sonra 60 2 gün sonrası ise 220 oldu ,bir sonraki cumayı bekleyecektim,beta bakıp keseye baktıracaktım.Ama cuma akşamı peçeteye silince pembemsi,günlük pedde de kahverengi para kadar leke gördüm.Hala devam ediyor aynı şiddet de ,lavaboda da bazen 2 damla gibi akıp duruyor,Hiç ağrım yok bu arada ,sadece yaygın bir kasıl dolgunluğu gibi bir his var .Kadın doğuma gittim dün pzts beta istedi tekrar 680 olmuş. Düşüyor olsaydı betam artarmıydı sizce veya düşük değilse bu kanama neden fikri ,tecrübesi olan var mı acaba😔 çrşmb yine beta vercem ama düşünmeden duramıyorum.
Neden progestan vermedi ki doktorunuz benimde lekelenmem olmuştu bu şekilde ama progestan fitil kullanıyorum günde 2 kez

Mutlaka doktora gidin boyle gebeliklerde düşmesini önlemek amaçlı ilaç vs veriyolar. Geciktirmeden gidin bence. Normalde olabilir ama riske atmaya gerek yok.

Henüz kese olmadığı için sağlıksız embriyo olabilir o nedenle progesteronu kese görmeden vermiyoruz dedi ,düzenli artarsa beta cuma görünmesi gerekiyor ,o güne kadar da istirahata ve gün aşırı yani çrşmb ve cuma beta takip edelim dedi
yerleşme kanaması da 4 gün ve kırmızı damla şeklinde görünmüyor bildiğim kadarı ile o yizden endişeliyim
Usg ile baktı ben hematom olabilir mi diyince öyle birşey yok dedi, normal olabilir mi sağlıklı ilerleyebilir mi sizce

Arkadaşlar
Merhaba benim de 6. haftada leke tarzında oldu kanamam. 9.haftaya kadar iki günde bir üç günde bir şeklinde devam etti son üç gün yoğun kanama halini aldı bebeğin kalbi durdu iki gün önce 9+1 iken kürtaj oldum.

Rabbım o acıyı hiçbir kuluna göstermesin size ve bebeğinize de sağlık sıhhat versin inşallah. Bir hastaneye yatış isteyin, ve sürekli pozitif düşünün. Ben çok stres yaptım beni kötü etkiledi. Siz iyi düşünün ve kontrollere mutlaka gidin. Gerekli ilaç ve iğneleri temin edip kullanın. Rabbım yardımcınız olsun inşallah

Allah razı olsun,çok güzelini hayırlısını nasip etsin size en güzel zamanda .Ağrım olmamıştı hiç ama hafif ağrım var iki saattir,stresten mi anlamıyorum.Doktorlar birşey yapamayız şuan dediler sadece beklemek zormuş gerçekten 😔Rabbim herşeye kadir ama umudum azalıyor sanki

Back
X