5 haftalık gebelikte kese etrafında kan pıhtısı...

mavrumata

pıtırcığım
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
206
1
316
İstanbul
Merhaba, ben 5hafta 6 günlük hamileyim geçen pazartesi doktora gittim 10mm çapında kese görüldü etrafında hafif kan görüldü doktor azda olsa düşük riskivar dedi ve haftalık proluton depot iğnesi verdi bebeğin kalp atışlarını duyduğumuzda düşükriskin azalacak dedi yarın tekrar kontrole gidicem inşallah bebeğide kalp atışlarınıda görürüz başına böyle birşey gelen varmı lütfen paylaşırmısınız fikirlerinize ihtiyacım var.

öncelikle hamileliğin hayırlı olsun..bahsettiğin olayı biçok hamile yaşıyor..bende yaşadım..ama benim ilk haftalarda değildi..2.ay civarında bebeğin kesesi yanında 1 cm e 1 cm kanama alanı görüldü..ben prolutonu hamileliğimin ilk 3 ayında her hafta vuruldum..düşük tehlikem vardı çünkü..seninde şimdiden kanama alanın varsa hamileliğinin ilk 3 ayında çok dikkat etmen lazım kendine..bebeğin kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski azalır diyor da dr ların bazıları,normalde düşük riski hamileliğin 12.haftasında azalıyor yani 3 ay bitiminde..ben kalp atışını duyduktan sonra 2-3 defa kanama geçirdim düşük tehlikesinden dolayı..plesentanın aşağıda olmasından dolayı vb hamileliği boyunca 9 ay yatan insan bile var..sen de dikkat et yani kendini yorma,ağır kaldırmak yasak,ilişki yasak,kabız kalmak (ıkınmak vb) yasak..
tekrar tebrikler..

Back