canım bende de oldu birkaç defa ama senin gibi gün boyu değil bu zamana kadar topu topu 5-6 defa olmuştur herhalde.ben çok önemsemedim ama bence sen misafir falan deyip kendini yorma sakın bol bol ayaklarını kaldır uzan sakın bak önemli olabilir sonra pişman olabilirsin allah korusun.ben kime yeni hamile olduğumu söylesem hepsi aman dikkat et kendine dedi demekki çok dikkatli olmamız lazım.
allahın koruduğunu kimse koruyamaz inşallah birşey olmaz aklına kötü şeyler getirme ama tedbiri de elden bırakma tabi.keşke misafir kabul etmeseydin ya da gelecek olan yabancı değilse o kadar özenme.ben şuaralar o kadar kötüyüm ki kendi karnımı doyuramıyorum bir başkasını hiç düşünemem ayrıca doğru düzgün ev işi de yapmıyorum.bırak bu zamanların tadını çıkar senin sıkıntıların başlamamış sanırım inşallah yoğun yaşamazsın.
canım yat dinlen sadece kendini yorma misafirde kabul etme.ben şuan 10+5deyim hep gelecekleri reddettim şimdiye kadar bebeğim daha önemli üstelik benim kanamam vardı.kanaman olmadığı sürece çok korkma sancılardan yat dinlen
canım allaha emanet, birşeycik olmaz ama yorma kendini.. hiçbirsey sizin saglıgınızdan onemli degil !!
ya allah aşkına bırakın eviniz krlensin..görüyorsunuz ne kadar zor şartlar altında hamile kalınıyor...kim ne derse desin lütfen kendine ve bebeğine iyi bak..hepimiz adına...
herkeze selam bende tup bebek yöntemi ile ilk seferde hamile kaldım şükür herşey yolunda ALLAH isteyen herkeze evlat versin
herkeze selam bende tup bebek yöntemi ile ilk seferde hamile kaldım şükür herşey yolunda ALLAH isteyen herkeze evlat versin
bende de kasık batmaları devam ediyo ara ara.adetim 3 gün gecikince idrar testi yaptım pozitif ama henüz dr gidemedim.hadi adete 1 hafta 10 gün kala oluyordu da devam etmesi benide meraklandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?