Gebeliğe Hazırlık 5 haftalık gebeyim ağrım var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım 3 defa kimyasal yaşamıştım 4 haftaya gelmeden kanamam gelmişti artık korkuyorum çok çok az yaşadım kahverengi leke canım şimdi geldi

Selam kızlar bende aynı durumdayım kasiklarimdan asağına dogru kasılma seklinde bi ağrı var 5 dk şiddetli oldu sonra geçti oturunca bişey yok ayağa kalkınca batma şeklinde geliyor bir de yoğun beyaz bi akıntı var anlamış değilim. Ovulasyon yaptım yumurtlama gününü değerlendirdim 5 gün geçti başıma bunlar geldi normal mi sizce

Kızlar benımde 17 ya da 18 de yumurtam catladı belımın bır noktası sureklı agrıyor ama tek bır nokta o nokta kasıga dogru ınıyor sonra sızce gebelık belırtısımıdır?

hareket ettikçe artıyor benim gibi yaşayan var mı normal mi doktora pazartesi gideceğim yeni öğrendim bişey olacak diye korkuyorum adetim 3 günündeyim
Normal canım bebek yerleşip tutunuyor sana ben 9.haftamdayım ilk öğrendiğim günden beri yaşıyorum bunları dibine kadar her belirtiyi valla çok zor bende normal geçsin isterdim ama ilk çocuk olduğu için herhalde ağır geçiyor benimde

Normal canım bebek yerleşip tutunuyor sana ben 9.haftamdayım ilk öğrendiğim günden beri yaşıyorum bunları dibine kadar her belirtiyi valla çok zor bende normal geçsin isterdim ama ilk çocuk olduğu için herhalde ağır geçiyor benimde
Bende 9 .haftadayim benimde karnim biraz agriyor

Bende 9 +4 ara ara kramplar bende
De oluyo😊

Hayırlı olsun canım benim mide boş kaldıkça sürekli bulanıyor yemeklerden tiksindim iyice ne yapacam bilmiyorum çok zorlanıyorum
Saol seninki de insallah.zor evet ne yerdeyim ne gokte mide tuhaf baş tuhaf karin tuhaf napcam sasirdim ruh zaten deli deli ,allahm sağlık versin yetrki napalim:dua:

[/QU
Bende 9 +4 ara ara kramplar bende
De oluyo😊
teşekkür ederim canım az az olmaya başladı üşüdüğüm zaman artıyor bugün dayanamadım kan testi yaptırdım 5 haftalık 1847 çıktı bakalım kalp atışına kadar tedirginim

Back
X