Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal ağrıması kanama olmadıkça korkma kanama olursa kork. Şuan vücut kendini hazırlıyorhareket ettikçe artıyor benim gibi yaşayan var mı normal mi doktora pazartesi gideceğim yeni öğrendim bişey olacak diye korkuyorum adetim 3 günündeyim
Normal canım bebek yerleşip tutunuyor sana ben 9.haftamdayım ilk öğrendiğim günden beri yaşıyorum bunları dibine kadar her belirtiyi valla çok zor bende normal geçsin isterdim ama ilk çocuk olduğu için herhalde ağır geçiyor benimdehareket ettikçe artıyor benim gibi yaşayan var mı normal mi doktora pazartesi gideceğim yeni öğrendim bişey olacak diye korkuyorum adetim 3 günündeyim
Bende 9 .haftadayim benimde karnim biraz agriyorNormal canım bebek yerleşip tutunuyor sana ben 9.haftamdayım ilk öğrendiğim günden beri yaşıyorum bunları dibine kadar her belirtiyi valla çok zor bende normal geçsin isterdim ama ilk çocuk olduğu için herhalde ağır geçiyor benimde
Hayırlı olsun canım benim mide boş kaldıkça sürekli bulanıyor yemeklerden tiksindim iyice ne yapacam bilmiyorum çok zorlanıyorumBende 9 .haftadayim benimde karnim biraz agriyor
Bende 9 +4 ara ara kramplar bendeNormal canım bebek yerleşip tutunuyor sana ben 9.haftamdayım ilk öğrendiğim günden beri yaşıyorum bunları dibine kadar her belirtiyi valla çok zor bende normal geçsin isterdim ama ilk çocuk olduğu için herhalde ağır geçiyor benimde
Saol seninki de insallah.zor evet ne yerdeyim ne gokte mide tuhaf baş tuhaf karin tuhaf napcam sasirdim ruh zaten deli deli ,allahm sağlık versin yetrki napalimHayırlı olsun canım benim mide boş kaldıkça sürekli bulanıyor yemeklerden tiksindim iyice ne yapacam bilmiyorum çok zorlanıyorum

Normal canım bebek yerleşip tutunuyor sana ben 9.haftamdayım ilk öğrendiğim günden beri yaşıyorum bunları dibine kadar her belirtiyi valla çok zor bende normal geçsin isterdim ama ilk çocuk olduğu için herhalde ağır geçiyor benimde
[/QU
teşekkür ederim canım az az olmaya başladı üşüdüğüm zaman artıyor bugün dayanamadım kan testi yaptırdım 5 haftalık 1847 çıktı bakalım kalp atışına kadar tedirginimBende 9 +4 ara ara kramplar bende
De oluyo![]()