5 haftalık gebeyim hcg 3 kat artmış lütfen yardim

Maybe Ladyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
2.027
2.989
133
Iyi aksamlar arkadaslar. Sat 15 subat. 22 martta evdeki testte cift cizgi gordum. 23 martta beta hch 117 cikti. 5 gun sonra yani bugun degerim 1089 cikti. Doktorun beni cok korkuttu. Fazla yukselmis iki gun sonra tekrar gel dedi. Gecmez ama o iki gun. Ne olur bilen duyan ya da boyle bir durum yasayan arkadaslar yazabilirler mi. Degerim normal mi. Sizin degerleriniz nasildi

çokta abartı gelmedi bana canım.. yine de bekle 2 gün bakalım. keseyi görmüş müydü peki

çokta abartı gelmedi bana canım.. yine de bekle 2 gün bakalım. keseyi görmüş müydü peki
Ultrasonla bakmadi ki. 117 degerdeyken gorunmez dedi. 1089 cikinca da anormal artmis dedi yine bakmadi. Bugun yakin bir arkadasim da hamile oldugunu ogrenmis. Ikimiz de 5 haftaligiz. Arkadasimin beta hcg 5400 cikmis. Eee benimki neden anormal oluyor anlamadim. Ancak evham yaptirdi bana doktor

gerçi 3000i geçmesi lazım kese için ama geç döllenme vs de olabilir yani.. arkadaşının ki erken döllenme belli ki.. kese görünür onda.. bence başka bir doktora daha git.. için rahat etsin. hani anormal demeai için 117den birden 10000leri bulması lazım. ben öyle biliyorum yani

gerçi 3000i geçmesi lazım kese için ama geç döllenme vs de olabilir yani.. arkadaşının ki erken döllenme belli ki.. kese görünür onda.. bence başka bir doktora daha git.. için rahat etsin. hani anormal demeai için 117den birden 10000leri bulması lazım. ben öyle biliyorum yani
Canim sanirim sen de hamilesin. Senin kacti degerlerin. Iki gun ara ile kac artti. Baska doktor secenegim maalesef yok. Ilcedeyim ve ile ulasim sikintili. Calisiyorum. Yarin aksam acilde verecem sonra bir de carsamba gunu verecegim bakalim. Devlete gidiyorum. Burada tek ozel hastane var orada da kadin dogumcu yok

Ultrasonla bakmadi ki. 117 degerdeyken gorunmez dedi. 1089 cikinca da anormal artmis dedi yine bakmadi. Bugun yakin bir arkadasim da hamile oldugunu ogrenmis. Ikimiz de 5 haftaligiz. Arkadasimin beta hcg 5400 cikmis. Eee benimki neden anormal oluyor anlamadim. Ancak evham yaptirdi bana doktor
Başka bir doktora git arkadaşım.hic anormal bir değer değil.ultrasonda bakmaması tuhaf.benim 53 çıkmıştı ozaman bile görünmez ama bakalım demişti doktorum.

Başka bir doktora git arkadaşım.hic anormal bir değer değil.ultrasonda bakmaması tuhaf.benim 53 çıkmıştı ozaman bile görünmez ama bakalım demişti doktorum.
Çok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin arkadaslar. Icimu rahatlattiniz. Bir de diyor anlayalim dis gebelik mi diye. Arastirdim o kadar. Dis gebelikte deger yukselmezmis. Benimkisi uc kati artmis.

Canim sanirim sen de hamilesin. Senin kacti degerlerin. Iki gun ara ile kac artti. Baska doktor secenegim maalesef yok. Ilcedeyim ve ile ulasim sikintili. Calisiyorum. Yarin aksam acilde verecem sonra bir de carsamba gunu verecegim bakalim. Devlete gidiyorum. Burada tek ozel hastane var orada da kadin dogumcu yok

evet hamileyim canım. sağlık ocağında değer 1000 üstü çıktı adet gecikmesinin 5.günüydü.sonra bir daha bakmadılar değere. ne aile hekimim ne kadın doğumcum. devlet hastanesi maalesef öyle gıcık yaa..

evet hamileyim canım. sağlık ocağında değer 1000 üstü çıktı adet gecikmesinin 5.günüydü.sonra bir daha bakmadılar değere. ne aile hekimim ne kadın doğumcum. devlet hastanesi maalesef öyle gıcık yaa..
Rabbim hayirla dogumunu gostersin insAllah canim. 5 senedir olmayinca insan her seyden evhamlaniyor. 3 sene once de 8 haftalikken kaybetmistim. Bir de doktorlar boyle yapinca aklim gitti

12. gün 125, 14. gün 350, 16. 940 çıkmıştı benim. yani ilk testten 4 gün sonra 940. eğer 5. gün olsaydı seninki gibi bir sayı çıkacaktı.bence çok normal. benim değerlerim de hep 2,5 kat arttı. şu an 31. haftadayız çok şükür. dert etme bence. kese için erkan ama birkaç gün sonra görünür.

Iyi aksamlar arkadaslar. Sat 15 subat. 22 martta evdeki testte cift cizgi gordum. 23 martta beta hch 117 cikti. 5 gun sonra yani bugun degerim 1089 cikti. Doktorun beni cok korkuttu. Fazla yukselmis iki gun sonra tekrar gel dedi. Gecmez ama o iki gun. Ne olur bilen duyan ya da boyle bir durum yasayan arkadaslar yazabilirler mi. Degerim normal mi. Sizin degerleriniz nasildi
Canim degistir o doktoru ay ne bicim insan bunlar ya ne meraklilar moral bozmaya....

Pazar gunu 164 tu degerim doktorum tekrar olcmeye bile gerek duymadi cuma gunu 6 gun sonra yani cagirdi gittim ki deger muhtemelen 1000 bile yoktu ama keseyi gorduk:)

Cok tesekkur ederim arkadaslar yuregime su serptiniz. Cok bekledim bu bebegi. 5 yil her ay test yaptim. Bir mucizeydi benim icin. Rabbim herkese dilegini hayirlisiyla versin. Doktor disinda hic kimse anormal karsilamadi degerlerimi. Cok rahatlattiniz beni. Sagolun

Canım ne olursa olsun tek doktorla kalma!!bana da çok yüksek gelmedi ve büyük ihtimalle ikiz bebiş görünüyor.benimde normalin üstüydu.doktorum ikiz olma ihtimali var demişti.ama hiç korkma..Her doktorada güven olmuyor açıkçası...ailede ikiz gebelik olan var mı tatlım??

Canım ne olursa olsun tek doktorla kalma!!bana da çok yüksek gelmedi ve büyük ihtimalle ikiz bebiş görünüyor.benimde normalin üstüydu.doktorum ikiz olma ihtimali var demişti.ama hiç korkma..Her doktorada güven olmuyor açıkçası...ailede ikiz gebelik olan var mı tatlım??
Dayimin ve abimin ikizleri var canim. Hem anne tarafim da hem baba tarafimda ikiz var. Esim de cok istiyor ikiz. Hayirlisi olsun. Icimi cok rahatlattin canim

Canım gayet güzel yükselmiş hiç korkulcak bir sey yok Allâh tamamına erdirsin inşallah ikiz değildir bence çünkü arkadaşımın ikizinde 300 ken 2 gün sonra 2100 çıkmıştı

Benim de ilk değer 32'ydi 6 gün sonra binlere çıktı doktor yorum dahi yapmadı konuyla ilgili çok yükselince neden anormal oluyormuş orasını anlamadım benim bildiğim değer milyonlara falan çıktığında anormal oluyor mol gebelik yani

Dayimin ve abimin ikizleri var canim. Hem anne tarafim da hem baba tarafimda ikiz var. Esim de cok istiyor ikiz. Hayirlisi olsun. Icimi cok rahatlattin canim
Canım bana özelden yaz mutlaka.bence senin ikiz olacak.simdi belli olmasa bile ilerde ultrasonda belli olur.allah sağlıklı doğum nasip etsin.

Hatta ben ilk keseyi görmeye gittiğimde doktor bir şey daha gördü ultrasonda nokta gibi bi şeydi ikiz için daha bi şey demek için erken dedi ama benim içime ikiz doğuyor zaten değerlerim de çok yükselmişti benim cuma belli olacak o gün kontrolüm var benim ailemde de çok ikiz var ben de istiyorum bakalım nasip

Arkadaslar benimde.gecen hafta sali 212 cikti bugunde 2878.85 cikti normal mi carsamba kontrolum.var

Back
X