5 haftalık hamileler buraya

Canım benim de 3 Aralıkta transferim olmuştu bende 6 hafta olduğum gün kese kontrolüne gittim keseyi gördü bebekte yeni oluşmaya başlamış ama kesen küçük tam istediğim gibi değil de 2 hafta sonrasına randevu verdi gel bi bakalım dedi ben de çok tedirginim dua ile bekliyorum seni anlıyorum ama en azından kese oluşmuş kalp atışı için de erken genelde 7 haftada duyuluyor kalp atışı inş sağlıkla ilerleriz arkadaşım🙏🙏🙏
Ay insaallah insaallah arkadasim Rabbim saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin. İnsaallah guzel haberlerde bulusalim ❤️

Meraba kızlar geçenlerde yazmıştım kesede bebek görünmedi diye pazartesi günü doktora gittim kontrolüm vardı Rabbime çok şükür hem bebegimi hemde kalp atışını duydum ☺️ Rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın inşallahh 🙏🙏

Geçen gittiğimde ya boş gebelik yada geç yumurtlama olabilir demişti doktor genelde kese oluşuyo ama bebek olmuyo içinde demişti dünya başıma yıkılmıştı ayın 30 u bana 1 sene gibi geldi korka korka gittim pazartesi günü hastaneye ama çok şükür bebeğim benimle 🙏🙏

Geçen gittiğimde ya boş gebelik yada geç yumurtlama olabilir demişti doktor genelde kese oluşuyo ama bebek olmuyo içinde demişti dünya başıma yıkılmıştı ayın 30 u bana 1 sene gibi geldi korka korka gittim pazartesi günü hastaneye ama çok şükür bebeğim benimle 🙏🙏
doktorlar herzaman ilk olumsuzu söyluyo

onun için rahat olun..

Ne güzel mutlu haberi almışsınız darısı başımıza bana da kesen küçük dedi doktor ben de korkuyla bekliyorum

IMG-20200103-WA0008.webp
IMG-20200103-WA0008.webp merhaba kizlar biz bugun kontrole gittik ziplayip duruyordu bebegim masallah hersey yolunda gidiyor ❤

Back
X