5 haftalık hamilelik testte çıkmaz mı?? YARDIMMMMMMM LÜTFENN

basaku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
51
1
98
arkadaşlar en son edetim 15 kasımda olmuştu. benim hesabıma göre 5 haftalık hamile olmam gerekiyo. göğsümden beyaz bi sıvı geliyo sıkınca. doktora gittim prolaktin hormonum normal çıktı. gebelik testi (KAN) negatif çıktı. doktor gebelik yeniyse çıkmayabilir haftaya tekrar gel dedi. böyle olan varmı. 5 haftalık bebek çıkmazmı testte:( çok stress yaptım ya hamiş dğilsem:( bu arada gebelik belirtilernden kasığımda ağrı var belimde ağrıyor ve göğsümden süt benzeri akınti geliyor. ve çok sık tuvalete çıkıyorum..

Son düzenleme:
çıkması lazım canım ben 5 haftayken öğrendim hatta 4 diyebilirim :(( inş pozitif çıkar

doktor adetin geçmesinden sonra 15 gün çıkmayabilir dedi. geç döllenme olabilirmiş. yani adetten 15 gün sonra değilde atıyorum 3 hafta sonra olmuş olabilirmiş:( inş öledir.

canım 5 haftalık hamilelik tabiiki testte çıkar ama sen kesin olarak nereden biliyorsun 5 haftalık olduğunu ki belki geç döllenme olmuştur mesela ben 5 haftalık hamile olmam gerekirken test yaptığımda 3.5 haftalık falandım çünkü geç döllenme olmuştu beklemen gerek bence biraz daha ama şöyle söyleyeyim geç döllenmede olsa bence şimdiye kadar çıkması gerekiyordu Allah gönlüne göre versin inşallah biran önce kucağını doldursun tüm isteyenlerle birlikte ..

canım 5 haftalık hamilelik tabiiki testte çıkar ama sen kesin olarak nereden biliyorsun 5 haftalık olduğunu ki belki geç döllenme olmuştur mesela ben 5 haftalık hamile olmam gerekirken test yaptığımda 3.5 haftalık falandım çünkü geç döllenme olmuştu beklemen gerek bence biraz daha ama şöyle söyleyeyim geç döllenmede olsa bence şimdiye kadar çıkması gerekiyordu Allah gönlüne göre versin inşallah biran önce kucağını doldursun tüm isteyenlerle birlikte ..

evet 5 haftalık olmayabilir dediğin gibi. son adet tarihimden hesapladığım için öle dedim. sağol güzel dileklerin için.

arkadaşlar en son edetim 15 kasımda olmuştu. benim hesabıma göre 5 haftalık hamile olmam gerekiyo. göğsümden beyaz bi sıvı geliyo sıkınca. doktora gittim prolaktin hormonum normal çıktı. gebelik testi (KAN) negatif çıktı. doktor gebelik yeniyse çıkmayabilir haftaya tekrar gel dedi. böyle olan varmı. 5 haftalık bebek çıkmazmı testte:( çok stress yaptım ya hamiş dğilsem:( bu arada gebelik belirtilernden kasığımda ağrı var belimde ağrıyor ve göğsümden süt benzeri akınti geliyor. ve çok sık tuvalete çıkıyorum..

Canım hayırlısı dile.. Eğer senin için hayırlı zamansa hamilesindir inşallah.. Bazen çıkmayabiliyor döllenme çok geç olduysa bir kaç gün sonra çıkar tahminimce tam olarak
Yalnız göğsünden neden beyaz sıvı geliyor ki? Doktorun bununla ilgili birşey söyledimi? Bunun hamilelik belirtisi olabileceğini ilk defa senden duyuyorum çünkü..

Canım hayırlısı dile.. Eğer senin için hayırlı zamansa hamilesindir inşallah.. Bazen çıkmayabiliyor döllenme çok geç olduysa bir kaç gün sonra çıkar tahminimce tam olarak
Yalnız göğsünden neden beyaz sıvı geliyor ki? Doktorun bununla ilgili birşey söyledimi? Bunun hamilelik belirtisi olabileceğini ilk defa senden duyuyorum çünkü..

ben hamilelik belirtilerini araştırırken okudum ve gögüsten sıvı gelmesi yazısını görünce denedim. bende ilk defa duymuştum. prolaktin diye hormon varmış o yüksek olunca süt gelebiliyomuş. o değerimde normal çıktı.. genel cerraha görün dedi göründüm heerhangi bi problem olmadığını ve gebelik varsa ondan olabileceğini söyledi. kist filan yokmuş yani..

3.5 haftalıkken göründü mü testte??

evet canım görünmüştü bende yani kan testi yaptırmıştım 5 in üzeri pozitif çıkıyor ya benim değerim 13 çıkmıştı çok küçük bir değerdi 2 günde bir tekrarladım katlanınca çok şükür olumlu oldu inşallah seninde güzel haberlerini duyarız buradan :)

evet canım görünmüştü bende yani kan testi yaptırmıştım 5 in üzeri pozitif çıkıyor ya benim değerim 13 çıkmıştı çok küçük bir değerdi 2 günde bir tekrarladım katlanınca çok şükür olumlu oldu inşallah seninde güzel haberlerini duyarız buradan :)

inş canım yaa. yarın gidicem test yaptırmaya. inş olumlu olur da burdan yazarım sizlere

cnm çok geçmişş olsun ... bende okuduklarımdan yola çıkarak kan testi ve kanda prolaktıne baktırmanı tavsiye ederim kanda prolaktın değeri yuksek olunca goğüsten süt gelmesi, kesik kesik adet , adet düzensizliği vs. falan olabiliomuşşş. benım prolaktınım yuksekti doktorumm sormuştu goğüsten süt geliomu falan die.. bilgin olsun.. tekrr geçmiş olsunn..

Benimde gebeliğim kan testinde çıkmamıştı Dr adet sokturucu verdi.esim kullandirmadi,ne olur ne olmaz diye,bir hafta daha bekledim sonra idrar testi yaptım çıktı 3 aylık hamileyim,her teste güvenme biraz bekle ;)

sonuç negatif çıktı arkadaşlarr=((( adet söktürücü verdi içmekte kararsızım.. 5 gün önce gittigmde hamilelik testindeki değer 0.35 idi. bugün 0.66 çıktı... çoookk az bi yükselme biliyorum ama bi hafta daha beklicem ilacı içmek için... bu arada prolaktine zaten baktırmıştım normak çıkıyo yüksek değil...

Benimde gebeliğim kan testinde çıkmamıştı Dr adet sokturucu verdi.esim kullandirmadi,ne olur ne olmaz diye,bir hafta daha bekledim sonra idrar testi yaptım çıktı 3 aylık hamileyim,her teste güvenme biraz bekle ;)

inş canım ya tek umudum bu. çok az bi yükselme var ama çok az işte=((

inş canım ya tek umudum bu. çok az bi yükselme var ama çok az işte=((

İnsallah canım,Allah gönlüne göre versin,ama bişi dicem :))) pisikopata bağlama işi :27:
Bu ay olmaz birdahaki ay olur,morelin yüksek olsun,rıskı varsa olur Allah'ın izniyle insallahhh :nazar:

Canim benimde son regl tarihim 22 kasimdi.Ben 23 gunde bir regl olurum.13 Aralikta kan testi yaptirdim.12.34 cikti.20 Aralikta dr. a gittim 611 cikti.Cok sukur suanda 7. haftamdayim.Bekle tabiki ama bence umitlenme.Insallah bir daha ki aya olur..Rabbim cok buyuk...
Eger regl dongun kisa zamanliysa benim ki gibi 25 gunun altindaysa mutlaka cikmaliydi..Bence icin rahat etsin baska bir hastane de de kan testi yaptir..

Back
X