Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte ultrasonda kanama ve regl tarihi ile hafta uyumsuzluğu. Başından geçen varsa lütfen yardım etsin:(
Ya her şey düzgün her şey normal içindeki yolk kesesi bile orantılı büyüyor görür müyüz acaba doktor olumlu olumsuz bir şey demiyor herhalde ümitlenmemi veya umutsuzluğa kapılmamı istemiyor. Çok iyi bir doktor kendisi
en son gittiğim perinatoloji uzmanı umursamadı önemli bir kanama yok dedi. Keseye uzak dedi. Fakat benim bebek görünmedi. Haftaya da görünmezse kürtaj olacak. Görünmemesinden ayrı kürtajdan ayrı korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum
Gec döllenme kaynaklı olabılır mı acaba bebek en son gorunur ve kalp atısı dınlenır o sekılde oluyor. İnsallah bebek görünür, kanama alanı sorun degıl Cunku dediğim gıbı sağlıklı dogum yapılıyor bır cogunda
Ya her şey düzgün her şey normal içindeki yolk kesesi bile orantılı büyüyor görür müyüz acaba doktor olumlu olumsuz bir şey demiyor herhalde ümitlenmemi veya umutsuzluğa kapılmamı istemiyor. Çok iyi bir doktor kendisi