çıkması lazım canım ben 5 haftayken öğrendim hatta 4 diyebilirim( inş pozitif çıkar
canım 5 haftalık hamilelik tabiiki testte çıkar ama sen kesin olarak nereden biliyorsun 5 haftalık olduğunu ki belki geç döllenme olmuştur mesela ben 5 haftalık hamile olmam gerekirken test yaptığımda 3.5 haftalık falandım çünkü geç döllenme olmuştu beklemen gerek bence biraz daha ama şöyle söyleyeyim geç döllenmede olsa bence şimdiye kadar çıkması gerekiyordu Allah gönlüne göre versin inşallah biran önce kucağını doldursun tüm isteyenlerle birlikte ..
arkadaşlar en son edetim 15 kasımda olmuştu. benim hesabıma göre 5 haftalık hamile olmam gerekiyo. göğsümden beyaz bi sıvı geliyo sıkınca. doktora gittim prolaktin hormonum normal çıktı. gebelik testi (KAN) negatif çıktı. doktor gebelik yeniyse çıkmayabilir haftaya tekrar gel dedi. böyle olan varmı. 5 haftalık bebek çıkmazmı testteçok stress yaptım ya hamiş dğilsem bu arada gebelik belirtilernden kasığımda ağrı var belimde ağrıyor ve göğsümden süt benzeri akınti geliyor. ve çok sık tuvalete çıkıyorum..
Canım hayırlısı dile.. Eğer senin için hayırlı zamansa hamilesindir inşallah.. Bazen çıkmayabiliyor döllenme çok geç olduysa bir kaç gün sonra çıkar tahminimce tam olarak
Yalnız göğsünden neden beyaz sıvı geliyor ki? Doktorun bununla ilgili birşey söyledimi? Bunun hamilelik belirtisi olabileceğini ilk defa senden duyuyorum çünkü..
3.5 haftalıkken göründü mü testte??
evet canım görünmüştü bende yani kan testi yaptırmıştım 5 in üzeri pozitif çıkıyor ya benim değerim 13 çıkmıştı çok küçük bir değerdi 2 günde bir tekrarladım katlanınca çok şükür olumlu oldu inşallah seninde güzel haberlerini duyarız buradan :)
arkadaşlar en son edetim 15 kasımda olmuştu. benim hesabıma göre 5 haftalık hamile olmam gerekiyo. göğsümden beyaz bi sıvı geliyo sıkınca. doktora gittim prolaktin hormonum normal çıktı. gebelik testi (KAN) negatif çıktı. doktor gebelik yeniyse çıkmayabilir haftaya tekrar gel dedi. böyle olan varmı. 5 haftalık bebek çıkmazmı testteçok stress yaptım ya hamiş dğilsem bu arada gebelik belirtilernden kasığımda ağrı var belimde ağrıyor ve göğsümden süt benzeri akınti geliyor. ve çok sık tuvalete çıkıyorum..
Ne güzel hamilesin işte ben 7 aydır uğraşıyorum
inş canım yaa. yarın gidicem test yaptırmaya. inş olumlu olur da burdan yazarım sizlere
Benimde gebeliğim kan testinde çıkmamıştı Dr adet sokturucu verdi.esim kullandirmadi,ne olur ne olmaz diye,bir hafta daha bekledim sonra idrar testi yaptım çıktı 3 aylık hamileyim,her teste güvenme biraz bekle
inş canım ya tek umudum bu. çok az bi yükselme var ama çok az işte=((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?