5 haftalık hamilelikte karından usg ile kese görülür mü?

bebegim-gel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
6.134
6.385
148
34
Slm kizlar.Adetim gecikince eczaneden test alıp yaptım çift çizgi çıkınca hastaneye gittim hem gebelik teati hem de muayene olmak için doktr karından ultrason ile bakti ve kese gözüküyor bak dedi bende gördüm kana gerek yok dedi 5 haftalık dedi bende bugn sağol ocgna gittim hemşire kanda bakalm dedi kan aldı kesenin görüldüğünü söyleyince doktorda hemşire de aa 5 haftalık hamilelik gozukmezki dedi kan sonucunu görelim öyle kayıt acarm dedi inanmadı gibi benim de kafami karıştırdı :-(

Slm kizlar.Adetim gecikince eczaneden test alıp yaptım çift çizgi çıkınca hastaneye gittim hem gebelik teati hem de muayene olmak için doktr karından ultrason ile bakti ve kese gözüküyor bak dedi bende gördüm kana gerek yok dedi 5 haftalık dedi bende bugn sağol ocgna gittim hemşire kanda bakalm dedi kan aldı kesenin görüldüğünü söyleyince doktorda hemşire de aa 5 haftalık hamilelik gozukmezki dedi kan sonucunu görelim öyle kayıt acarm dedi inanmadı gibi benim de kafami karıştırdı :-(

kan sonucunuz çıkmadı mı henüz

Benimde 4+6 da karından görünmüştü.. bence o sana inanmamıştır.. kesenin resmini gösterseydin.. ne biçim hemşire o.
Aynen cnm inanmamış gbi konuştu ztn bnde keske ultrason kağıdını getirseydim dedim. Hiç memnun değilim doktordan da hemsrden de ztn

merhaba siz hemşireye bakmayın ultrasonda gözükmüş korkmayın vardır.Evet bazen gözükmez küçük olduğu için o yüzden şaşırmışlardır Başka sorularınızda olursa instagramda hemsiree_anne kullanıcı adı ile bana ulaşabilirsiniz

merhaba siz hemşireye bakmayın ultrasonda gözükmüş korkmayın vardır.Evet bazen gözükmez küçük olduğu için o yüzden şaşırmışlardır Başka sorularınızda olursa instagramda hemsiree_anne kullanıcı adı ile bana ulaşabilirsiniz
Çok sağolun bende dha küçükken görülenleri okudum rahatladım sizde hemsireymissiniz dha iyi bilirsinz bilgisi tam yoksa kesinlikle gözükmez dememesi lazımdı nyse tekrr teşekkürler

Hayirli olsun.Benimde 5. Haftada görüldü kese.

Benim de iki tane kaybım var kalp durması ve yarın kalp atışı randevum var.içime sor bir de yaşadıklarımı
Ay çok heycanlı gerçkten stres yapma dicem ama elinde değil biliyorm inşallah bu sfer herşey yolunda gider kalp atışlarını duyarsn yarn kacta randevun mutlaka haber ver çıkınca.

Back
X