- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi bebegim-gel
Çok Sağol cnm bazı doktorlar rahatlatcana dha çok strese sokuyorlar insanı.Hayirli olsun.Benimde 5. Haftada görüldü kese.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok Sağol cnm bazı doktorlar rahatlatcana dha çok strese sokuyorlar insanı.Hayirli olsun.Benimde 5. Haftada görüldü kese.
Canım benim evimin orda bi sağlık ocağı vardı ben orda beğendiğim doktora gittim kaydımı buraya almak istiyorum dedim. Sonra gün verdi bize eşimle gittik aldırdık.. doktorun hasta kontenjanı dolmadıysa direkt alıyor..Aa olmadi bende değiştireyim kime soyluyrz değiştirmek için![]()
Anladm cnm ben diğer doktorları hiç görmedim bile ama aklmda bulunsun sağol vallaCanım benim evimin orda bi sağlık ocağı vardı ben orda beğendiğim doktora gittim kaydımı buraya almak istiyorum dedim. Sonra gün verdi bize eşimle gittik aldırdık.. doktorun hasta kontenjanı dolmadıysa direkt alıyor..
Rica ederim canım:)Anladm cnm ben diğer doktorları hiç görmedim bile ama aklmda bulunsun sağol valla![]()
Haklsn vlla kesin konusuyor bide inatlasyor benle.cok şükür mucizem benimle ve hiç bırakmaz inşallah.Doktor görmüş hemşirelerin ne dediği önemli değil. Herşeyi çok biliyor bazıları bazen..
Ayrıca görülür kese 5 haftalıkken.
Sen gördüğüne inan duyduğuna değil :) Rabbim tamamına erdirsin tebrik ederimHaklsn vlla kesin konusuyor bide inatlasyor benle.cok şükür mucizem benimle ve hiç bırakmaz inşallah.
Amin cnm teşekkür ederimSen gördüğüne inan duyduğuna değil :) Rabbim tamamına erdirsin tebrik ederimİlk Bebek mi ?
Bu sefer kucağına alırsın ınsAllah canımAmin cnm teşekkür ederimevet ilk inşallah bikere de tüp bebekle hamile kalmıştım kalbi durmuştu 8+5 günlükken
Yarın 17.30canım mutlaka yazacağım.dua edin nolur hem heyecan hem stres bir arada.ayrıca inanılmaz gaz problemim var benim gibi olan varmı bu haftalardaAy çok heycanlı gerçkten stres yapma dicem ama elinde değil biliyorm inşallah bu sfer herşey yolunda gider kalp atışlarını duyarsn yarn kacta randevun mutlaka haber ver çıkınca.
Slm kizlar.Adetim gecikince eczaneden test alıp yaptım çift çizgi çıkınca hastaneye gittim hem gebelik teati hem de muayene olmak için doktr karından ultrason ile bakti ve kese gözüküyor bak dedi bende gördüm kana gerek yok dedi 5 haftalık dedi bende bugn sağol ocgna gittim hemşire kanda bakalm dedi kan aldı kesenin görüldüğünü söyleyince doktorda hemşire de aa 5 haftalık hamilelik gozukmezki dedi kan sonucunu görelim öyle kayıt acarm dedi inanmadı gibi benim de kafami karıştırdı :-(
Allahm inşllah kalp atışlarını duyarsn ve güzel habrler verirsinYarın 17.30canım mutlaka yazacağım.dua edin nolur hem heyecan hem stres bir arada.ayrıca inanılmaz gaz problemim var benim gibi olan varmı bu haftalarda
Sağol cnm 3 ay dolmadan rahatlayamicam ama yined e çok şükürGörülür canım için rahat olsun
Amiin şuan tek isteğim tek duam bu sefer sağlıkla kucagima alırım dha hala tam sevinemedim korkudan inşllah mucizem bu sfer bna sımsıkı tutunur ve bırakmazonlar hep basma kalıp konuşuyorlar.
her gebelik aynı değil.
bazısınınki o tarihte karından görülebilir bazısınınki görülmez.
görülene hayırlı olsun görülmeyene sabır edelim bekleyelim inşallah hayırlısı olacak denir.
ama malesef bazı doktor ve hemşireler artık taşlaşmış oluyorlar.
umarım senin için hakkında en hayırlısı olur.
sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin.![]()
Çok şükür cnm amin inşallah bu sfer sağlıkla kucağima alırımAy o sağlık ocağı aynısını bana da yaptı,ilk hamileligim ben bir heyecanla kayıt yaptırmaya gittim.hemsire bana daha erken,kesin olursa hamileliğin devam ederse falan diye konuştu hep moralim bozuldu.allaha şükür 16.haftaya geldik,o günden beri gitmiyorum sağlık ocağına.size de allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah.
Kaç haftalikti kalp atıslarini duydugunuzdaKızlar kalbini duyduk yavrumun dakikada 142 atıyor boy 8.2 mm yolk kesesi 0.5mm den küçük olmalıymış 0.3mm çok iyi o da dedi doktor.çok şükür yarabbim darısı tüm kalp atışı bekleyen arkadaşlara