5 haftalık hamileyim ama 5 santim kistim varmışş korkuyorummmm

cdmklkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
25
0
36
Konya
hamiş oldugumu ögrendim ama kist cıktı ve doktor beni çok korkuttu kansere çevirebilir bebişle birlikte rahmini komple almak zorunda kalırız felan diye üzüntüden perişanım daha 45 günlük evliyim ve bu ilk bebişim bide rahmim alınırda allahım esirgesin söylemek bile istemiyorum bi bilgisi olan varsa dertleşmek rahatlamak isterim başka bi doktorada gittim oda kist var ama bişeyler söylemek için erken dedi allahım kafayı yiyecem

merhaba öncelikle tebrik ederim bebeğiniz için bende 13 haftalık hamileyim bende de 2 tane kist war biri 3,5 cm biri 4 cm geçiyo doktor hiç önemli değil hamilelikle ilgisi olabilir dedi büyümemesi önemli olan hiç kanser v.s bahsetmedi her bayanda kist olabilir çok normal sen başka doktorada görün bence geçmiş olsun

öncelikle çok geçmiş olsun canım.konu hakkında bir tecrübem yok ama içini ferah tutmalısın.söylediğine göre henüz ortada üzülmene neden olacak kadar net bir durum yok.belki hiçbirşey olmicak ama senin yaşadığın sitres ve üzüntü yüzünden bebeğin etkilenecek.iyi bir doktor araştır öncelikle ve moralini çok yüksek tutmaya çalş.doktorlar bazen çok moral bozucu olabiliyorlar sağolsunlar.bak henüz birşey söylemek için erken demiş doktorun.dua edelim bol bol.güzel haberler verirsin inşallah

cnm sakın sıtrese gırıp kendını uzme.ben 3. Ayımdayım ve 2 tane kıstım vardı bırı 4 cm bırı 8cm dı esım tereddut edıp dra sormustu kıst hamılelıkte olusur sonradan yok olur hatta bebegı besler demıstı ondanmı bılmıyorum 1 hafta onden gıdıyoruz.fakat benım kıstlerım yok olmus temızlenmıs

Korkupta hamileliği kabusa çevirme canım. Benimde 2 tane vardı. önemli olan onların bebekten daha çok büyümemedi... Her gittiğinde ölçecekler.büyüme yoksa sorun yoktur. Bu dr larıda anlamıyorum.tamam işleri zor, ama bu kadarda katı olmak zorunda değiller.

bence doktorunu değiştirmeliisin bendede 5cmlik kist vardı doğum yaptım cok şükür

hepinize teşekkür ederim canlarım 3 tane doktor değiştirdim en son gittiğim rahatlattı beni rahim değil tüp alınırmış tekrar hamile kalabilirmişim şimdilik bekleyelim dedi benim kistim büyüyo 1 haftada 2cm büyümüş onun için korkuyorum rabbim yardım etsin

canım öncelikle tebrik ederim hiç moralini bozma ve başka doktorlara da baktır benimde 4,5 cm lik çikolata kistim var doktor hamile kalmaya çalış dedi bir zararı olsa ameliyat ederdi ama önce hamile kal zamanla küçülecek dedi .......lütfen kendini üzme hiçbirşey olmaz Allahın izniyle valla bu doktorları hiç anlamıyorum ......bana da denk gelmişti böyle kistim olduğunu öğrendiğimde yarın ölücekmişim gibi anlattı dünyam başıma yıkıldı 2 ay ruh gibi gezdim .....ama başka doktor sağolsun beni aydınlattı boş yere üzülmüşüm okadar şimdi kistim yok gibi düşünüp öyle yaşıyorum ve hamile kalmaya çalışıyorum içini ferah tut hayırlı doğumlar şimdiden darısı başımıza keyfini çıkar hamileliğinin

canım benim rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin inşallah çok zor durumlar atlattım hamişliğime sevinemedim bile daha evliliğe alışamadan hamile kaldım bide kist ne biliyim psikolojim çok bozuk rabbim yardım etsin moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum

sağol canım ......sen en azından yavruna kavuşmuşsun bunu düşün ..bana anne olamayacaksın !!!!!!! dedi doktor rahmini tamamen alıcaz kist biraz daha büyüsün dedi ben şok geçirdim hastanede ...hiç bir şikayetim olmadan rutin kontrole gitmiştim neler duydum düşün.......sonra kendimi toparladım başka doktora gittim ve durumun böyle olmadığını iyice anlattı bana ve şimdi binbir heves ve umutla hamile kalmaya çalışıyorum ..kistimi yok kabul ettim aklıma bile gelmiyor normal zamanda ....sadece testte pozitifi görmenin hayalini yaşıyorum ve olacak inanıyorum Allah''ımın izniyle moralini hiç bozma düzenli kontrollerini ol ..bana da hamile kalırsan kistin beslenemeyeceği için küçülecek dedi ...arkadaşımında 9 cmlik kisti vardı doktor rahmini alıcaz demiş çok üzüldük ..başka doktora gitti ameliyat oldu ama doktor ne rahim alması olurmu sadece kisti alıcaz demiş...3 ay sonra hamile kaldı 3 gün öncede bebeğini kucağına aldı ...seni boş yere korkutmuşlar kıyamam yaaa

yeni evlisin erken olmuş ama bana sorarsan ben 5 yıllık evliyim keşke ilk gün hamile kalsaymışım diyorum hep şimdi böylesi daha bir zor ....

canım benim banada rahmini komple bebekle birlikte alacaz dedi doktor müsvettesinin biri ama ben başka doktr gittim şükür şimdilik bişey yok pazartesi kontrole gitcem umarım iyidir rabbim sanada hayırlısından en yakın zaamanda verir hayırlı haberlerini bekliyorum haber ver banada canım ok

Arkadaşlar bende de 7 cm lik kist var, dr ısrarla ameliyat diyor,ancak 2 ay önce bu kiste rağmen hamile kaldım ama maalesef düşükle sonuçlandı.

Sizin gittiğiniz ve bu kist ile hastasını korkutmayan ve de moral veren doktorlarınızın ismini paylaşır mısınız rica etsem?Ameliyat olmak istemiyorum ve doktorum da beni çok tedirgin edioyor. İstanbul'da yaşıyorum ve iyi bir doktor arıyorum,yardım ederseniz çok sevinirim.

Bu arada, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım, çok sevindim...

baska br dokrora gitmeni tavsye ederim. benimde kistim vardı hatta hamilelikte oda büyüdu ama sezaryanla önce bebegi sonra kisti aldılar

Ben de başka doktora gitmek istiyorum canım ama bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var. Senin doktorunun adı neydi ve iste yaklaşımından memnun muydun, yani hemen ameliyat dedi mi

hamilelikten önce kıstım varmış ama ben sogan suyu içtim 21gün 2 tane kistım oldugunu birinin eridiğini söylemişti hamile degilsen sogan suyu iç canım benim 21 gün iç 5 gün mola ver 2 yada 3 ay devam et hem zayıflıyosun hemde rahimdeki tüm intihapları eritiyo bende yemyeşil akıntı olmuştu keşke hamilelikten önce devam etseydimde bu kistte giderdi neyse rabbim böyle uygun görmüş hayırlısı düşük tehlikeside var ama bakalım hayırlısı alnımıza ne yazıldıysa ooo ondan dönüş yok

yapma canım ya rabbimin bi bildiği vardır böyle olmasına sebep bekletiyodur seni taaaaa gönlümün içinin içinin içinden dua ediyorum sanada inşallah gönlüne göre saglıklı bi şekilde olur diye öpüyorum seni moralini yüksek tut

çok geçmiş olsn cnm bnm doktorlar kafayı yedi bende geçen yıl rahim ağznda siğiil gibi bişe çıktı dye gtmşdm manyak kadının biri benm hastaneye yatşımı yaptrmşdı :)))))))))))))şimdi güldüğüme bakma çok ağlamşdım..dr.direk yüzüme kanser olma riskın çok yüksek demişdi..çok ağlamşdm hastaneye yatmk istmdim yarın gelirim demişdim ...dünyam başıma yıkılmışdı..günlerce ölecem diye ağladım :)))

başka bir dra gittim smear testi yaptı siğillride yaktı temiz hgiç bişeyin yok dedi.:))

bende o doktorun söledklrndn bahsettim para kazanmk için yapmşdır dedi :) hastane parra kazansn diye...

iyi doktorlarla dilerim karşılaşırsın rabbim sağ salim kucğna almyı nasip etsin:))

selam şekerler kist mist derken bebişim 20 haftalık oldu saglıgı gayet iyi şimdilik özel hastehenede %90 erkek dedi devlette %95 kız dedi kime inanacagımı şaşırdım 2sinede ihtiyacım var rabbim saglık sıhat tüm uzuvları tam aklı fikri yerinde nasip etsin inşallah

kist ve myom aynı ıse bende de 4 cm lik myom var. bekarım. kadınların yuzde ellısınde oldugunu soyledı doktor, 6 ay sonra kontrol verdı, ilaç bile vermedı, dogumla beraber alınabılıyormuş bunlar çok buyurse. google dan araştırabilirsin.

Canim bana okadar umut oldunki bugün bendende kistten süphelendiler kan sonucunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…