5 haftalık hamileyim ama çok ağrım var.

Ayca87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
9
2
1
Merhaba kızlar. Geçen hamile olduğumu öğrendim. Şuan 4 hafta 6 günlük hamileyim.

Ancak 1 haftadır kasiklarimda inanılmaz ağrılarım var. Bu ağrılardan dolayi 4 gecedir hastanede kalıyorum. Serum ile karışık gebeliğe zarari olmayan bir ağrı kesici veriliyor.

Doktorum dış gebelikten şüphe edip bhcg değerimi istedi 3 gün once 8300 çıktı. Ultrasonda keseyi gördü ve kanamam filan olmadığı için herşeyin yolunda olduğunu söyledi.

Rahimim tersmiş bu da sorun olur mu agri sebebi mi bilmiyorum.

Ayrica yumurtalığımda 4 cmlik bir kist oluşmuş. Bu da ağrı yapabilirmiş. Ama bu ihtimal düşükmüş.

Ama bu tetkiklere rağmen doktorum ağrıların şu sebepden kaynaklanıyor şeklinde bir teşhis koyamadı. Bu ağrıların devam edip etmeyeceği konusunda da bisey diyemedi.

Şuan çok ağrım var bazen dayanilmaz oluyor ve 2 saat sürebiliyor. Bu ağrılardan hamile olduğuma sevinemedim bile :KK43: Siz de de böyle bir durum yaşayan var mı?

Bu ağrılar geçer mi :(

Son düzenleme:
Yok mu hiç cevap ?
Her hamilelikte agrılar oluyo ama hastanede yatacak kadar degil.Rahim tersliginden yada kistten de olabilir agrıların bu konuda kesin bilgim yok.Kendinizi sıcak tutun ve aklınıza kötü şey getirmeyin.İnşaallah kısa sürede geçer ve hamileligin tadını çıkarırsınız

canım çok geçmiş olsun bende sırf bu konudan dolayı bugun uye oldum siteye.! bende 6 haftalık hamileyim ve zaman zaman yumutalıklarımda ağrı oluyo öyle hastaneye yatacak kadar değil fakat adet olcakmısım gibi yarım saat sonra geçiyo 1 saat sonra gibi yine oluyo saçma sapan bişe yani. Normal mi değil mi anlayamadım yardım almak içinde buraya yazdım. Sana gelince bence çok fazla endişelenme derim sonuçta doktor kontrolündesin. Bebeğine ve sana zararlı olacak bişeyi yapmazlar.Umarım en kısa zamanda iyileşir hamileleğinin tadını çıkarırsın. <3

hepinize cok gecmis olsun, merak etmeyin bu agrilar giderek azalıyor. 6+4 haftalık hamileyim ilk zamanlarda cok agrim oluyordu fakat suan hafifledi gunde birkac defa adet sancisi gibi giriyor ve geciyor.
Gonlunuzu ferah tutun bebeginizi dusunun yalnızca, hepsi gecicek insallah.

Benim önceki gebeliğim de çok oldu herşey iyi dendi birsey yok dendi hatta kaprisli yapıyormuş um gibi davranıldi ama rapor falan vrop dinlendirseydi kaybetmezdim Bebeğimi .sana tavsiyem bol bol dinlenerek sıcak tut kendini bunda da kahve lekelerim oluyor hayırlısı artik

Kizlar cevaplarınız için her birinize çok tesekkur ederim. Ağrılarım azaldi ara ara geliyor. Doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Sancıların sebebi konusunda bir bulgu yok ama sanırım bebeğin rahme yerleşme sancısı bu. Ama biraz yorulsam ertesi gün sancılar oluyor. Dinlenmek iyi geliyor.
Hepinize hayırlı hamilelikler dilerim.

Merhaba kızlar benim de ara ara sancilarim var korkulacak bişey değildir ınsalah ya ilk gebeliğim olacak endiseliyim aciksasi

Benimde ilk zaman zaman oluyor. Bende surekli olmustu 5 gün boyunca artik ara ara oluyor.

Bende kist vardı belki ondan olabilir demisti doktorum. Ama bebek rahimde tepeye tutunmamıştı. Sonra ağrılar geçti ultrasonda bebegin rahimde olmasi gereken yere tutunmus oldugunu soyledi doktorum. Büyük ihtimal yerleşme ağrısı olabilirmiş. Eğer dış gebelik veya kornual gebelik yoksa hiç korkma kardeşim.

Bende kist vardı belki ondan olabilir demisti doktorum. Ama bebek rahimde tepeye tutunmamıştı. Sonra ağrılar geçti ultrasonda bebegin rahimde olmasi gereken yere tutunmus oldugunu soyledi doktorum. Büyük ihtimal yerleşme ağrısı olabilirmiş. Eğer dış gebelik veya kornual gebelik yoksa hiç korkma kardeşim.
Suan gectimi ağrıların benimde Kistim var ondan olabiliyormus yani. Tutunmasi gereken yere tutunmasi için belli bi zaman mi geçiyo canım

Back
X