Gebelikte kanama

Buna genelde hekimler yorum yapamıyorlar. Ciddi bir kaza yaralanma ilaç kullanımı gibi bariz birşey yoksa net konuşmak imkansıza yakın. Ben boş gebeliği düşükle sonuçlandırdıktan sonra 40gün sonra 1 adet oldum sonra hamile kaldım doktorlar birşey demedi ama ben buna bağladım kanama durumumu. İlk gebeliklerde çok oluyormuş. Ayrıca annemin ilk gebeliği de aynı şekilde geçmiş. O yüzden ben bir sebep aramadım. İlk düşüğümde çok aradım insan yaşadığı ilk olumsuzluğh kabul edemiyor.
Çok haklısınız. Benim ilk gebeliğim de kimyasal gebelikti. O zaman bile çok etkilenmiştim. İnsandan o korku hiç gitmiyor. Bize doktor cinsel ilişkiyi yasaklamamıştı 6. haftamda. Ve yürüyüş yap demişti. Cinsel ilişkiden sonra ertesi gün öğlen saatlerinde yürüyüşe gittim. Ve o an inanılmaz bir kanamam oldu. Acaba cinsel ilişkiden mi oldu, neden beklemedik vs. diye kendimi çok suçladım.

Çok haklısınız. Benim ilk gebeliğim de kimyasal gebelikti. O zaman bile çok etkilenmiştim. İnsandan o korku hiç gitmiyor. Bize doktor cinsel ilişkiyi yasaklamamıştı 6. haftamda. Ve yürüyüş yap demişti. Cinsel ilişkiden sonra ertesi gün öğlen saatlerinde yürüyüşe gittim. Ve o an inanılmaz bir kanamam oldu. Acaba cinsel ilişkiden mi oldu, neden beklemedik vs. diye kendimi çok suçladım.
Yani kontrollü yaşamak lazım bazı şeyleri. Kanama olmadan da doktor yasaklamıştı bana renklenmem vardı. Şuan 11+6 ve kanamam 2,5 haftadır yok. Biraz zaman verirseniz kalan süreci daha iyi geçirirsiniz bence.

Back