• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Haftalık Hamileyim Çok Kötüyüm

zor bi durum ama esin ayip etmis...ne demek 2 gune kadar canin bisey istemiyordu saatimi varmis asermenin ne sacmaa:20::20: bide hem gidip alma sonrada kendi gitti diye kiz enteresan :26::26::26: ALLAH BEBEGINI SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN(AMIN):nazar: sen bebegini dusun esin yuzunden kendini strese sokma:49:

Allah ıslah etsin diyorum, ne psikolojiyle söylüyorlar yapıyorlar çözemiyorum!
"İnsan" eşine, bebeğinin annesine bunu der mi ya!

canım ilk tepkisi yanlış olmuş ama bence sonra pişman oldu ve peşinde dolanmaya başladı. peşinde dolanmasına kılıf olarakta çocuğa zarar verirsin dedi . eşin özür dilemekten kaçınan biriyse ben kesinlikle böyle hissederek söylediğini düşünüyorum.

urfa dan kastınız çiğ köfte mi?

aman haaa hamişler çiğ köfte yememeli

konunuza başka açıdan baktım da:)

Son düzenleme:
Bilemiyorum çok ağır oldu bu sözü:50:

canım anlıyorum seni çok hassas olduğun bir dönemde ummadığın kaba bir tepkiyle karşılaşmışsın. ancak ben içtenlikle bunu düşünüp söylediğine inanmıyorum. seni yalnız bırakmak istemedi o anda düşündüğü sendin aslında. ama özür dilemekten çekindiği için çocuk falan diye saçmalamış bence.

Katilmiyorum, butun erkekler oyle degil,benim kocacim ilk bebegimde pesimde dondu birsey iste alip getireyim diye bendede oyle huy yoktur:)

bu ikincisindede aynen oyle agzimin icine bakiyor gulum Allah ondan razi olsun ondan...

Sizin hamilelik hormanlariniz depresmis olmali, sakin olun o haftalar gercekten insan oldukca gergin olabiliyor...

Back
X