- 18 Şubat 2015
- 46
- 19
- Konu Sahibi gecekusu-01
Arkadaşlar 5. Haftam bitti beta hcg 418 çıktı doktorum çok düşük oranda dedi düşük yapma riskim varmış 3 gündürde kahverengi leke geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bunu duyduğumdan beri ağlamaktan içim çıktı tekrar beta hcg istedi birde progesteron seviyesine baktır dedi sanırım sonuçlara göre birşey söyleyecekİnşaallah düşük olmaz canım benim neredeyse 6. Haftamdı 436 çıkmıştı. Progestan falan vermedi mi. Hem geç yumurtlama olabilir.
İçini ferah tut inşaallah önemli bişey yoktur hayırlı bebeğin olur
Daha sonra yükseldi mi hcg ilaç falanİçini ferah tut inşaallah önemli bişey yoktur hayırlı bebeğin olur
Daha sonra yükseldi mi hcg ilaç falan
kullandın mı şimdi kaç haftalık??
Bir nebze olsun içim rahatladı ama benim canımı sıkan birşeyde 3 gündür kahverengi akıntı geliyor olması doktor bu kadar düşük olup birde leke gelmesi iyi değil demişti yarın başka doktorada gidecem hayırlısı artık :/Protestan kullandım.yükseldi canım. Şimdi 18. Haftadayım
Bir nebze olsun içim rahatladı ama benim canımı sıkan birşeyde 3 gündür kahverengi akıntı geliyor olması doktor bu kadar düşük olup birde leke gelmesi iyi değil demişti yarın başka doktorada gidecem hayırlısı artık :/
Bugün başka özel bir hastaneye gittim tekrar hcg ve progesteron baktırdım doktor bir gün arayla baktırdığın halde hcg ikiye katlamış 814 olmuş dedi progesteron 12 oda fena değil değerler normal dedi sadece kansızlık için demir ilacı ve 100 mg günde 3 kere progestan ve birde folik asit kullanıyorumkahgi leke iyi diyil canim mutlaka progestan kullanmalisin. bende hormon duwukluyunden 5gun once dusuk yaptim hap kullanmadim simdi keski kullansaydim diyordum. doktorundan mutlaka bilgi al gecikdirme
Protestan kullandım.yükseldi canım. Şimdi 18. Haftadayım
Bugün başka özel bir hastaneye gittim tekrar hcg ve progesteron baktırdım doktor bir gün arayla baktırdığın halde hcg ikiye katlamış 814 olmuş dedi progesteron 12 oda fena değil değerler normal dedi sadece kansızlık için demir ilacı ve 100 mg günde 3 kere progestan ve birde folik asit kullanıyorum
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inwallahBugün başka özel bir hastaneye gittim tekrar hcg ve progesteron baktırdım doktor bir gün arayla baktırdığın halde hcg ikiye katlamış 814 olmuş dedi progesteron 12 oda fena değil değerler normal dedi sadece kansızlık için demir ilacı ve 100 mg günde 3 kere progestan ve birde folik asit kullanıyorum