5 haftalık hamileyim hcg 418 düşük tehlikesi var

gecekusu-01

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
46
19
Arkadaşlar 5. Haftam bitti beta hcg 418 çıktı doktorum çok düşük oranda dedi düşük yapma riskim varmış 3 gündürde kahverengi leke geliyor :KK43:

İnşaallah düşük olmaz canım benim neredeyse 6. Haftamdı 436 çıkmıştı. Progestan falan vermedi mi. Hem geç yumurtlama olabilir.
İnşallah canım bunu duyduğumdan beri ağlamaktan içim çıktı tekrar beta hcg istedi birde progesteron seviyesine baktır dedi sanırım sonuçlara göre birşey söyleyecek

Protestan kullandım.yükseldi canım. Şimdi 18. Haftadayım
Bir nebze olsun içim rahatladı ama benim canımı sıkan birşeyde 3 gündür kahverengi akıntı geliyor olması :KK43: doktor bu kadar düşük olup birde leke gelmesi iyi değil demişti yarın başka doktorada gidecem hayırlısı artık :/

Bir nebze olsun içim rahatladı ama benim canımı sıkan birşeyde 3 gündür kahverengi akıntı geliyor olması :KK43: doktor bu kadar düşük olup birde leke gelmesi iyi değil demişti yarın başka doktorada gidecem hayırlısı artık :/

kahverengi leke iyi diyil canim mutlaka progestan kullanmalisin. bende hormon duwukluyunden 5gun once dusuk yaptim hap kullanmadim simdi keski kullansaydim diyordum. doktorundan mutlaka bilgi al gecikdirme

kahgi leke iyi diyil canim mutlaka progestan kullanmalisin. bende hormon duwukluyunden 5gun once dusuk yaptim hap kullanmadim simdi keski kullansaydim diyordum. doktorundan mutlaka bilgi al gecikdirme
Bugün başka özel bir hastaneye gittim tekrar hcg ve progesteron baktırdım doktor bir gün arayla baktırdığın halde hcg ikiye katlamış 814 olmuş dedi progesteron 12 oda fena değil değerler normal dedi sadece kansızlık için demir ilacı ve 100 mg günde 3 kere progestan ve birde folik asit kullanıyorum

Bugün başka özel bir hastaneye gittim tekrar hcg ve progesteron baktırdım doktor bir gün arayla baktırdığın halde hcg ikiye katlamış 814 olmuş dedi progesteron 12 oda fena değil değerler normal dedi sadece kansızlık için demir ilacı ve 100 mg günde 3 kere progestan ve birde folik asit kullanıyorum

Senin adına sevindim canım. İnşaallah hayırlısıyla Bebeğini kucağına alırsın:KK200::KK200:

[QUOTEmanolya1458, post: 41448805, member: 659907"]Senin adına sevindim canım. İnşaallah hayırlısıyla Bebeğini kucağına alırsın:KK200::KK200:[/QUOTE]
Sağol canım Allah razı olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder bu duyguyu

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inwallah

X