5 haftalık hamileyim kanamam var çok korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ysys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ysys

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
149
44
13
27
Arkadaşlar 5 haftalık hamilelikte kanama iki gündür kahverengi kirmizi renkte kahve akintim oluyordu sonra kanamam oldu kesiliyor gibi oluyor sonra yeniden başlıyor iğne vuruldum düşük önleyici ve progestron hapı kullanıyorum hapı kullandıkça bilmiyorum daha mı fazla arttı bebeğime birsey olmasından korkuyorum bugün yine akşam beta hcg vericem allahim ne zor bir süreç Gebelik haftası 5+3

İnşallah allahim inşallah çok korkuyorum
Merhaba 5 haftanın sonundayım bende. Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. Progestanı hem fitil hemde iğne olarak vuruluyorum. Kanamam olduğunda doktoruma gittim.en sen kontrolümde kesede gerileme yok bebeğin de kalp atısları nerdeyse duyulacak seviyeye gelmiş dedi. Dua ediyorum sadece ilaçlarımı alıp. Elimden başka bir şey gelmiyor lavaboya girip peçeteye bakmak istemiyorum inanın bir gün kıırmızı çoğu zaman kahverengi. Doktor yerlesme kanaması dedi ama yani emin olmak zor. Allah zorda kalan hepimize yardım etsin

Selam kızlar bende aynı şeyleri yaşıyorum. Pazartesi kanama olunca acile gittim kese göründü gayet güzel dedi kalp seside vardı ama ultrason makinası uygun değildi sesi duymak için.ultrason sonucu olarak 6hafta 5 günlük gebelik dendi. Bugün kanamam daha yogun ılık ılık akıyor .lekelenme değil normal bayağı kan gelir adet kadar çok olmasada geliyor, akıntı seviyeniz ne kadar lütfen paylaşırmısınız ?

Benimde 5 haftadan beri hiç kesilmedi kanamam progesteron ve iğne kullanıyorum 9 haftalık olduk dün yine sizin gibi çok kanamam oldu. Tuvalete bile gitmek istemiyorum artık.

Canım ben bebeğimi 7 haftalıkta kaybettim.senin 9. Hafta olmuş maşaAllah inşallah bişey olmaz ilaçlarını kullanmaya devam et yat dinlen.1 hafta oldu halen kendime gelemedim .ilk başlarda az az geldi sonra adet kanaması gibi daha sonra Çeşme misali aktı gitti tabi içinde parçalarda vardı acile gittiğimde bebek yoktu artık düşmüştü .

Kızlar son durumlar nedir aynı şeyleri yaşıyorum bende

Benimde 5 haftadan beri hiç kesilmedi kanamam progesteron ve iğne kullanıyorum 9 haftalık olduk dün yine sizin gibi çok kanamam oldu. Tuvalete bile gitmek istemiyorum artık.
Ne oldu son durumunuz?

Ne oldu son durumunuz?
Merhabalar. Maalesef kanamalarım hala devam ediyor. Yorulmamam lazım biliyorum ama küçük bir oğlum var. İlk günlere nazaran azaldı kanamalarım ama maalesef tamamen bitmiş değil. Şu an 12 haftaya gireceğiz.gecmks olsun sizede

İmplantasyon yani yerleşme kanamasıdır o doktorunuza da sorun bir de emin değilseniz düşük tehlikesine karşı progesteron fitil isteyin doktorunuzdan

Merhaba kizlar bişey sorucam size 5+3 hamileyim adet kanamasi gibi kanamam geliyor doktora gittik kan aldılar kese görünmez dediler beta 1509 çıktı. Beta değeri sizce nasıl birde adet kanaması gibi kanama yaşayan oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…