• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık hamileyim kese şekline göre cinsiyet yorumlayabilirmisinz

Onfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
318
-146
98
35
Merhaba hanımlar 5 haftama girdim hamileyim, allah sağlıklı gelmesini nasip etsin. Ama bir heyecan sardı tabi, size kese resmimi atsam cinsiyet yorumu yaparmısınız.

Eklentiler

• Screenshot_2025-09-28-01-00-35-103_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-09-28-01-00-35-103_com.miui.gallery.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 88
.

Eklentiler

• IMG_20250926_220600.webp
    IMG_20250926_220600.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 82
Tabi bilemeyiz ama gorumcemin eltimin arkadaşlarımın hep erkekti ve böyle yuvarlaktı ama ikizimin kiz onunki fasulye gibiydi sekli

Merhaba hanımlar 5 haftama girdim hamileyim, allah sağlıklı gelmesini nasip etsin. Ama bir heyecan sardı tabi, size kese resmimi atsam cinsiyet yorumu yaparmısınız.
Yüzük şekilde olan kız.

Oğlan fasulye gibi oluyor 🫠

Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin

Merhaba karından mı ultrason yoksa alttan mı

4137 cıkmış bende
Ne zaman vermistiniz kan benim geçen hafta salı verdiğimde beta 121 çıktı doktor iki gün sonra yine ver ikiye katlarsa sıkıntı yok demişti iki gün sonra geçen perşembe 276 olmuştu yarın kese görmeye gidicem de betam çok mu düşük size göre anlayamadım tam ondan sordum 🙏

Bnce erkek ablamınkide boyle iyi yuvalak erkek fasulye gibi kız bnim her iki kızızmdada fasulye gibiydi

Kızlar bende bugün doktora gittim adete göre 5+5 kese 5+3 doktor çok iyi uyumlu dedi yölk oluşmuş boş değil dedi cinsiyet tahmininiz varsa alabilirim 🥹

Eklentiler

• IMG_9004.webp
    IMG_9004.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 63
Back
X