Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzük şekilde olan kız.Merhaba hanımlar 5 haftama girdim hamileyim, allah sağlıklı gelmesini nasip etsin. Ama bir heyecan sardı tabi, size kese resmimi atsam cinsiyet yorumu yaparmısınız.
Benim oval gibi bi bakarmısınızYüzük şekilde olan kız.
Oğlan fasulye gibi oluyor
Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin
Merhaba karından mı ultrason yoksa alttan mıMerhaba hanımlar 5 haftama girdim hamileyim, allah sağlıklı gelmesini nasip etsin. Ama bir heyecan sardı tabi, size kese resmimi atsam cinsiyet yorumu yaparmısınız.
Merhaba karından alttan bakmadıMerhaba karından mı ultrason yoksa alttan mı
Bana baktırınca kesenin resmini atarmısınızBen de bu hafta Dr gideceğim de haftamız aynı o yüzden sordum en son ne zaman beta verdiniz ve kaç çıktı
1 hafta olduBen de bu hafta Dr gideceğim de haftamız aynı o yüzden sordum en son ne zaman beta verdiniz ve kaç çıktı
Benim keseyi inceleyebilrmsmzTabi bilemeyiz ama gorumcemin eltimin arkadaşlarımın hep erkekti ve böyle yuvarlaktı ama ikizimin kiz onunki fasulye gibiydi sekli
Ne zaman vermistiniz kan benim geçen hafta salı verdiğimde beta 121 çıktı doktor iki gün sonra yine ver ikiye katlarsa sıkıntı yok demişti iki gün sonra geçen perşembe 276 olmuştu yarın kese görmeye gidicem de betam çok mu düşük size göre anlayamadım tam ondan sordum4137 cıkmış bende
Bnce erkek ablamınkide boyle iyi yuvalak erkek fasulye gibi kız bnim her iki kızızmdada fasulye gibiydiMerhaba hanımlar 5 haftama girdim hamileyim, allah sağlıklı gelmesini nasip etsin. Ama bir heyecan sardı tabi, size kese resmimi atsam cinsiyet yorumu yaparmısınız.
Sizin en son beta kaçtı acabaKızlar bende bugün doktora gittim adete göre 5+5 kese 5+3 doktor çok iyi uyumlu dedi yölk oluşmuş boş değil dedi cinsiyet tahmininiz varsa alabilirim![]()
Cuma günü 8893 çıkmıştıSizin en son beta kaçtı acaba