Benim dün 2381 di ve uygulamaya göre 5+4 ama düşük mü betamCuma günü 8893 çıkmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dün 2381 di ve uygulamaya göre 5+4 ama düşük mü betamCuma günü 8893 çıkmıştı
Beta kişiden kişiye değişken bir şey düzenli artıyorsa bir sorun yoktur diye düşünüyorumBenim dün 2381 di ve uygulamaya göre 5+4 ama düşük mü betam
1481 den 2382 oldu iyi mi sizceBeta kişiden kişiye değişken bir şey düzenli artıyorsa bir sorun yoktur diye düşünüyorum
Kötü değil bence1481 den 2382 oldu iyi mi sizce
Yüzde 60 art artması da yeterli diyorlar doğru muKötü değil bence
Perşembe benim 276 çıktı beta yarın muayene var çok mu düşük beta 8 Eylül aşılama yapılmıştı bendeCuma günü 8893 çıkmıştı
Evet öyle diyorlarYüzde 60 art artması da yeterli diyorlar doğru mu
Beta düzenli yükseliyorsa sorun olmaz ama belki alttan muayene ile kese görebilirsiniz yinede doktor daha iyi bilirPerşembe benim 276 çıktı beta yarın muayene var çok mu düşük beta 8 Eylül aşılama yapılmıştı bende
Benim kızımın fasülye gibiydi kesesi.Yüzük şekilde olan kız.
Oğlan fasulye gibi oluyor
Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin
Beta değeriniz artınca hatta 4 binin üstüne falan çıkması gerekiyor diye biliyorum kese o zaman görünür biraz daha bekleyin değeriniz iki katı artmış bence sağlıklıdır ama çok erken öğrenmişsiniz gibiBende bugün doktora gittim vajinal muayene yaptı geçen hafta öğrendim gebe olduğumu ilk 223 küsürdü iki gün sonra 423 küsürlere çıktı bugün de keseyi göremedi rahimde ortada bir şey var yeni oluşabiliyorda olabilir dedi rahim kalinlasmasi var dedi son adet tarihimde 18 ağustos bilgisi olan var mı
Karından bakmadı ama vajinal muayene yaptı normalde gorunuyormus bende tam bilmiyorum inşallah sagolunBeta değeriniz artınca hatta 4 binin üstüne falan çıkması gerekiyor diye biliyorum kese o zaman görünür biraz daha bekleyin değeriniz iki katı artmış bence sağlıklıdır ama çok erken öğrenmişsiniz gibi![]()
İnşallah iyidir iyi düşünün bir daha ne zaman gelin dediKarından bakmadı ama vajinal muayene yaptı normalde gorunuyormus bende tam bilmiyorum inşallah sagolun![]()
İnşallah iyidir iyi düşünün bir daha ne zaman gelin dedi
Bu gittiğiniz devlet hastanesiyse hiç umursamayın bile cidden bazı doktorları gerçekten ayırıyorum ama bazıları da hiç ilgilenmiyor devlet hastanesindeki cihazlar bile bazen eski oluyor. Ben gittiğimde bebek gözükmüyor dediler aynı sizin gibi. Ertesi gün özele gittim hem kalbini dinledik hem bebeği gördükKan testi istedi yarın sonuç için gideceğim özele gitmeyi düşünüyorum
Bu gittiğiniz devlet hastanesiyse hiç umursamayın bile cidden bazı doktorları gerçekten ayırıyorum ama bazıları da hiç ilgilenmiyor devlet hastanesindeki cihazlar bile bazen eski oluyor. Ben gittiğimde bebek gözükmüyor dediler aynı sizin gibi. Ertesi gün özele gittim hem kalbini dinledik hem bebeği gördükİçinizi ferah tutun ve özelde iyi bir doktora görünün